Презентація "Значення компонентів харчових продуктів"

Про матеріал
Презентація до уроку біології в 8 класі на тему "Значення компонентів харчових продуктів" відповідно до підручника Соболь В.І.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Значення компонентів харчових продуктів

Номер слайду 2

ПОЖИВНІ РЕЧОВИНИ– це речовини у складі харчових продуктів, що мають для організму харчову та енергетичну цінність.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Додаткові речовини це речовини, що не виконують ні енергетичної, ні харчової функції, але без них засвоєння їжі та життєдіяльність організму є неможливими

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Вітаміни це органічні сполуки, які необхідні нам у невеликій кількості для нормального функціонування організму

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Домашнє  завдання. Прочитати параграф 7 Дослідницька робота. Підготуватись до тестування

pptx
Додано
15 листопада 2021
Переглядів
1332
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку