Сценарій брагодійного концерту на підтримку ЗСУ "Єдаймося заради ПЕРЕМОГИ КР 2.0"

Про матеріал
Сценарій концертної програми на підтримку ЗСУ. Меседжі акції: «7 районів-7 тижнів-7 пікапів» «Збір,що увійде в історію», «Командний збір для В/Ч міста» “Наша підтримка-їхня сила“
Перегляд файлу

Сценарій концертної програми у рамках мистецького марафону «Єднаймося Заради Перемоги КР 2.0»

Меседжі збору

 

«7 районів-7 тижнів-7 пікапів»

«Збір,що увійде в історію»,

«Командний збір для В/Ч міста»

Наша підтримка-їхня сила

 

Звучать фанфари. Вихід ведучого.

Вед.: Добрий день, дорогі мешканці та гості Кривого Рогу!  Сьогодні ми зібралися всі разом  заради світлої і благородної мети : ми хочемо і маємо зібрати кошти на  придбання 7 пікапів (1 пікап від кожного району) для військових частин міста, згідно отриманих запитів. Марафон мистецьких і благодійних подій розпочався 26 лютого і триватиме до 14 квітня.

 З 26.02.24 почали працювати заклади освіти міста. І сьогодні передостанній день освітнього благо тижня. Наголошуємо на тому, що робота не буде припинятися увесь зазначений час, бо наша ціль – придбати для наших військових по одному пікапу від району. Але, знаючи Вас, наші дорогі земляки, ми впевнені, що і пікапів буде більше! Тож, починаємо наш благодійний марафон! Не забувайте донатити на всіх сьогоднішніх локаціях: майстер-класах, ярмарку, концертній програмі! І пам’ятайте, що малих донатів не буває! Кожна гривня стане у пригоді нашим захисникам і захисницям! Наша підтримка - їхня сила!

Зустрічайте  зразковий вокальний колектив вокальну студію «Серпантин».

 

№1. «Серпантин» - Дитячими долонями».

 

Вед.: Нема життя без України, бо Україна - це доля, яка  випадає раз на віку, бо Україна – це мати, яку не вибирають, як і долю, бо Україна - це прекрасна на весь світ українська пісня. Кожного дня, щогодини Україна, завдячуючи сміливим захисникам і захисницям, патріотам, виборює право бути суверенною, єдиною державою.  Зверніть, будь ласка, увагу, що у всіх куточках нашої площі є скриньки для ваших донатів! Допоможемо нашим захисникам разом!

А тепер на нашу імпровізовану сцену виходить студія сучасного вокалу «Феєрія»

 №2. «Феєрія» - «Це моя країна»

 

Вед.: Друзі нагадуємо Вам, що головний  меседж акції – зібрати кошти на сім пікапів! До участі долучається усе місто,  всі райони та мешканці нашого міста. Прийде час - і минуть дні воєнного лихоліття! І над нашою землею знову зійде яскраве сонце на мирне блакитне небо. І замайорить синьо-жовтий стяг від Заходу до Сходу у найвіддаленіших містечках та селах нашої країни.  Ще заколоситься херсонське поле УКРАЇНСЬКОЮ пшеницею, а Чорне та Азовське моря й надалі омиватимуть наші, УКРАЇНСЬКІ, береги Запоріжжя, Одеси, Миколаєва, Херсона, Донецька та обов'язково Криму! І лунатиме рідна УКРАЇНСЬКА мова у всіх куточках нашої Батьківщини!

 

  А ми продовжуємо! Зустрічайте «Серпантин»!

№3. «Просто мрій» -  «Серпантин».

 

Вед.:  Друзі, сьогоднішній збір коштів обов’язково увійде в історію! Ви маєте змогу своїми донатами висловити власну активну громадянську позицію та долучитися до благочинного збору на автомобіль для ЗСУ.  Пам’ятайте, що кожен автомобіль  - це врятовані життя! Допоможемо нашим захисникам разом! Скриньки для зборів коштів знаходиться на кожній локації і біля концертного майданчика. А зараз прем’єра номеру і наші найменші  артисти.

№4. «Феєрія» - «Гриць».

Вед.: Пісня- окраса української нації, завжди була з людьми: у годину радості і горя, під час роботи та відпочинку, в свята і в будні. Важко злічити, скільки пісень склав талановитий співучий наш народ – радісних і сумних, величних і жартівливих. У них втілена історія народу, відображена його душа – відверта і щира. Пісня – душа народу. Для вас співає Анастасія Скоц.

№5. Анастасія Скоц – «Дівка»

 

Вед.: Запрошуємо всіх долучитися до збору коштів на пікапи для ЗСУ! Беріть участь к нашому ярмарку, дивіться наш концерт і не забувайте донатити! Кожна гривня допоможе у придбанні автомобілів для ЗСУ!!!

На нашій сцені « Серпантин» з прекрасною українською піснею «Чом ти не прийшов», але в дуже оригінальній обробці.

№6. «Серпантин» - «Чом ти не прийшов»

Вед.: За цей час не одному поколінню українців довелося ціною власного життя здобувати право прийдешніх поколінь на незалежність.  Слова «Слава Україні – Героям слава» перестали бути просто вітанням. Це вже віддання шани найкращим, котрі у найважливіший момент нашої держави не злякалися і пожертвували собою заради своєї Батьківщини,а також є засвідченням справжнього патріотичного подвигу. Наразі вже точно зрозуміло, кому ці слова адресовані, і ні в кого немає сумнівів, що ці герої – хлопці і дівчата, що зі зброєю в руках захищають кордон України, лікарі які в мирний час повертають поранених воїнів з того світу, волонтери на плечах яких тримається наші хлопці на передовій. Давайте сьогодні і протягом цього марафону єднання допоможемо нашим ЗСУ.

Для вас співає Карина Кім.

№7. Карина Кім – «Лелека».

Вед.:  Шановні! Кожен донат  - це врятоване життя на фронті та й не тільки на фронті. Це -  наші з вами врятовані життя, бо наші мужні захисники та захисниці ціною власного життя, завдяки мужності та сміливості рятують кожного з нас кожного дня!  Допомагати значить рятувати! Від малого до великого, майже кожен українець долучився до допомоги ЗСУ, як ми з вами сьогодні! Ми з вами робимо велику справу!

№8. «Серпантин»  - «Сопілка денс».

№9. «Серпантин»  - «Тока-тока».

Вед.: Друзі, щасливі ми, що народилися у  цій прекрасній надзвичайній країні. Бо наша Україна – це безкраї поля, ліси, прекрасні гори,  стрімкі ріки, моря… Це -  багата культура, потужна історія і неймовірні люди! Люди, які безмежно люблять свою Батьківщину. Вона вражає і надихає увесь світ. Ми, українці, чітко усвідомлюємо, за що боремося! Наш бій за свободу, незалежність,  щасливе майбутнє.

№10. «Феєрія» - «Йди далі, не здавайся»

№11. «Кольровими вітрами» -«Феєрія»

Вед.:   Шановні учасники та гості нашого заходу!  Запрошуємо всіх долучитися до збору коштів на пікапи для ЗСУ! Беріть участь к нашому ярмарку, дивіться наш концерт і не забувайте донатити! Кожна гривня допоможе у придбанні автомобілів для ЗСУ!!! Наша віра та наша єдність кожного дня наближує перемогу! Два роки тому ми вибрали Україну, тому ми обов’язково переможемо! А зараз відволічіться на хвилинку від усіх проблем і посміхніться! Заспівайте і затанцюйте разом з вокальною студією «Серпантин».

№12. «Серпантин» - «Цимбали»

Вед.: Усі сили армії та народу України спрямовані на подолання ворога. І Ваша допомога потрібна щодня!  Нагадуємо , що сьогодні ми збираємо кошти на автомобілі для військових частин міста. «7 районів-7 тижнів-7 пікапів».

Друзі, ні на хвилину не забувайте про те, що як би важко нам не було сьогодні, які б тяжкі бої сьогодні на точилися на фронті, скільки б разів ворог не намагався змінити наш прапор на свій триколор, все рівно перемога буде за нами. Ніхто не зможе відібрати у нас нашу мову, культуру, бо ми на власній рідній землі! Все обов’язково буде Україна!

 

№13. «Феєрія» - «Все буде Україна».

Вед.: Ми підтримуємо наших військових і бажаємо, щоб якнайшвидше прийшов мир на українську землю. Тож, молімося за життя і здоров’я наших земляків. Шановні воїни, дорогі наші сини, чоловіки, батьки! Повертайтеся додому живі і неушкоджені. Повертайтеся додому з Перемогою! А будемо тримати тил!

№14. «Серпантин» - «Українське попурі».

 

Вед.: Ми боремося за Україну! Уже так повелося, коли зазіхають на українське, ми ні за що не віддамо своє, навіть ціною власного життя. Українці чітко розуміють, за що стоять стіною, за що можуть померти. Українці згуртувалися і боряться як один проти ворога. І сьогоднішній наш захід – це теж боротьба, це – підтримка наших військових! Не забувайте донатити!!! Давайте поаплодуємо нашим хлопцям з Кривого Рогу, завдяки їм наше місто є містом фортецею. Дякуємо їм.

№15. «Феєрія» - «Все буде Україна».

Вед.:  Дорогі наші глядачі! Українці – дуже сильна нація! Єднання – це наша найпотужніша зброя! Сьогодні ми можемо підтримати один одного і показати нашу силу усьому світу!  Ми продовжуємо марафон єдності.  Долучайтеся, донатьте у скриньки. Кожна гривня наближає нас до перемоги.

Вед.: Любі друзі,  бажаємо всім нам непохитної та глибокої віри у нашу найскорішу перемогу! Мирного неба, тихих та гарних ранків, чарівних вечорів. Розвитку та розбудови України – країни, яка має силу та волю до найгарнішого у світі життя!

 

№16. «Сонце України» «Серпантин».

Вед.: Дякуємо Вам , дорогі наші батьки, наші глядачі, артисти!

Вже весна несе сонце і квіти, Заглядає у кожне вікно!

Ми бажаєм усім на світі, щоб ні в кого біди не було!

Щоб був хліб столі  і до хліба, щоб співалось і добре жилось, Щоб у рідній моїй Україні через вінця вам щастя лилось!  Слава Україні!

1

 

docx
Додано
27 лютого
Переглядів
1367
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку