Презинтація дитячої книги: "Загублене цуценя" Анна Люлько

Про матеріал
Дистанційне начання. Проводьте карантин цікаво та з користю. Челендж «Моя улюблена книга», присвячений Міжнародному дню дитячої книги. Пропоную ознайомитися з цікавою книжкою та прочитати її. "Загублене цуценя" Анна Люлько 1. Короткий зміст; 2. Чому раджу? 3. Що запам'яталося?......
Перегляд файлу

Дистанційне начання.

Проводьте карантин цікаво та з користю. Челендж «Моя улюблена книга», присвячений Міжнародному дню дитячої книги. Пропоную ознайомитися з цікавою книжкою та прочитати її.

 

"Загублене цуценя" Анна Люлько

Чим вразила?

Це історія про те, як маленька Софійка забула на лавці біля дитячого майданчика своє улюблене іграшкове цуценятко на ім’я Смішко. Історія проста, але всі ми знаємо, як засмучується дитина, коли губить улюблену іграшку та сумує за нею. Смішко,повертаючись до дому, помандрував містом і встиг познайомитися з художником, пихатим котом Філіпом, хлопчиком Васильком, професором математики та іншими цікавими людьми. Цуценя розуміло ,що він для Софійки не тільки іграшка для забав, але і вірний друг. Та головне – він зумів повернутися до своєї маленької господині.

Чому раджу?

Брати приклад зі Смішка, який був вірним Софійці та не втрачав надію на повернення до господині. Дівчинка ж пообіцяла піклуватись про Смішка та більше не губити його.

Раджу цю книжку як для дошкільнят так і молодших школярів.

Що запам’яталось?

В книзі "Загублене цуценя" є і повчальні моменти, як от нагадування про безпеку:

"Якщо ти загубилась, нікуди не йди, а стій там, де стояла, і я тебе неодмінно знайду".

"І хоча Софійчина мама завжди суворо наказувала не розмовляти з незнайомцями та нікуди з ними не йти, якими б добрими вони не здавались, песик підсунувся трохи ближче."

"Вікно було відчинене, тож бідолашний Смішко випав з нього просто на землю. Відразу заспокою вас: нічого страшного з песиком не сталось, адже він усе-таки був іграшковим. Зате цуцик нарешті зрозумів, чому мама суворо забороняла Софійці вилазити на підвіконня".

 

Зворушливу казку Анни Люлько доповнюють чудові ілюстрації Надії Каламєєць. Ніжні, з безліччю деталей, але разом з тим реалістичні малюнки художниці роблять книжку цікавою навіть для малечі, яка ще не вміє читати.

Книжка рекомендована для дітей віком 4-6 років.

(Матеріал підготувала Соловйова В.В., керівник гуртків КЗ «МЦКПР», м. Марганець, Дніпропетровська область)

C:\Users\BosS\Desktop\zagublene-tsutsenya.jpg  C:\Users\BosS\Desktop\читанка.jpg

C:\Users\BosS\Desktop\Zagublene-tsutsenya_18684_6_300_300.jpg

C:\Users\BosS\Desktop\Zagublene-tsutsenya_18684_5_300_300.jpg

C:\Users\BosS\Desktop\Zagublene-tsutsenya_18684_4_300_300.jpg

 

C:\Users\BosS\Desktop\Zagublene-tsutsenya_18684_3_300_300.jpg

 

C:\Users\BosS\Desktop\Zagublene-tsutsenya_18684_2_300_300.jpg

docx
Додано
4 квітня 2020
Переглядів
575
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку