Пунктуаційний практикум

Про матеріал
Підібрані речення охоплюють найтиповіші пунктуаційні помилки. Вчитель може використовувати запропонований матеріал як на уроках, так і в самостійній роботі школярів.
Перегляд файлу

Пунктуаційний практикум                                                                          1.Діти, прийшли до школи.                                                                                              2.Сьогодні вони, доробляють свій проєкт. 

3.Я люблю нічого не робити, і їсти морозиво.                                                                                  4.Купи хумус, і моркву. 

5.Коли дощ закінчиться, і вулиці висохнуть, я буду гуляти босоніж.                                                                                                      6.Привіт Андрію, підкажи, будь ласка, номер Олі.                                                                       7.Мар’яно вітаю! 

8.Шевченко, як художник, мені подобається більше.                                                                                                        9.Ллє, як з відра.                                                                                                                         10.З нього все, як з гуся вода. 

 11.Петро ні риба, ні м’ясо.                                                                                                      12.Визначся зі своєю політичною позицією, а то ти ні туди, ні сюди.                                                                                                          13.Нам треба забігти до магазину і купити фруктів, овочів, тощо. 

14. Висока, білява дівчина усміхнулася мені.                                                                                       15.Цей зимній, довгий вечір, здавалося, ніколи не закінчиться.                                                                                                 16.Закінчивши статтю піду за хлібом. 

 

docx
Додано
17 березня
Переглядів
20
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку