Презентація Заповіді для батьків

Про матеріал
Діти - це те найдорожче що є в людини. Розуміти , любити, берегти і підтримувати їх потрібно в кожну хвилину. Важко ,але так необхідно ще прислухатися до думки маленьких жителів, поважати її та особистість, що починає своє цікаве життя.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

10 ДИТЯЧИХ ЗАПОВІДЕЙ ДЛЯ БАТЬКІВпрактичний психолог Перун Л. Л м. Хмельницький

Номер слайду 2

Мої ручки ще маленькі – не очікуйте від мене досконалості, коли я стелю ліжко, малюю або кидаю м’яч. Мої ніжки також ще маленькі – прошу, не спішіть, щоб я міг іти разом з вами в ногу.

Номер слайду 3

В моїх очах світ виглядає інакше , ніж у ваших. Дозвольте мені пізнавати його безпечно, але не обмежуйте мене занадто.

Номер слайду 4

Домашні завдання ніколи не закінчуються, а я буду маленьким тільки протягом дуже короткого часу. Прошу, постійно і охоче присвячуйте мені декілька хвилин, щоб пояснити явища цього чудового світу.

Номер слайду 5

Мої почуття недозрілі – прошу: будьте чутливіші до моїх потреб. Не нарікайте на мене цілий день.

Номер слайду 6

Моє життя – Божий дар. Бережіть мене згідно з Божими наказами. Оцінюйте мої вчинки справедливо. Дисципліну опирайте на любов. Щоб розвиватися, мені потрібне ваше оточення, а не натиск. Лагідно критикуйте і оцінюйте, але не мене – тільки мої вчинки. Не бійтесь залишити мене на день або два під чужою опікою. Діти потребують відпочинку від батьків так само, як батьки від дітей.rrr

Номер слайду 7

Прошу, дайте мені нагоду вирішувати за себе самого. Дозволяйте робити помилки, щоб я на помилках вчився. Тоді я зможу приймати самостійні рішення у дорослому житті.

Номер слайду 8

Дорогі мої тато і мама, я вас дуже-дуже люблю!!! Скажіть мені ,що ви мене любите також.

pptx
Додано
10 лютого 2022
Переглядів
367
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку