Приготування панірованих напівфабрикатів з яловичини, свинини, баранини, телятини

Про матеріал
М'ясні напівфабрикати — це вироби з натурального й подрібненого м'яса, які не проходять термічну обробку та максимально оброблені для подальшого приготування.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ДНЗ «Костянтиівське вище професійне училище» учениця групи № 4-К Денісова Яна Сергіївна за фахом: Кухар; Кондитер "Приготування панірованих напівфабрикатів з яловичини, свинини, баранини, телятини"

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Номер слайду 22

Номер слайду 23

Номер слайду 24

Номер слайду 25

Номер слайду 26

Номер слайду 27

Номер слайду 28

Номер слайду 29

Номер слайду 30

Номер слайду 31

Номер слайду 32

Номер слайду 33

Номер слайду 34

Номер слайду 35

ДЯКУЮ ЗА УВАГУ!

ppt
Додано
17 жовтня 2023
Переглядів
374
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку