Призинтація на тему: " Застосування законів драматургії"

Про матеріал
Сам опис матеріалу є доступним для кожного і також дуже цікаво подані самі матеріали.У якому розповідається про основних 5 законів драматургії.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Застосування законів драматургії

Номер слайду 2

Слово драматургія(з грецької дія) в словнику іноземних мов, драматургія-це теорія мистецтво побудови драматургічного твору. Слово драматургія використовується дуже широко: музико-драматичні, хореографічна-драматургія, драматургія-вистав.

Номер слайду 3

Хореографічна драматургія Це конфліктний розвиток, дії хореографічного твору в основі якого сюжетний та суттєвий конфлікт розвивається напротязі музичного-хореографічної дії.

Номер слайду 4

Композиція Від (лат.- створення, зв’язок, сполучення). Це сполучення зв’язок музики, хореографічної драматургії. Композиція складається з зряду складових частин, побутових та інших. Наоснові драматургії всі частини знаходяться в злагоді. Композиція припускає виразність засобів з темою, ідеєю та надзавданням.

Номер слайду 5

До основних законів драматургії відноситься 5 складових частин-Експозиція -Зав’язка-Розвиток дії-Кульмінація -Розв’язка

Номер слайду 6

Експозиція – (від лат.- пояснення , перепис )- це початок танцю, знайомство глядача з виконавцем її завдання ознайомити з характером виконавця і дати початок танцю. Зав’язка – початок сюжету , дії основного малюнку ,основою рухів , конфлікту , початок розвитку образів . Характер яскравий виражаючий ,який запам’ятовується та викликає інтереси. Розвиток дії – складається з рядів ступенів приставляє собою розвиток малюнку характерного тексту , образу взаємовідносин сюжету , які приводять до кульмінації . Кульмінація –( від лат. – вершина ) – це самий складний малюнок рухів і також найвища напруга дії саме сильне загострення дії. Часто кульмінація співпрацює з розв’язкою в цьому випадку виконання залишається на сцені закінчуючи танець у якійсь позі. Розв’язка - це закінчення танцювального номера , малюнків , рухів , взаємовіцдносин , вихід із сцени.

pptx
Додано
28 жовтня 2020
Переглядів
1720
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку