Тема розділу: Приготування солодких страв та напоїв
Номер слайду 2
Тема уроку: Приготування холодних солодких страв та напоїв
Номер слайду 3
Мета уроку:- навчитись правильних прийомів при приготуванні та подачі фруктових десертів, холодних солодких страв та напоїв;- навчитись правильних прийомів подачі страв;- виховувати почуття відповідальності за приготовлені страви; - розвивати естетичний смак; - звернути увагу на раціональне використання сировини, економію електроенергії, бережливе ставлення до обладнання, посуду та інвентарю.
Приготування киселів. Ягоди залити водою і довести до кипіння. Зменшити вогонь, додати цукор і варити 10 хвилин.
Номер слайду 6
Приготування киселів. У холодній кип’яченій воді розвести крохмал. Тоненькою цівкою, постійно помішуючи кисіль, вилить крохмальну суміш. Як тільки кисіль закипить - зняти його з плити. Кисіль можно подавати і гарячим, і холодним