Сценарій виховного заходу

Про матеріал
вшанувати найстаранніших, найрозумніших, найкращих серед рівних, звернути увагу на досягнення, успіхи, перемоги
Перегляд файлу

Учні, вчителі, батьки заходять до зали

Звучить лірична мелодія

Виходять ведучі

І в.: Добрий день, дорогі друзі!

ІІ в.: Добрий день, любі вчителі!

І в.: Добрий день, шановні гості!

У цю зимову чарівну годину.

Ми раді вітати усю шкільну родину.

Свято розумників відкритим оголошуємо

На свято щиро усіх вас запрошуємо

                                                 (Виходять активісти)

Влада. Життя твоє усе – як на долоні,

 По краплі душу іншим віддаєш,

Хоч вчора втома нелюдська й сьогодні,

Любові й праці ти не знаєш меж.

Хвилина вільна рідко випадає,

І осінь рано тулиться до скронь.

Ти не засмучуйсь, світ весь зігріває

Учительських сердець палкий вогонь!

Сьогодні нам приємно розпочати наше свято із вшанування наших дорогих учителів – наставників, які своєю невтомною працею допомогли виплекати наших розумників.

Хоменко Дмитро: Успіх обдарованого учня залежить від творчого учителя. Сьогодні ми щиро дякуємо учителю фізики та астрономії Становському В.І. Горб Вікторія:та учителю біології Филь О.М., які допомогли  нам здобути перемогу в обласному етапі Всеукраїнських предметних олімпіад .

Іра Ємець: Наші щирі вітання линуть на адресу педагогів, які привели наших учнів до перемог в районному етапі Всеукраїнських предметних олімпіад:

Денис Денисенко: Учителю трудового навчання Терехову А.П.

Горб Вікторія: Учителю української мови і літератури Кикоть Н.М.

Іра Ємець:Учителю української мови і літератури Литвиненко О.В.

Влада Лобатенко: Тож від імені учнівської ради «Лідер» для Вас звучить пісня.

Пісня (Русняк Ангеліна)____________________________________________

 

ІІ в. В цю чарівну  пору, коли природа одягається в зимове вбрання, коли сніжок притрушує доріжки , а легкий морозець розмальовує пензликом вікна, ми вшановуємо наших розумників!

 

І в .: Традиційно розпочинаємо церемонію нагородження наших розумників             (демонструються слайди)

ІІ в. Зустрічаймо оплесками  Горб  Вікторію, ученицю 8 класу,відмінницю навчання,переможця ІІ та призера ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з біології, переможця ІІ та учасника ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури,переможця районного  конкурсу ім. Т.Г. Шевченка, цілеспрямовану, активну у житті школи та класу, активну учасницю танцювального колективу «Росинка».

 

І в. Раді вітати на нашій сцені Хоменка Дмитра, учня 11 класу, призера ІІ  та ІІІ етапів Всеукраїнської олімпіади з астрономії,  спокійного, врівноваженого, доброзичливого, комунікабельного.

 

ІІ в. Вітайте Лобатенко Владиславу, відмінницю 9 класу,учасницю конкурсу – захисту робіт Малої академії наук,енергійну, доброзичливу, привітну дівчину, активну учасницю позакласних та сільських заходів, танцювального  колективу «Росинка», капітана команди КВН.

 

І в.: Зустрічайте Олексієнка Олександра, учня10 класу,відмінника навчання, переможця ІІ та учасника ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з  астрономії,скромного, толерантного юнака.

 

ІІ в.: Гучними оплесками зустрічаймо Денисенка Дениса, учня 11 класу, переможця ІІ та учасника ІІІ етапів Всеукраїнської олімпіади з  астрономії, призера ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з трудового навчання, старанного і наполегливого у навчанні, відповідального.

 

І в.: До вітального слова та церемонії вручення нагород запрошуємо директора НВК Ж.В.Мицюк та депутата районної ради Довганя Володимира Миколайовича

                                   (вручення нагород, блок №1, 2)

ІІ в.: Для наших переможців і призерів конкурсів та предметних олімпіад звучить музичне вітання

Пісня _Лобатенко  Влада _______________________________________________

І в.: Продовжуємо церемонію нагородження наших розумників

ІІ в.: Запрошуємо на сцену Заїку Жанну, відмінницю 10 класу, учасницю команди КВН, творчу, комунікабельну, активну учасницю танцювального колективу «Росинка».

І в.:Вітайте  Русняк Ангеліну,ученицю 8 класу, відмінницю навчання, активну учасницю класних та загальношкільних заходів. Веселу, енергійну, творчу.  

ІІ в.: Зустрічайте Холода Назара, учня 10 класу,переможця ІІ та учасника ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з  астрономії, спокійного, врівноваженого,толерантного.

 

І в.: Сьогодні ми хочемо відмітити досягнення Міщенка Валентина, учня 11 класу, переможця ІІ та учасника  ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з  астрономії, доброзичливого, життєрадісного, комунікабельного юнака.

 

ІІ в.: Вітайте оплесками Ємець Ірину, ученицю 6 класу, наймолодшого призера  конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика. Веселу, доброзичливу, енергійну дівчинку, активну учасницю танцювального колективу «Росинка».

 

І в.: Зустрічайте Денисенка Антона, відмінника 4 класу, ерудованого, скромного, доброзичливого, ввічливого, активного учасника танцювального колективу «Росинка».

ІІ в. Вітаймо Авраменко Ангеліну, відмінницю 4 класу. Ангеліна старанна і наполеглива у навчанні,  весела, життєрадісна, енергійна, комунікабельна дівчинка.

І в: До вітального слова та церемонії вручення нагород запрошуємо директора СТОВ «Канівці» Миколу Олександровича Цвєтухіна (вручення нагород, блок №3)

ІІ в.: Для наших відмінників звучить музичне вітання

Пісня ___Русняк Костя________________________________

 

І в.: Сьогодні наша школа вшановує також досягнення ще 25 наших учнів. Вони мають оцінки високого та достатнього рівня, що вже є успіхом. Тож

вітайте


  1. Орлову Василину
  2. Нікітіна Віталія
  3. Денищич Наталію
  4. Кузнецову Крістіну
  5. ПурськогоВладислава
  6. Бородіна Кирила
  7. Черевик Анастасію
  8. Горба Ярослава
  9. Кулик Аню
  10. Батира Олександра
  11. Бородіну Дар’ю
  12. Буряк Сніжану
  13. Пащенко Аліну
  14. Рідкого Володимира
  15. Ляпкало Анну
  16. Водяник Анастасію
  17. Гуленко Христину
  18. Лещенка Ростислава
  19. Савченко Софію
  20. Гриценка Миколу
  21. Буряка Назара
  22. Собка Вадима
  23. Савченко Поліну
  24. Литвиненка Тараса
  25. Ткача Ростислава

ІІ в. До вітального слова та вручення подарунків запрошуємо заступника директора з виховної роботи С.І. Кононенко  та голову загальношкільного батьківського комітету Т.І.Кулик.

(вручення нагород , блок №4.

Всі учасники сходять зі сцени )

ІІ в.: До вітального слова запрошуємо сільського голову Віктора Володимировича Квітку та протоієрея місцевої церкви отця Валерія.

 

ІІ в. Побажаємо нашим розумникам здоров’я, наполегливості,цілеспрямованості у досягненні мети та веселого настрою.

І в. Нашим  учителям – мудрим порадникам, вимогливим наставникам, щирим і вірним друзям бажаємо творчого натхнення, нових звершень, добра, щастя та оптимізму!

ІІ в. Дорогим  батькам бажаємо тільки добрих звісток зі школи, відмінних оцінок та подяк у щоденниках дітей, тісної співпраці з учителями, міцного здоров’я та мирного неба.

ІІ в. Для вас звучить пісня в дарунок

                                                 Пісня____________8 клас

 

ІІ в. Шановні друзі, ось і підійшла наша зустріч до кінця. Нових творчих злетів всім на вершинах її величності науки. Запрошуємо всіх нагороджених, вчителів, гостей взяти участь в церемонії фотографування для Книги історії нашого закладу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

doc
Додано
17 січня 2022
Переглядів
374
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку