Презинтація "Підвищеня мотивації учнів на уроках англійської мови"

Про матеріал

Дана презинтація - досвід роботи вчителя англійської мови з теми "Підвищеня мотивації учнів на уроках англійської мови". Може бути використана як зразок під час захисту атестаційної роботи. Коротко описує досвід педагога і напрямки підвищення мотивації навчання.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Досвід роботи Рашевської Оксани Володимирівни

Номер слайду 2

Рашевська Оксана Володимирівна. Дата народження: 20.11.73р. Освіта: Миколаївський педагогічний університет. Закінчила у 1995 році. Педагогічний стаж роботи: 22 роки Категорія: вища. Звання: старший вчитель.

Номер слайду 3

Тема досвіду. Підвищення мотивації учнів на уроках англійської мови. Мета: Створення умов для розвитку і підтримки високої мотивації навчальної діяльності школярів на уроках. Педагогічне кредо:“Гарний лише той учитель, в якому ще не вмер учень.”

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Шляхи підвищення мотивації учнів на уроках англійської мови У своїй роботі я розглядаю стратегії мотивації навчання , які допоможуть учням при вивченні англійської мови. Посібник містить оригінальні методичні розробки уроків, які втілять у дійсність формування позитивної мотивації, проблемно- пошукові та експериментальні завдання, інтерактивні форми і методи роботи.

Номер слайду 6

Всі наші задуми і пошуки перетворюються в прах, якщо у учня не має бажання вчитися. В. Сухомлинський. Where there is a will, there is a way. Де хотіння, там і уміння.

Номер слайду 7

Складові частини роботиІ. ТЕОРЕТИЧНІ ПОЛОЖЕННЯ ІІ. Технології та прийоми підвищення мотивації на уроках англійської мови Моделі уроків які втілять у дійсність формування позитивної мотивації

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Способи мотивування учнів№1 Уявіть себе учнем№ 2 Збільшуйте впевненість дитини у вивченні мови №3 Розвивайте добрі стосунки зі своїми учнями №4 Переконайтеся, що заняття цікаві№ 5 Сприймайте автономію учнів №6 Дайте дітям цілі№7 Покажіть чіткість№ 8 Створіть гарну атмосферу

Номер слайду 11

Шляхи мотивування учнів. Використання ігор. Елементи музики. Проектні технологіїВикористання ІКТ

Номер слайду 12

Ігри-мотиватори1) рухливі ігри ;2) вірші і пісні, які супроводжуються рухами;3) ігри - змагання;4) настільні ігри;5) рольові ігри .

Номер слайду 13

Елементи музики. Використання ІКТ.

Номер слайду 14

Проектні технології

Номер слайду 15

Моделі уроків, які втілять у дійсність формування позитивної мотивації1. Урок-гра “Places in My Town”.2. Урок-гра ”The Animal Planet”.3. Урок-гра«My House, My Flat ».4. Урок з використанням ІКТ “Euro Cup”.5. Лінгво-країнознавчий урок з елементами музики та ігор "Christmas”.6. Урок-змагання з використанням ІКТ  "Health and Body Care "

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Хороший учитель ніколи не повинен прийти до висновку, що все вже може, він все знає і не має нічого в собі змінювати.  Професія вчителя є настільки захоплюючою, є постійним відкриттям нових знань ,нового досвіду. Отже, творчий пошук- це необхідна умова для підвищення мотивації навчання. Довго сам учись, якщо хочеш навчати інших. Г. Сковорода.

Номер слайду 18

Порада. Тримай міцніше дітлахів за руки,Своє тепло і ласку віддавай ,Допомагай і творчо надихай. Навчай цікаво, щоб не знали діти скуки. Знання чарівність ти їм відкривай. Допоможи різнити чорне й біле. Хай виростають добрі, а не злі. Нехай долають ,поки що невміло,Найважчі перепони на Землі. А ти навчай їх з усієї сили!Життю і мудрості дітей навчай.І будь сучасним: ти й наука-одне ціле. Про технології нові не забувай! О. В. Рашевська

pptx
Додано
3 липня 2018
Переглядів
1022
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку