Сценарій творчого вечора "З піснею по життю"

Про матеріал

Сценарій проведення творчого вечора "З піснею по життю". Цей сценарій буде корисниЙ керівникам гуртків вокального мистецтва у закладі позашкільної освіти,середньої загальної освіти.

Перегляд файлу

ТВОРЧИЙ ВЕЧІР В. М. КАРМАЗІНА

«З ПІСНЕЮ ПО ЖИТТЮ…»

(Звучать фанфари ЦПО)

(вихід ведучої)

В. – Добрий вечір усім присутнім у цій залі! Більше 30 років тому у Центр позашкільної освіти ім. О.Разумкова прийшов молодий чоловік, який мав неперевершений голос, бо співав, мов соловей та грав на різних музичних інструментах: акордеоні, гітарі, бас-гітарі,  клавішних та ударних інструментах. Я давно не вірю у випадковості, тож його прихід і зрештою можливість влаштуватися там керівником гуртка не є банальним випадком. Як кажуть, людина опинилася в потрібному місці і у потрібний час. Його ім`я – Василь Миколайович Кармазін! Ваші гучні оплески! Цей талановитий керівник є композитором, який написав багато чудових пісень.

Нашою візитівкою є «Гімн ЦПО» сл. Олени Боровської, директора Центру позашкільної освіти ім. О.Разумкова,  муз. Василя Кармазіна, керівника гуртка «Естрадні гурти», який зараз для Вас прозвучить у виконанні Зразкового театру пісні «Краплинки», керівник:  Олена Вялова, акомпаніатор: Ольга Морозова

1. «Гімн ЦПО» Зразковий театр пісні «Краплинки»

В. - Коли твоя дитина любить пісню,

Шукаєш місце, де навчать її співати,

Бо бачиш, що удома пісні вже затісно –

Їй треба сцена, людям, щоб віддати.

В. – Давайте зараз з Вами зробимо невеликий екскурс та прослухаємо чудові дитячі пісні Василя Миколайовича у виконанні вихованців вокальних гуртків нашого Центру. Увага на екран (відео: «Колобок»…)

В. – А зараз дебют. У виконанні I групи гуртка «Естрадні гурти» (соліст Богдан Пожарицький), керівник: Василь Кармазін прозвучать пісні «Будильник» та «Жабеня».

2. пісня «Будильник» I група гуртка «Естрадні гурти»

3. пісня «Жабеня» I група гуртка «Естрадні гурти»

В. – Василь Миколайович випустив багато талановитих гуртківців: В`ячеслав Одінєц (керівник гуртка «Гри на гітарі») міського палацу культури, Денис Топорчук (має свою музичну студію у м. Києві та викладає гру на гітарі), Олександр Шалєнко (працював керівником гуртка «Ансамбль гітаристів» нашого закладу), Дмитро Шумський ( працював звукооператором, а потім керівником гуртка «Класична гітара» у нашому закладі), Максим Свіренко (фіналіст шоу «Х-фактор»). Та багато інших талановитих особистостей одним з яких є Олександр Мусєвіч, цей талановитий випускник підготував привітання з міста Києва – увага на екран (інтерв`ю випускника)

В. – У творчому доробку Василя Миколайовича є пісні, які розповідають про різні пори року. Літо – яскравий сезон. Хтось їде на море, хтось в ліс по гриби, хтось працює на городі, а хтось – пише пісні про літо. Пропоную Вам перенестися у цю пору року та переглянути відеозапис з минулого творчого вечора Василя Миколайовича у виконанні вихованців вокального гуртка «Веселка», керівник Оксана Кавкалюк, акомпаніатор Ольга Морозова (відео – пісня «Літня ностальгія»)

В. – Похмура осінь приносить дощі та смуток. Дерева скидають своє багряне вбрання, лише чути під ногами його шарудіння, але в нашому випадку – ця пора багата на чудові пісні. Тому, я Вам бажаю насолодитися однією із них. Запрошуємо на цю сцену середню групу вокального ансамблю «Золотий ключик», керівник: Емма Харчук, акомпаніатор: Альбіна Юркова у виконанні якої прозвучить пісня «Вереснева»

4. пісня «Вереснева» вокальний ансамбль «Золотий ключик» (середня група)

В. – А після осені, яка настає пора року? (відповідь з залу - Зима)

Звісно Зима

В. – Давайте усі разом послухаємо чудовий спів Анастасії Грушко, студентки педагогічного коледжу, у виконанні якої прозвучить пісня «Прийшла зима»

5. пісня «Прийшла зима» Анастасія Грушко

В. – Окрім того, що Василь Миколайович талановитий композитор та співак, він ще й чудовий тато (фото на екрані). Тому зараз для Вас прозвучить пісня «Тільки тато» у виконанні Зразкового театру пісні «Краплинки», керівник: Олена Вялова, акомпаніатор: Ольга Морозова та підтримаємо їх  гучними оплесками!

До привітального слова запрошуємо колегу, Олену Володимирівну, яка хоче привітати Василя Миколайовича з цим чудовим святом.

В. – Більшість талановитих людей – романтики, і Василь Миколайович – один із них. Це відчувається у його піснях. В них присутня тема любовної лірики.

В. – До Вашої уваги пісня «Літній вечір» та  «Зоряна ніч»  у виконанні III групи гуртка «Естрадні гурти», керівник : Василь Кармазін (солістка - Софія Павлиця, вихованка гуртка «Естрадні гурти» керівник: Василь Кармазін та ансамблю джазового співу «Старий рояль», керівник: В`ячеслав Поплавський.

6. пісня «Літній вечір»

7. пісня «Зоряна ніч» 

В. Ну,а, зараз ми переглянемо відео, де побачимо ще одного талановитого вихованця, соло гітаріста Максима Пеньківського, який також прийшов привітати Василя Миколайовича зі святом. Увага на екран (відео рок-гурт)                      

В.-  Максиме, що ти хочеш побажати Василю Миколайовичу?

Відповідь : Побільше талановитих вихованців та гарних пісень.

В. - А зараз для Вас звучить авторська пісня «Нагрібай» Максима Пеньківського та його друзів. Зустрічаємо їх бурхливими оплесками!

8. пісня «Нагрібай»

В. – Саме сьогодні у нашій пам’яті згадуються кадри із творчої біографії Василя Миколайовича. Його пісні співає багато талановитих співаків міста Бердичева. Давайте зараз з Вами переглянемо цей невеличкий мікс. Увага на екран (відео перегляд пісень)

В. – А ще у піснях Василя Миколайовича присутня тема патріотизму. Звучить пісня «Героям Слава» у виконанні Олександра Боровського. Ваші гучні овації!

9. пісня «Героям Слава» В. Перед тим як прозвучить наступна пісня, ще один талановитий вихованець хоче привітати Василя Миколайовича зі святом. – це Андрій Мусевич, старший брат Олександра Мусевича. Будь ласка Андрію.

Випускник: Вітаю Вас зі святом і хочу побажати міцного здоров’я гарного настрою та творчих успіхів.

В. –А зараз прозвучить пісня «Заповіт» у виконанні випускників та друзів Василя Миколайовича . Солісти: Іщенко Богдан та Антоніна Лозінська. Соло на акордеоні – Василь Кармазін.

10. пісня «Заповіт»

В. – Василь Миколайович Кармазін пов`язав своє життя з музикою і позашкіллям та ще ні разу про це не пожалкував!

В.- І наостанок для всіх присутніх у цьому залі звучить пісня «ЦПО» у виконанні випускників та учнів гуртка, солістка випускниця гуртка, студентка педагогічного коледжу  Вероніка Тищенко.

11. пісня «ЦПО»

В. До нових зустрічей!

 

 

docx
Додано
9 червня 2020
Переглядів
1115
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку