Робоча навчальна програма з предмета ,,Німецька мова’’ I КУРС (48 год) Кухар. Бармен

Про матеріал
Я, моя родина, мої друзі Дозвольте представитися. Почуття та емоції. Ми всі такі різні. Мої друзі. Ми шукаємо друзів. Наш вільний час. Повторення теми " Я, моя родина, мої друзі" Спорт і дозвілля Це ми робимо найкраще. Улюблені види спорту. Спорт і здоров’я. Відомі спортсмени і спортсменки. Спортивні заходи. Незвичайні види спорту. Повторення теми "Спорт і дозвілля" Харчування Апетит приходить під час їжі. Українські фірмові страви. Звички харчування. Типова німецька їжа інших народів. Про смаки не сперечаються. Здорова їжа. У ресторані. Українська гостинність. Повторення теми "Харчування" Учнівське життя
Перегляд файлу

Робоча навчальна програма

з предмета ,,Німецька мова’’

I КУРС (48 год)

Кухар. Бармен

Я, моя родина, мої друзі

Дозвольте  представитися. Почуття та емоції. Ми всі такі різні. Мої друзі.

Ми шукаємо друзів. Наш вільний час. Повторення теми " Я, моя родина, мої друзі"

Спорт і дозвілля

Це ми робимо найкраще. Улюблені види спорту. Спорт і здоров’я. Відомі спортсмени і спортсменки. Спортивні заходи. Незвичайні види спорту. Повторення теми  "Спорт і дозвілля"

 

Харчування

Апетит приходить під час їжі. Українські фірмові страви. Звички харчування. Типова німецька їжа інших народів. Про смаки не сперечаються. Здорова їжа.   У ресторані. Українська гостинність. Повторення теми "Харчування"

 

Учнівське життя

Ліцей і ми. У ліцеї. Шлях до ліцею. Обмін учнями. Навчання за кордоном. Ліцей моєї мрії. Повторення теми "Учнівське життя"

 

Робота і професії

Хто ви за професією? Сучасні професії. Професійний шлях. Професія моєї мрії. Пошук роботи. Повторення теми "Робота і професії"

 

Живопис

Жанри живопису. Мій улюблений жанр. Всесвітньо відомі художники. Відомі німецькі художники. Українські художники та художниці. У картинній галереї. Живопис – книга за сімома замками. Повторення теми  "Живопис"

 

 

 

 

 

 

 

 

 Робоча навчальна програма з німецької мови для учнів І курсу розроблена  згідно з навчальною програмою з німецької мови ( рівень стандарту) для  10-11 класів загальноосвітніх шкіл, зі змінами, затвердженими  Наказом Міністерства освіти і науки №1407 від 23 жовтня 2017року .

Викладач  ___________ Пудло Діана Степанівна

 

 

docx
Додано
19 листопада 2019
Переглядів
869
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку