Сценарій свята Першого Дзвінка 2024-2025

Про матеріал
Сценарій до свята Першого Дзвінка. Містить у собі все, крім музичного супроводу
Перегляд файлу

Сценарій свята 1 дзвінка

Музика перед початком

Ведучий

Дорогі учні! Любі педагоги! Шановні батьки та гості нашого свята! Ось і настав він, довгожданний день – день зустрічей, усмішок, день першого шкільного дзвоника. Ми за доброю традицією зустрічаємо Перше вересня великою шкільною родиною.

Ведучий

Час летить дуже швидко. Сьогодні це особливо відчувають наші  одинадцятикласники.  Тож запрошуємо на свято найстарших учнів ліцею, нашу гордість - разом із класним керівником – ________________________!

Виходить 11-й клас

Ведуча

Сьогодні дійсно свято — свято зустрічі зі школою, своїми вчителями та однокласниками. Але є учні, для яких цей день не просто свято, а свято величне. Звичайно, ми маємо на увазі тих, хто переступить поріг нашої школи вперше.

Ведучий

Тож зустрічаймо учнів, що у цей вересневий день йдуть до першого класу! Малюки з радістю прийшли до нас, то ж і ми з радістю і добром зустріньмо їх разом із класними керівниками _____________________________

Нехай цей день вони запам’ятають на все життя.

Музика для виходу 1 класу

Ведуча

Урочиста лінійка, присвячена Святу першого дзвоника, оголошується відкритою!

Гімн

Ведуча

Сьогоднішня зустріч була б неможливою, якби наші ЗСУ не стояли б на захисті нашого мирного неба, тому в першу чергу у цей день ми низько вклоняємось захисникам  України і дякуємо  їм за те, що маємо можливість зібратись дружною шкільною родиною на святі першого дзвінка.

Ведуча

Пам’ятаймо, що війна досі триває, приносить руйнування, втрати, нестерпний біль у кожну українську родину. Тож вшануймо хвилиною мовчання захисників, які віддали свої життя за наше з вами майбутнє, а також всіх людей, які стали жертвами війни.

Хвилина мовчання

Ведуча

Сьогодні на святі є гості, які від щирого серця бажають привітати нас. Приємно відчувати підтримку тих людей, які нас оточують і не байдужі до життя школи. Тож запрошуємо до слова голову____________________________________

Музика

Музика на рюкзачки

Ведуча

Наші любі першачки, для Вас шкільна осінь є першою. А наші випускники цієї осені стали вже зовсім дорослими, свідомими, патріотичними… 

Тож давайте поглянемо на них, на чарівних красунь та змужнілих юнаків!

Танець 11 класу

Ведучий

Ось такі в нас діти нового покоління! А тепер давайте поглянемо яка їм росте зміна! Запрошуємо наших першачків.

Танець 1 класу

Ось такі круті наші першокласники!

Сьогодні ви прощаєтеся з безтурботним світом іграшок і робите перший крок у захоплюючу країну знань. Попереду на вас чекає багато нового та цікавого: шкільні уроки, вірні друзі, захоплюючі пригоди. Бажаємо вам, щоб шкільні роки були для вас насиченими та щасливими, щоб ви з легкістю опановували нові знання, знаходили нових друзів і ніколи не втрачали цікавості до світу. Нехай у ваших серцях завжди горить вогник любові до знань. МУЗИКА ДЛЯ КУЛЬОК Віримо, що ви виростете гідними людьми. В цьому вам допоможуть ваші вчителі та батьки. Вони завжди будуть поруч з вами.

Ведуча

У дорослих теж є бажання, але воно зовсім відрізняється від мрій дітей. Це мир, перемога та спокій у рідній країні. Наші військові кожного дня ризикують власним життям для здійснення найзаповітнішого бажання українців і ми, як ніколи, маємо підтримувати їх. Тож просимо долучитися до акції “Наближаємо перемогу!”, МУЗИКА не купуй квітку — донать на зсу. Нам не потрібні квіти — нам потрібна перемога!

Ведучий

Будуть тисячі нових проєктів,

нових звершень, перемог і знань.

тож до нас звертається директор

зі словами щирих побажань.

Ведучий

До вітального слова запрошуємо директора _______________________.

Музика

Ведуча

Ось ми і підійшли до цієї миті. Перший шкільний, незабутній дзвінок сьогодні розпочне чудову пригоду країною знань в новому навчальному році.  Запрошуємо ученицю 1 класу ____________ та учня 11 класу _________________ розпочати цей навчальний рік традиційним першим дзвінком.

Музика

Звучить перший дзвоник

Ведуча

Шановні батьки, у вас сьогодні теж важливе свято, а далі багато завдань, які обов’язково треба виконати в навчальному році, але найголовніше: щомиті любити, радіти кожному успіху, і підтримувати будь-якої хвилини!

Ведуча

Запрошуємо на перший урок учнів 1-Б класу разом із першою вчителькою ________________ та учнів 1-А класу разом з класним керівником __________

Музика

Ведуча

Запрошуємо учнів 11 класу та класного керівника _______________  на перший урок!

Музика

Ведуча

Запрошуємо на перший урок учнів ____________ ліцею-гімназії. Мирного та успішного 2024-25 навчального року.

ЗІ СВЯТОМ!

Музика на кінець

 

docx
Додав(-ла)
Кривенко Ольга
Додано
11 вересня
Переглядів
81
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку