Приготування холодних солодких страв та напоїв

Про матеріал
Презентація на 28 слайдів(теорія та картинки) Приготування холодних солодких страв та напоїв
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тема розділу: Приготування солодких страв та напоїв

Номер слайду 2

Тема уроку: Приготування холодних солодких страв та напоїв

Номер слайду 3

Мета уроку:- навчитись правильних прийомів при приготуванні та подачі фруктових десертів, холодних солодких страв та напоїв;- навчитись правильних прийомів подачі страв;- виховувати почуття відповідальності за приготовлені страви; - розвивати естетичний смак; - звернути увагу на раціональне використання сировини, економію електроенергії, бережливе ставлення до обладнання, посуду та інвентарю.

Номер слайду 4

Класифікація киселів. Густі киселі;Середньої густини киселі;Напіврідкі киселі.

Номер слайду 5

Приготування киселів. Ягоди залити водою і довести до кипіння. Зменшити вогонь, додати цукор і варити 10 хвилин.

Номер слайду 6

Приготування киселів. У холодній кип’яченій воді розвести крохмал. Тоненькою цівкою, постійно помішуючи кисіль, вилить крохмальну суміш. Як тільки кисіль закипить - зняти його з плити. Кисіль можно подавати і гарячим, і холодним

Номер слайду 7

Подача киселів

Номер слайду 8

Подача киселів

Номер слайду 9

Подача киселів

Номер слайду 10

Подача киселів

Номер слайду 11

Подача желе

Номер слайду 12

Подача желе

Номер слайду 13

Подача желе

Номер слайду 14

Подача желе

Номер слайду 15

Подача желе

Номер слайду 16

Подача желе

Номер слайду 17

Подача желе

Номер слайду 18

Подача желе

Номер слайду 19

Подача багатошарового желе

Номер слайду 20

Подача багатошарового желе

Номер слайду 21

Подача багатошарового желе

Номер слайду 22

Подача багатошарового желе

Номер слайду 23

Подача багатошарового желе

Номер слайду 24

Подача багатошарового желе

Номер слайду 25

Подача багатошарового желе

Номер слайду 26

Подача багатошарового желе

Номер слайду 27

Подача багатошарового желе

Номер слайду 28

Подача багатошарового желе

pptx
Додано
17 липня 2019
Переглядів
3554
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку