Сценарій випускного вечора 2018 року. «І тільки випускний, святковий бал – у кожного із нас один-єдиний»

Про матеріал
Сценарій випускного вечора 2018 року. «І тільки випускний, святковий бал – у кожного із нас один-єдиний» є добірко матеріалу для проведення незабутнього випускного вечора для випускників школи. Тут зібрано матеріал, який є цікавим не лише для випускників а і для їх родин та присутніх на святі
Перегляд файлу

Сценарій випускного вечора 2018 року.

«І тільки випускний, святковий бал – у кожного із нас один-єдиний»

 

Ведуча (Костан О.А.):

Усе повторюється – радість і печаль,

У нас в житті усе ще може бути –

Від перших «Здрастуй», до гірких «Прощай»,

І лиш дитинства світ не повернути.

 

І дощ, і сніг, і щастя, і журба –

Все буде ще не раз в житті людини,

І тільки випускний, святковий бал

У кожного із нас один-єдиний.

 

    Шановні гості, батьки, вчителі! Ми вітаємо вас у цьому залі в час найкрасивішого, найочікуванішого та хвилюючого свята для наших випускників – день їхнього прощання зі школою. Сьогодні день, коли вони перетнуть кордон дитинства і опиняться у стрімкому вирі дорослого, самостійного життя.

 

Ця незабутня й щемна мить

Фанфарами гучними продзвенить!

Що сповіщають усіх нас –

Випускникам з’явитись час.

 

Дівоча врода тішить зір

І хлопці всі, як на підбір

Вони вже вирушають в путь широку

Випускники дві тисячі вісімнадцятого року.

 

    Зустрічайте, найталановитіші, найкрасивіші, найрозумніші випускники 2018 року! Вітаємо їх гучними оплесками!

 

(Звучить музика. Піднімаються випускники і стають позаду арки.)

 

    Можливістю святкувати цей день, ми завдячуємо нашим воїнам-захисникам України.

Низько вклоняємось тим бійцям, які знаходяться у цій залі і тим, які сьогодні захищають мир та спокій у наших домівках.

Схилимо голови перед світлою пам’яттю Героя Бузівки Пасічнюка Сергія Володимировича і тих патріотів, які віддали своє життя за мир і незалежність нашої Батьківщини. Вшануємо їх пам’ять хвилиною мовчання (звучить «Плине кача…»).

Слава Україні! – Героям слава!

 

Дозвольте представити президію сьогоднішнього свята.

Дирекція Бузівського закладу освіти: Пісківець Тамара Дмитрівна, Мазуренко Ольга Павлівна.

Голова Бузівської ОТГ: Фуркало Олександр Вікторович.

Класні керівники випускників: Пасічнюк Світлана Вікторівна та Костан Оксана Анатолівна.

Перша вчителька: Лозова Тетяна Олександрівна.

 

 


(Представлення випускників)

Костан О.А.: Тільки вчора пролунав останній дзвоник, позаду – напружена пора іспитів. І ось вона – найяскравіша і незабутня подія – випускний бал. Останній акорд дитинства і перша нота вступу у доросле життя. Наші випускники, як дорогоцінні діаманти – кожен унікальна, неповторна, багатогранна особистість.

   Лозова Т.О.: Маємо честь представити жвавого, веселого красеня Дзьому Віталія. Порядний, чесний та відкритий.  Спортивна гордість Бузівського закладу загальної середньої освіти. Бронзовий призер міжнародного турніру з боксу в місті Обухів. Срібний призер чемпіонату області. Переможець турніру присвяченого пам’яті героїв АТО. Переможець районних змагань з боксу серед молоді.

З Віталієм ніколи не буває сумно, бо він має веселу вдачу, творчу натуру та завжди знаходиться в центрі подій школи та класу.

Костан О.А.:

Віталій парубок моторний

І в справі будь-якій мастак.

І у навчанні він проворний

Та й у спорті – не простак.

Лозова Т.О.: Зустрічайте оплесками чарівну та енергійну Завертану Валентину. Її зовнішня краса повністю відповідає внутрішній. Успішна, вродлива, розумна, романтична, щира та безкорислива. Любителька точного дотепного слівця. Полюбляє влучно жартувати і може підняти настрій кому завгодно і де завгодно.

Костан О.А.:    Валентина непосидюча,

               Багато інтересів має.

               Того, хто з нею дружить,

               Ніколи смуток не здолає.

Лозова Т.О.: Зустрічаємо витончену красуню Костівську Софію. Тиха,  мрійлива, доброзичлива дівчина, з вишуканим смаком та чарівною посмішкою. Володарка образного та мелодійного слова, тихий і ніжний голос якої змушує уважно слухати тільки її. Завжди у потоці шкільного життя. Призерка районної олімпіади з української мови та літератури. В житті керується принципами справедливості, краси та гармонії.

Костан О.А.:

Чарівна дівчина, вродлива,

Тендітна, ніжна, як роса,

По суддівськи справедлива  В душі її гармонія й краса


Лозова Т.О.: Запрошуємо вродливу, граційну, вольову  дівчину – президента нашої школи Кравець Лілію. Енергійна, принципова, розумна, наділена чудовими організаторськими здібностями та тонким почуттям прекрасного. Характеру Лілії притаманні ніжність вальсу, енергійність танго та драйвовість брейк-дансу. Може за допомогою танцю виразити будь-який рух своєї душі, відтінки почуттів, свої думки та переживання. Переможниця районних конкурсів танцю. Ніжна, з вишуканим смаком та чарівною усмішкою, завжди у потоці життя, яке сприймає за цікаву гру.

Костан О.А.:

Чорняве  волосся,

Очі як жаринки,

За нею школа сумуватиме

Кожної хвилинки.

 

 


Лозова Т.О.: Дозвольте представити майбутнього науковця, щирого, привітного та доброзичливого Кубу Владислава. Хлопця із спокійним, врівноваженим характером та високими інтелектуальними здібностями до навчання. Майстер дипломатії. Має неабиякий хист до музичного мистецтва та співу. Надзвичайно емоційна та енергійна натура. Залюбки приймав участь у всіх шкільних святах. Справжній джентльмен. Скромний і ввічливий. Чесний і щирий. Дуже справедливий і працелюбний. Завдяки його наполегливості долає будь-які труднощі та впевнено йде до своєї мети.

Костан О.А.:

В духовому Владік грає,

Розумом усіх втішає,

Вміє всіх розвеселити…

Може ще й борщу зварити!

 

Лозова Т.О.: Зустрічайте сильного духом і тілом красеня, надійного друга Поважнюка Олександра. Хлопець щирий, чесний, врівноважений та розсудливий. Ніколи не відступає перед труднощами, дотримує свого слова. Успіхів досягає завдяки силі волі, наполегливості, цілеспрямованості та розуму. Любитель і знавець комп’ютерної справи. Учасник та переможець районних олімпіад з математики, фізики, біології та географії. Завжди розраховує на власні сили і готовий допомогти іншим у будь-яку мить.

Костан О.А.:

Математик - вищий клас

У комп’ютерах він ас.

До роботи не лінивий.

Та й собою він красивий.

Гордість наша

Це Поважнюк Саша.

 

Лозова Т.О.: Запрошуємо доброго та веселого хлопця Черніченко Євгенія. Оригінальний, дотепний, вірний та надійний друг. Нескорений, непередбачуваний, сповнений творчих ідей, прямий та відвертий. Євгеній – людина, сповнена бурхливої енергії та ентузіазму, гострого розуму та гострого слова. З Євгеном можна поговорити на будь-яку тему. Він ніколи не гониться за славою, але із задоволенням користується її плодами. Завжди привітний, доброзичливий і щирий. Лідер та спортсмен. Його щира посмішка нікого не залишить байдужим.


Костан О.А.:

Наш Євгеній благородний,

Добрий, чесний, гарний, модний.

Працювати любить дуже,

До дівчат він не байдужий.

Щира посмішка оця

Завойовує серця.

Лозова Т.О.: Запрошуємо веселого та безтурботного, впевненого в собі Чуднівця Дмитра. Любителя пригод і сучасної музики, новатора і лідера по натурі, романтичного героя дівочих мрій. Надзвичайно емоційний, товариський, комунікабельний, врівноважений та тактовний хлопець. Завдяки відданості, чесності та гумору має багато друзів, які його поважають та цінують. Позитивний, енергійний, завжди має власну думку та вміє гідно відстояти  її.  Ввесь час у русі, переповнений нових ідей та планів на майбутнє.

Костан О.А.:

Привітний і гарний хлопчина

Своя у нього на те є причина

Подарунки дарувати

Полюбляє всім дівчатам

Хлопець просто молодець

Це наш Діма Чуднівець.

 

Лозова Т.О.: Зустрічайте красуню та активістку Шевченко Вікторію. Талановита, відкрита, душа будь-якої компанії, найдзвичайно товариська та комунікабельна. Активна учасниця художньої самодіяльності: має чудовий мелодійний голос, який звучить ніжним дзвіночком у шкільному хорі.  Активна в громадському житті класу. Щира та щедра, безпосередня і завжди готова допомогти. Любить свободу та зміни.

Костан О.А.:

Віка дівчина красива,

Як ніхто вона смілива!

Не завжди бувала в школі,

Знає справжній присмак ВОЛІ!

Танцювати любить Віка,

Каже знайде чоловіка,

Щоб любив і поважав,

Й в атестат не заглядав!

 

Лозова Т.О.: Запрошуємо милу, тендітну Шевченко Ганну. Має природню красу та м’який характер. Стримана та врівноважена, спокійна мрійниця. Зажди зберігає оптимізм, ввічлива та привітна. Свій вільний час проводить у колі друзів. Цілеспрямована і має серйозні плани на майбутнє. Любить свободу та зміни.

Костан О.А.:

Добра дівчина, спокійна,

І, як друг, вона надійна!

Бува й «коник» викидає…

Дуже гарні очі має!

Лозова Т.О.: Зустрічайте гордість нашої школи, відверту та щиру Шевченко Євгенію. Євгенія є втіленням гармонійного поєднання краси та розуму. Надзвичайно обдарована, порядна та відповідальна дівчина з тонким почуттям прекрасного. Старанна, активна учениця. Учасниця і переможниця районних і шкільних олімпіад з хімії, української мови та екології. Цікава та приємна співрозмовниця, товариська, цілеспрямована, завжди готова прийти на допомогу, вміє досягати поставленої мети.

Костан О.А.:    На радість і гордість батькам,

              Ця дівчина вчилась у школі

              Тепер залишається нам

               Бажати їй щасливої долі.


 

Лозова Т.О.: Зустрічайте оплесками - чарівна, тиха, спокійна дівчина – Шевчук Анастасія. В нашому класі вона є символом скромності. Природа обдарувала її лагідною вдачею і добротою. Любить все вишукане та неординарне. Романтична, щира, безкорислива. Вірна, добра подруга. Талановита, з багатою творчою уявою та фантазією. 

Костан О.А.:

Симпатична й лагідна вона

І душа у неї чиста, як вода

Скромна і сором’язлива

Як польова ромашка вона красива.

 

Лозова Т.О.: Зустрічайте улюбленицю усього класу Шилюк Вікторію. Тендітна красуня, дуже скромна, чемна і ввічлива, завжди готова прийти на допомогу. Має надзвичайне почуття такту та безмежне море ідей, як зробити шкільне життя цікавим. Наполеглива, пунктуальна, бережлива та доброзичлива. Серйозна та старанна учениця, завжди зберігає оптимізм. Свій вільний час любить проводити у колі рідних та друзів.


Костан О.А.:       Віка вдома помічниця.

І коли встигала вчиться?

У дворі веселі діти,

І город в порядку, й квіти!

Педагогом Віка стане,

Й з неба зірочку дістане!

 

 

Костан О.А.: Вечір, присвячений урочистій події вручення атестатів про повну загальну середню освіту випускникам 2018 року оголошується відкритим!

Вітай, Україно,

Сьогоднішню зміну

Хай гордо й заклично

Державний Гімн звучить велично!Гімн Україні.


      Костан О.:Якщо є щось святе на землі – то це батько і мати. Це дві найдорожчі людини, які розділяють з вами гіркоту невдач і щасливі хвилини радості.  Ось і сьогодні вони поруч з вами, милуються своїми дітьми, хвилюються за вас. Пишаються вами.

    Шановні батьки! Мудра народна скарбниця береже найкращі традиції нашого народу. Здавна так ведеться, що в дорогу батьки благословляють своїх дітей короваєм – символом родючості, достатку

Хлібом-сіллю радо проводжають

Щоб вам жилося в достатку і теплі.

Вам від душі батьки бажають

Любові, миру, щастя на землі!

  То ж запрошуємо вас виконати цей святий батьківський обряд!(Випускники вклоняються батькам, беруть від них хліб-сіль, цілують і кладуть на стіл. )

  За добрим словянським звичаєм, всім, хто вирушає у дорогу, стелять на удачу рушник, щоб шлях був чистим, гарним і квітучим, як отой рушник.

Два крила в рушника, мов два птаха,

Понесуть у далекі світи.

Мамо й тату, любов ваша ніжна

Завжди буде із дітьми іти.

Простеліть рушничок на дорогу,

Щоби як там не склалось життя,

Діти серцем повертали до порогу,

Із якого ідуть в майбуття.

(Мами стелять рушник) Мелодія «Рідна мати моя»

 

    А зараз ми переходимо до найбільш хвилюючого моменту для кожного випускника – до святкового вручення атестатів зрілості.

    Для оголошення наказу про випуск 11 класу та вручення атестатів про повну загальну середню освіту, запрошуємо директора Пісківець Тамару Дмитрівну і заступника директора з навчально-виховної роботи Мазуренко Ольгу Павлівну.

(Вручення атестатів)

Костан О.А.:

І ось прийшла до вас урочиста хвилина,

Цей довгожданий, неповторний час.

Вже кожен з вас сьогодні – не дитина…

Ви вже дорослі! Тож усі вітають вас.

 

Слово для привітання надається директору школи Пісківець Тамарі Дмитрівні.

(Вітання Пісківець Т.Д.)

Слово надається заступнику директора з навчально-виховної роботи Мазуренко Ользі Павлівні.

(Вітання Мазуренко О.П.)

До вітального слова запрошуємо голову Бузівської ОТГ Фуркала Олександра Вікторовича.

(Вітання Фуркало О.В.)


    Шановні випускники, вас прийшли привітати ваші молодші братики і сестрички.

  1. Вероніка

Любі наші старшаки!

В вас сьогодні свято;

Тож і ми сюди прийшли –

Будем вас вітати!

І вітати й цілувати,

Щастя й радості бажати!

  1. Яник

Я любуюся сестрою,

Не видав її такою.

Манікюри, педикюри,

Й модна сукня до фігури!

Ось подивіться – це вам не жарти,

Такою сестрою пишатися варто!

  1. Черніченко

Ось стоїть мій красень-брат,

Віт тримає атестат,

Завтра піде з ним у люди.

Вірю – «діло з брата буде…».

  1. Ярослав

Прощавай крутий смартфон і нова спідниця,

У сім’ї настала криза – сестра випускниця.

Про що мріялось-гадалось час настав забути,

Будемо збирать всі гроші ми на інститути.

  1. Аліна

Сьогодні в цей святковий день ми хочем привітати

Своїх сестричок і братів і щиро побажати:

Щоб все, що ви задумали, вам у житті збулося

Й сім’ю свою прославити іще не раз вдалося!

 


Костан О.А.: Шановні випускники, а ви пам’ятаєте 1 вересня 2007 року? Одягнену новеньку шкільну форму, величезні букети квітів, за якими вас ледве було помітно. Ви були маленькі, але цікаві і спостережливі. На шкільному порозі вас зустріла добра і привітна перша вчителька, з якою ви крок за кроком пізнавали премудрості шкільної науки. Вона завжди була поряд: мирила вас, заплітала кіски, втішала, терпляче сіяла зерна людяності і доброти.

Запрошуємо до вітального слова першу вчительку Лозову Тетяну Олександрівну.

      Із початкової школи, із теплих і лагідних рук першої вчительки ви, сьогоднішні випускники, потрапили у велику школу з великою кількістю кабінетів і такою ж великою кількістю вчителів. Як легко було б вам  розгубитися в цьому шкільному морі, якби вас не зустріли та не підтримали турботливі руки класного керівника. Вона була для вас і турботливою мамою, і строгим учителем, і мудрим наставником.

   Слово для привітання надається першому класному керівнику Пасічнюк Світлані Вікторівні.

      Дорогі випускники! Одинадцять незабутніх років ви провели у дружній шкільній родині. І щодня, щохвилини за вашими успіхами стежили добрі материні очі, а в скрутних ситуаціях допомагали мудрі татові поради. Адже саме вони, ваші люблячі батьки, уперше привели вас на шкільний поріг, хвилювались за кожен ваш крок, підтримували і надихали.

До слова від батьків запрошуємо Харченко Олену Олександр.)

Жито – символ України.

Це обрядова культова рослина,

Це знак добробуту і злагоди в сімї

І довгого життя на цій землі.

    То ж за доброю традицією, мами обсипають своїх дітей на щастя та добро.

Мами (засівають випускників житом):

Сиплемо на вас жито, щоб добре було жити.

Сиплемо ще й овес, щоб вами пишався рід наш увесь

Ще й хміль і квіти, щоб були ви щасливі,наші діти

Будьте ж багаті, як земля, а щасливі, як весна

Частіше прилітайте до шкільного та батьківського гнізда.

З усього вам щасти: із роси,із води.

Щоб з толком до пуття ви прожили усе своє життя!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Буяє червень - всюди, квітнуть трави,

На небі – міріади світлих зір,

Так хочеться піднятися над хмари

Й самому підкорити кілька гір.

У молодості  - вистачить таланту,

У юних – усі мрії у зірках.

Тож дай вам, Боже, витримки і гарту

Здолати перепони на шляхах.

Для вас сьогодні - квіти і вітання,

Для вас-  слова напутні і пісні.

Але й випускникам є що сказати

На вечорі прощальнім випускнім.

 

Поважнюк Ол.

    Ось і пролетіли шкільні роки, цілих 11 років… Скільки всього було пам’ятного: цікаві уроки, справжня дружба, яскраві перемоги, перше кохання… Як безкінечно дорогі ті люди, з ким пережиті ці миті: батьки, учителі, друзі, однокласники.

     Любі  наші  вчителі!  У  цей  вечір  нам  хочеться  подякувати вам:

За увагу і турботу, приділену кожному з нас в урочний і позаурочний час,

За наполегливість під час пошуків відсутніх на уроці учнів,

За винахідливість, проявлену при виставленні підсумкових балів,

За особливий героїзм і витримку під час останнього навчального року,

А також за щиру людяність, розуміння і підтримку.   

Спасибі вам за все.

Куба Вл.

Учителю, прийми уклін доземний

За щире серце і любов святу,

За людяність і чесний труд щоденний,

За відданість, а ще за доброту.

За те, що ти даруєш дітям крила,

Щоб їм летіти у широкий світ.

За мрії світлі, знайдені вітрила

І за щасливий радісний політ.

…Пісня про випускний


Костівська С.: Шкільне життя – це найкращий період життя кожної людини.

В школі ми отримували не лише знання і навички, в школі ми закохувалися, заводили друзів. Перемоги, досягнення, сльози і радість – все це було в її стінах.

А скільки яскравих та веселих події: новорічні свята, дискотеки, вечорниці, день учителя, вистави, спортивні змагання. Згадуючи кожен жарт, який звучав у нашій школі, у нашому класі мені хочеться сміятися, але водночас і сумно, що шкільні роки вже пройшли.

Шевченко В.: Але ж ми можемо влаштувати невеличку подорож в дитинство!

1 клас: Перший клас! Перший клас!

Скільки справ зустріло нас!

Треба фрукти рахувати, по складах книжки читати,

А письмо – це справжні муки, від напруги ниють руки!

2 клас: Другий клас. Пішла таблиця

і ночами стала сниться.

Ми її вчимо, вчимо, на уроках «горимо».

Шевченко Ганна:

3 клас: Ось і третій рік ми в школі, а сюрпризів ще доволі.

Цифри вирівнялись строєм, як солдати перед боєм.

4 клас: Новина чудова , люди, ми в четвертому вже будем :

Нелегкі завдання в мові: скільки звуків, букв у слові.

Черніченко Є.:5 клас:

      Ну, а п’ятий. Ох, цей п’ятий, ходиш жахом обійнятий:

Кабінет шукаєш свій. От халепа! Боже мій!

Вчителів усіх багато, як же всіх запам’ятати?

А вимоги? Хоч тікай! Ми всі виснажились вкрай.

 

 

Дзьома В.:11 клас:

           От і старші ми за всіх. Цим пишатися не гріх!

Вище ноги від землі, ходимо, як на королі.

Шкільні роки вже пройшли, це колись, малі були.

Вже кінець біля порога – у майбутнє йде дорога!

Завертана В.:

Ну от і все… Закінчились уроки

І перед нами зараз сто доріг.

Ми зробимо останні наші кроки

І свій шкільний покинемо поріг

Уже на завжди. Ми повиростали,

А тут дитинства нашого пора.

Цієї миті ми усі чекали,

Та в школі  все для нас було, мов гра.

Шевченко Ганна (Мама)

Костівська Софія (Проза)

(Пісня «МАМА»)

Кравець Л(Тато)

(Пісня «ТАТО»)

 

 

 

 

 

 

 

Клятва випускників:

Ми, випускники 2018 року! У цю хвилину прощання із рідною школою, перед лицем своїх батьків, учителів, друзів, знайомих та близьких урочисто клянемось!

(РАЗОМ)Клянемось!

Випускниця 1:

Прожити життя достойне людини, бути гідними синами і дочками своїх батьків, щоб ні смуток, ні біль, ні передчасна сивина не покрили їхніх душ і скронь.

І куди б не закинула нас доля, клянемося, і в смутку, і в радості завжди повертатися до родинного вогнища, виконувати батьківські мудрі настанови.

! (РАЗОМ)Клянемось!

Випускниця 2:

   Схиляючись перед вашою мудрістю, дорогі вчителі, обіцяємо керуватися в житті вашими уроками людяності, добра і справедливості; з честю пронести звання учня нашої школи; бути вірними синами і дочками свого народу; свої сили, знання і вміння віддати для добробуту і процвітання рідної Батьківщини.

(РАЗОМ)Клянемось!

Клянемося бути щасливими! Не зраджувати собі та своїй мрії!

(РАЗОМ)Клянемось! Клянемось! Клянемось!

 


Костан О.А.:

    Шановні випускники! Дорогі мої діти! Ми радіємо, коли світить сонце, граючи своїм золотим промінням, і радіємо тоді, коли після дощу проявляється веселка. Тож нехай ваше життя буде схожим на казку, розфарбовану всіма кольорами веселки:

  • Червоний – це ваше вічне, взаємне кохання;
  • Оранжевий – це радість дружніх стосунків;
  • Жовтий – це тепло близьких;
  • Зелений – це достаток і впевненість у завтрашньому дні;
  • Блакитний – це спокій і мир в душі;
  • Синій – вірність і чесність.

А щоб ви іноді розслаблялися, то нехай час від часу вам буде фіолетово!

 

 

Слово для зачитання наказу з техніки безпеки на випускному вечорі надається Мазуренко Ользі Павлівні.

 

Урочистий вечір з нагоди вручення випускникам атестатів про повну середню освіту оголошується закритим.

(Звучить Гімн України)

1

 

Завантаження...
Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Іванченко Олена Анатоліївна
    Дякую Вам за плідну працю!!! Гарні слова підібрано для учнів !!!
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
docx
Додано
18 квітня 2019
Переглядів
11910
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку