Презетація уроку з теми: «Трикутники1».

Про матеріал
Узагальнення та систематизація знань з теми "Трикутники"; розвивати вміння учнів застосовувати знання з теми до розв’язування задач; розвивати творче та логічне мислення; підвищувати інтерес до геометрії; виховувати культуру спілкування
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Станція: «Загадковий трикутник».

Номер слайду 2

Бермудський трикутник “Бермудський трикутник ” – район Атлантичного океану між островами Бермудськими, Пуерто-Ріко та півостровом Флорида, який має складні умови для навігації. З “Бермудським трикутником” пов’язані легенди про таємні зникнення суден….

Номер слайду 3

Трикутник – самозвучний музичний інструмент – сталевий прут, зігнутий у вигляді трикутника, по якому б’ють палицею. Використовується в оркестрах й інструментальних ансамблях.

Номер слайду 4

Трикутник – (лат. riangulum) – сузір’я Північної півкулі. Говорять, що сузір’я зроблено Зевсом на прохання Деметри, і символізує острів Сицілію, який має форму трикутника і улюблений острів богині. Можливо, трикутник вказує на три головних міста цієї грецької колонії. Взагалі трикутник і число три були важливими символами сицілійців – також, як і приверженість до культу Деметри.

Номер слайду 5

Годинник настінний

Номер слайду 6

Трикутник потрібен для більш удалої постановки шарів для пула перед грою. При натисканні на трикутник виходять прорізні бортики і чітко фіксують шари в піраміді. Шари не приходиться утримувати руками . Тепер зіставити правильну і чітку піраміду буде не важко! Зроблений із міцного пластика.

Номер слайду 7

Маркер трикутний трикольоровий

Номер слайду 8

Любовний трикутник

Номер слайду 9

Мозаїчні вікна

Номер слайду 10

Трикутник рухів

Номер слайду 11

Дивовижна нова споруда була створена завдяки унікальній співпраці художника Браєна Маккея (Brian McKay) і архітектора Ахмада Абаса (Ahmad Abas). Призначений стати сміливим символом Перта, “Неможливий трикутник” був установлений у сквері Claisebrook, Східному Перте.  

Номер слайду 12

Тулмачення кофейних знаків при ворожіннні Трикутник – неочікувана удача; незамкнений – ви у безпеці; два трикутники, які дотикаються – ваше становище нестійке; три перетнуті – успіх у коханні.

ppt
Додано
3 березня 2021
Переглядів
455
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку