Сценарій розважальної програми "Танці з вожатими"

Про матеріал

Гарна ідея заходу, яка потребує підготовленості конкурсантів та заздалегідь проведеного жеребкування по стилях танців. Захід завжди несе успішний результат та масу позитивних вражень, а розрахований він на 1 годину.

Перегляд файлу

ВЕДУЧА 1.:Добрий день, дорогі друзі, шановні батьки та гості! Ми раді вітати Вас на нашому святі «Танці з вожатими»

Ведучий 2 А чи знаєте ви що існує таке свято як  Міжнародний день танцю. Це свято щорічно об'єднує всіх людей світу, які не уявляють свого життя без ритму та емоцій.

Ведучий 1..:. Зазвичай у цей день проводяться фестивалі хореографії, а також концерти творчих танцювальних колективів. Бажаємо вам сьогодні прекрасного настрою, щирих посмішок, приємного відпочинку і попереджаємо, що на нашому святі: котигорично забороняється сумувати!

Ведучий 2. Чи є  у залі той, хто не любить танцювати?(роздивляється  гостей) Здається, що немає таких!(дивиться на ведучу 2)

Ведучий 1..: Звичайно немає! Бо жодне свято не обходиться без музики й танцю. І хай не всі вміють танцювати, але безумовно одне: краса танцю зрозуміла всім!

ВЕДУЧА 2.: Танець – хвилюючий і найпрекрасніший вид мистецтва, бо не тільки відображає життя, а й сам є життям. Танці розвивають почуття ритму, виробляють правильну поставу і дарують упевненість у собі. А також виховують і  вчать культури поведінки. Розвивають потяг до краси, виховують повагу юнака до дівчини і прагнення виглядати красивими і вихованими.

Ведучий 1..: Авжеж танці це не єдине, що на вас сьогодні чекає, але для початку хотілося б познайомити вас ближче із нашими членами журі.

ВЕДУЧА 2.: Прошу зустріти гучними оплесками нашу яскраву трійку членів журі!

Старший вихователь Ольга Володимирівна

Інструктор з фізичного виховання Олександр Миколайович

Інструктор з плавання Дарія Романівна

Саме вони оберуть переможця нашого свята, та також нам знадобиться ваша допомога, адже у нас буде  номінація «Танець глядацьких симпатій»

У кожного з вас буде 1 голос і цей голос ви повинні віддати за той танець який вас більше всього сподобався. Біля сцени стоять 7 скриньок, куди вам потрібно буде вкинути ці голоси. Голосування відбудеться після всіх виступів.

Та є одне правило, голосування за свій загін заборонено.   

ВЕДУЧА1.: А поки конкурсанти готуються для вас звучить пісня у виконанні _________________

 

Ведучий1  Сучасний танець зародився наприкінці ХІХ ст.. і став універсальним засобом для імпровізації та пошуку нових рухів. Рухи виконуються в різних позах, навіть лежачи або рухаючись у горизонтальному положенні. Завданням танцюристів є передача почуттів та настрою. Думаю нам уже потрібно тікати зі сцени, бо сюди рветься невгамовний   6  загін із своїм драйвовим сучасним танцем.

 

Ведучий 2. Щож далі в нашій програмі?

Ведучий 1.: А далі  на нас чекає... (пауза)справжній витвір мистецтва -  Танго!

Ведучий 2 Танок про який піде мова виник у Аргентині та Уругваї, після чого набув популярності по всьому світу.

ВЕДУЧА 1: Тож прийшов час насолодитися ще одним танцем! І на цей раз вас чекає Аргентинське танго у виконанні 3-го загону.

Підтримаємо їх!

Ведучий 2.: Український народний танець народився разом із піснею, разом з нею він зростав і розвивався.

Ведучий 1.: «Пісня і танок – це рідні брат і сестра  в танцях є подих свіжого вітру, тепле лагідне сонечко, багата осінь і холодна зима».

Ведучий 2. Наш народ ще здавна передає в танцях усю незрівнянну красу природи.

А покаже нам всю цю красу 5 загін.

 

Ведучий 2 Вічно юний танець -  вальс. Вже понад три століття він користується великою популярністю і не старіє! Щось є в цьому танці таке незвичне, захоплююче, що підкорює людей різних епох і національностей, складу життя і віку.

Ведучий 1

Земля кружляє у космічнім вальсі

Вітри галактик-вічні скрипалі

Гармонія крізь тугу дисонансів

Проносить ритми танцю по землі

І не паркет, зачовганий до глянцю

Не долівки, налиті до чобіт,-

Вже вся планета – п’єдестал для танцю

Де сходять вальси з голубих орбіт

 

Ведучий 2 Вальс став своєрідним символом юності, весни, любові, світлих життєвих мрій.

 Ведучий 1 Запрошуємо на цю сцену 7 загін з їхнім танцем.

 

Ведучий 1 Зараз дуже популярною стала така молодіжна культура як хіп-хоп. Але не всі знають про її історію виникнення. Хіп-хоп культура сформувалася в середовищі афроамериканців на вулицях, на танцювальних вечірках серед звичайних людей. Для них- це спосіб життя, спосіб себе індустріально виділити, виразити свої емоції. Це ціла історія. І зараз  4 загін покаже нам цю історію…

 

Ведучий 2 Діско – чи не найпопулярніший танцювальний та музичний стиль, це яскраве свято, що занурює в стан солодкої закоханості, танець, який дарує відчуття свободи і відриває від повсякденної буденності. Зустрічаємо  1  загін з їхнім танцем.

 Ведучий 1 Цікаво, а що ж нам приготував 2  загін? Можливо це буде якийсь східний танець або полька?

Ведучий 2 А от і не вгадали, це рок-н-рол. Поява джазового танцю рок-н- рол призвела до приходу на естраду електрогітару, цей танець шокував і приваблював людей своїм не приборканим, бунтар ним темпераментом.

Ведучий 1. Настав час визначити хто ж переміг в номінації « Танець гладацьких симпатій»

Отже, починаймо

Спершу свої голоси віддасть 1 загін.

2

3

4

5

6

7

Дякуємо.

 

Ведуча 1  А поки наші судді у складі: Ольги Володимирівни

Олександра Миколайовича та Дарії Романівни вирішують хто переможе для Вас заспівають 

 

 

Запрошуємо наше вельмишановне журі для оголошення результатів.

 

Ведучий 2 Шановні гості, свято наше закінчується, але наші таланти ще тільки починають рости, то ж ми бажаєм нашим зіркам, щоб життєві сходинки долались добре, з гарним настроєм, впевненістю і радістю в серці. І нехай щороку поповнюється наша Веселка новими талановитими зірочками.

Ведучий1 Танцюйте, насолоджуйтесь, відпочивайте, на все добре

docx
Додано
20 липня 2018
Переглядів
2698
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку