Самостійна робота для учнів 7 класу з зарубіжної літератури до твору А.Азімова «Фах»

Про матеріал
Цікава самостійна робота для учнів 7 класу за текстом А.Азімова "Фах". Самостійна робота до твору А.Азімова «Фах» 1.За жанром «Фах» а)оповідання; б)новела; в)повість; г)роман. 2. А.Азімов – це письменник: а)білоруський; б)французький; в)американський; г)єврейський. 3.Які звичні для тебе реалії життя дивують малого Джорджа? а)букви,ручка; б) письмовий стіл; в)апаратура з кнопками ; г)смартфон. 4.Як проходить процедура навчання читання? а)Джордж з лікарем вивчає алфавіт;б)з допомою спеціального апарату;в)за допомогою спеціальних ліків. 5.Який незвичний для інших шлях до професії пройшов Джордж? а)придбав книжки і читав програмування; б)довідався про цей фах від фахівців;в)йому розповів батько; г)переглядав старі фільми. 6.Дія в творі відбувається на …а)планеті Сатурн; б)в майбутньому на плане ті Земля; в)планеті Новія; г) планеті Венера. 7.Плейтен мріяв про фах : а)лікаря; б)металурга; в)програміста; г)енергетика. 8.Після дня Знань Плейтен потрапив : а ) в школу програмістів; б)в школу металургів; в)в школу-інтернат; г)в школу.. 9.День Читання відбувається… а)у червні; б)у вересні; в)у листопаді;г)у травні. 10.Олімпіада- змагання на відповідальність професії ,фаху,проходила на Землі в : а)вересні; б)травні; в)березні 11.Що собою являє день Освіти у творі? а)у 8 р.діти навчаються читати з допомогою досягнень науки; б)у 18 р.діти навчаються професійним навичкам за допомогою досягнень науки;в)у 21 р.молодих спеціалістів « розбирають роботодавці». 12. В якому значенні вживається слово «Фах»? а)просте вміння вижити; б)заклик до нападу;в )це справжня професія,покликання,талант.
Перегляд файлу

Самостійна робота до твору А.Азімова «Фах»

1.За жанром «Фах»

а)оповідання; б)новела; в)повість; г)роман.

2. А.Азімов – це письменник: а)білоруський; б)французький; в)американський; г)єврейський.

3.Які звичні для тебе реалії життя дивують малого Джорджа?

а)букви,ручка; б) письмовий стіл; в)апаратура з кнопками ; г)смартфон.

4.Як проходить процедура навчання читання? а)Джордж з лікарем вивчає алфавіт;б)з допомою спеціального апарату;в)за допомогою спеціальних ліків.

5.Який незвичний для інших шлях до професії пройшов Джордж?

а)придбав книжки і читав програмування; б)довідався про цей фах від фахівців;в)йому розповів батько; г)переглядав старі фільми.

6.Дія в творі відбувається на  …а)планеті Сатурн; б)в майбутньому на плане

ті Земля; в)планеті Новія; г) планеті Венера.

7.Плейтен мріяв про фах : а)лікаря; б)металурга; в)програміста; г)енергетика.

8.Після дня Знань Плейтен потрапив : а ) в школу програмістів; б)в школу металургів; в)в школу-інтернат; г)в школу..

9.День Читання відбувається… а)у червні; б)у вересні; в)у листопаді;г)у травні.

10.Олімпіада- змагання на відповідальність професії ,фаху,проходила на Землі в : а)вересні; б)травні; в)березні

11.Що собою являє день Освіти у творі? а)у 8 р.діти навчаються читати з допомогою досягнень науки; б)у 18 р.діти навчаються професійним навичкам за допомогою досягнень науки;в)у 21 р.молодих спеціалістів « розбирають роботодавці».

12. В якому значенні вживається слово «Фах»?

а)просте вміння вижити; б)заклик до нападу;в )це справжня професія,покликання,талант.

doc
Додано
1 червня 2020
Переглядів
1589
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку