Психологічна підтримка всіх учасників учбового процесу

Про матеріал
Практична допомога у регулюванні свого стану. Батьки та діти отримують певні методики, які їм допоможуть відносно швидко виходити з травми та переходити в ресурсний стан
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Психологічна підтримка всіх учасників освітнього процесу. Підготувала. Психологиня. Піщанської гімназіїНАТАЛІЯ Гладкова

Номер слайду 2

Лінія життя. Намалюйте лінію життя і умовно укажіть від 0 до 100 років. А тепер відмітьте 50 років. Вік, який зараз у вас і 65 років.65 років- це вік ,коли ми багато чого не зможемо, якщо не призвести якісь зміни сьогодні.

Номер слайду 3

1. Усвідомлення. Зцілення. Наповнення.

Номер слайду 4

Білатеральна стимуляція. Це метод терапії, який був розроблений для лікування посттравматичних розладів. За допомогою руху очей активуються ті участки мозку, які відповідають за переробку інформації. В результаті травмуюча подія, яка « Застрягла в пам’яті» і причиняє біль, починає поступово тьмяніти.

Номер слайду 5

АРТ-Техніка «Дерево» Для підвищення еластичності і стабілізації емоційного стану. Закрийте очі, уявіть себе деревом, дихання повільне і глибоке. Намалюйте дерево на великому листі, використовуючи два оліівці різних кольорів закритими очима. Завдяки використанню обох рук одночасно відбувається б.с., що активізує обидві півкулі мозку та сприяє гармонійній роботі нейронних зв’язків і перегоранню негативних спогадів в свідомості.

Номер слайду 6

Життя варте, щоб його жити!

pptx
Пов’язані теми
Психологія, Презентації
Додано
9 лютого
Переглядів
87
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку