Сценарій концерту до Дня медичного працівника

Про матеріал
Сценарій концерту до Дня медичного працівника. Від правильно поставленого діагнозу та методів лікування залежить наше життя, тому освічених медичних працівників цінували з давніх часів. Щороку світ не забуває дякувати медичним працівникам за їх жертовність і понаднормову роботу на благо нашого з вами здоров’я.
Перегляд файлу

                                                   

Сценарій святкового концерту до Дня медичного працівника

Ведуча: Шановні медичні працівники !Прийміть найщиріші вітання зі словами вдячності за вашу благородну працю. Споконвіку більше за скарби та всілякі надбання цінувалося здоров’я людини. А тому професія лікаря завжди була однією з
найнеобхідніших і найшановніших.
     Саме для неї завжди були, є і будуть актуальними такі поняття, як доброта, гуманність благородність і професіоналізм. Ви даруєте людям найдорожче – здоров’я, віру та надію. З нагоди свята шлемо
низький уклін усім працівникам охорони здоров’я за сумлінну та невтомну працю.  Нехай сторицею повертається до вас добро, дароване людям.
Нехай у ваших домівках завжди панують щастя і мир. Міцного здоров’я,
благополуччя і добра вам та родинам! Сьогодні Ваш день! І всі найкращі піссні та танці – тільки для вас та на Вашу честь!

№1. "Українська сюїта" = НК АНТ "Калинонька".

Ведуча: Шановні панове! Кожен з вас по-своєму мудрий і талановитий, в міру старанний, і тому індивідуальний. Але всі ви єдині в світлому пориві і пов'язані однією великою метою - допомагати нужденним! Нехай же у вас ніколи не вичерпається бажання слідувати цій меті до кінця і нести добро в цей світ.

До Вас звертається __________________

Зачитується витяг про нагородження міськими та районними відзнаками.

Ведуча:Бажаємо вам сил, терпіння, розсудливості і натхнення. Ви робите велику справу і нехай вона завжди буде вас в радість! А сьогодні вам дарують радість кращі творчі колективи району. Зустрічайте – солістка НК АНП "Дивограй" Валерію Фурман.

№2. В.Фурман – "Люлі".

Ведуча: Протягом тисячоліть люди, які рятують від хворобою, користуються постійною любов'ю та повагою. Ваші талановиті руки дарують людям радість життя, вселяють віру у зцілення . Хай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до Вас сторицею! Нехай кожна мить життя радує своєю неповторністю! А власним неповторним мистецтвом танцю Вас радують наші маленькі артисти.

Вісім номерів концерту.

Ведуча:Шановні доктора, мудрі фельдшери, добрі медсестри, реактивно-блискавичні працівники швидкої допомоги, безкорисливо працьовиті санітари! Нехай вас безмежно цінує ваше начальство, до безумства люблять дружини і чоловіки, без пам'яті обожнюють рідні діти, а в кишенях назавжди оселитися вільно конвертована валюта. Бажаємо вам завжди ходити на роботу в чудовому настрої, повертатися з відпустки з диким бажанням попрацювати, а відпочивати до повної знемоги. Нехай все у вас буде до неподобства добре!

10. Устинова Л. "Співаймо разом" – ФІНАЛ

 

 

1

 

doc
Додано
24 лютого 2023
Переглядів
2732
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку