Сценарій випускного вечора для 11 класу "Зоряне сузір`я"

Про матеріал

Сценарій випускного вечора для 11 класу "Зоряне сузір`я" допоможе організаторам подібних форм роботи підготувати цікаву й змістовну програму урочистої частини.

Шкільне подвір`я прикрашене у зоряній тематиці. Звучить лірична мелодія . На сцену виходять хлопці - ведучі.

Перегляд файлу

Зоряне сузір`я – 2014

                                                                                       Автор:

Каменська Лідія Валеріївна,

учитель української мови

та літератури

Ганно-Опанлинського НВК І-ІІІ ст.

Приазовської районної ради

Запорізької області

Шкільне подвір`я прикрашене у зоряній тематиці. Звучить лірична мелодія. На сцену виходять ведучі – хлопці.

Ведучий 1. Доброго вам вечора, шановні батьки, вчителі, гості!

Ведучий 2.Час летить і змінює все, що нас оточує. Життєва дорога людини також мінлива і нелегка. Але всім неодмінно світитимуть далеким вогником, сповитим солодким, стискаючим серце  спогадом – дитинство й шкільна юність.

Ведучий 1. Сьогоднішній день проводить межу між дитинством і самостійним життям. Наш випускний вечір. Присвячений тим. Хто ступає сьогодні на першу сходинку самостійного життя, тим, хто народився під щасливою зорею.

Разом: Випускникам 2014 року!

Ведучий 2. Життя кожної людини можна порівняти з зорями, які то спалахнуть на голубому небосхилі, то виблискують вигаптуваною веселковою доріжкою, то стають відомими, то палахкотять, несучи тепло і ніжність в людські душі.

Ведучий 1. У народі кажуть, коли народжується дитина, то на небесному просторі з`являється нова зіронька – символ радості, щастя, краси, добра і удачі.

Ведучий 2.                                                                                                                             Зірки народжуються в небі,                                                                                                                                                            Коли земний наш дивний світ,                                                                                                                                                             Народжує нову дитину                                                                                                                                  

З душею, мов стрімкий політ.

Звучить пісня «Кто тебя выдумал». На сцену виходить Маленький Принц з Трояндою.

Маленький Принц. Добрий день, люди!Я, Маленький принц, про якого писав Екзюпері. Живу я на планеті, яка трішки більше за мене. Але живу не сам,  а з прекрасною Трояндою, за якою доглядаю.

Хотів би я знати, чому загоряються зірки. Мабуть. Для того, щоб рано чи пізно кожен із нас знову міг відшукати свою. Ось моя планета, якраз над нами… але як до неї далеко.

Троянда. У кожної людини свої зорі. Для одних – вони вказують шлях, для інших – наукова загадка, а для когось - просто маленькі вогники.

Маленький Принц. Сьогоднішні зорі я засвітив для ваших шкільних зірок. Таких немає ні в кого. Вони сяють, шлють у далеч світло, тож нехай їхнє світло буде чистим і немеркнучим.

Ведучий 2. Витончені й гарні, серйозні й усміхнені стоять винуватці сьогоднішнього свята й чекають на запрошення до цієї урочистої сцени. Під теплим спалахом зір вони зустрінуть новий день. Провівши своє ласкаве дитинство.

Ведучий 1. А нас з вами зігріватимуть не недосяжні небесні світила, а юні, променисті й грайливі зорі-випускники – наше Зоряне сузір`я -2014!

Під музику________________________ виходять  випускники і класний керівник.

Ведучий 2. Під гідним керівництвом класного керівника Каменської Лідії Валеріївни в самостійне життя ідуть:

1.Григорчук Артем Олександрович

Артем – спортивний і бадьорий, добрий і непередбачуваний, працелюбний випускник, який цікавиться технікою. Майбутній автослюсар.

Ведучий 1.

2. Калиниченко Ілона Валеріївна

Ілона – весела та енергійна, дівчина  з характером, серце з перцем, але надзвичайно добра і чуйна . Майбутній перукар, зробить молодшій сестричці

та подружкам будь-яку зачіску!

Ведучий 2.

3.Мазілкіна Євгенія Олександрівна

Євгенія – надзвичайно рухлива, емоційна та енергійна, симпатична і життєрадісна, з артистичними даними випускниця. Майбутня бізнес-леді. Мріє про власний бізнес.

Ведучий 1.

4. Молокова Анастасія Юріївна

Анастасія – відповідальна і цілеспрямована, здібна до навчання, справедлива і принципова, впевнена у собі, з тонким почуттям прекрасного дівчинка. Завжди у вирі шкільного життя, у курсі усіх  справ.  Це наша майбутня журналістка!

Ведучий 2.

5.Педаш Тетяна Миколаївна

Тетянка – тендітна і доброзичлива, приваблива дівчинка з чарівною усмішкою, цілеспрямована , має серйозні плани на майбутнє. Майбутній філолог.

Ведучий 1.

6. Перець Євген Вікторович

Євген – скромний і ввічливий, чесний і справедливий, спортивний і працелюбний випускник. Упевнено йде до своєї зіркової мети. Майбутній міліціонер.

Ведучий 2.

7. Попов Олександр Вікторович

Олександр – скромний,  усміхнений і працелюбний хлопець. Стійко витримував натиск учителів на уроках, але мовчки стояв на своєму до кінця. Майбутній механізатор.

Ведучий 1.                                                                                                                                                         8. Рогозін Роман Анатолійович                                                                                                                                                     Роман – занадто спокійний і скромний, сором`язливий і відповідальний

випускник. Цікавиться технікою, любить працювати на землі, гарний помічник батька.  Майбутній фермер.

Ведучий 2.

9. Сегіна Людмила Володимирівна

Людмила – вродлива і мила, привітна дівчинка – чарівниця, завжди усміхнена, рухлива, тендітна, щира і справедлива. Майбутній міліціонер.

Ведучий 1.

10. Хороняка Анастасія Юріївна

Анастасія – тиха і скромна, доброзичлива і чуйна, врівноважена, відповідальна, стильна, з вишуканим смаком дівчинка. Майбутній модельєр.

Ведучий 2. Зіркові випускники!

Ведучий 1. 11 років вони виблискували яскравими іскорками на уроках.

Ведучий 2. Блищали на шкільних вечорах.

Ведучий 1. А відсьогодні вони будуть сяяти у дорослому житті!!! 

Ведучий 2. Святковий вечір, присвячений випуску 2014 року оголошується відкритим.

Ведучий 2. Право підняти Державний Прапор України надається випускникам Перцю Євгену та Молоковій Анастасії.

 Лунає Гімн України.

Ведучий 1.

 На нашому святі присутні почесні гості:

Голова Беседівської сільської ради Бочеварова Людмила Олекандрівна

Ведучий 2.

Голова Маківської сільської ради Догбрєв Валерій Карлович

Ведучий 1. А також учні школи, вчителі, батьки та мешканці села.

Ведучий  2. Дорогі випускники!                                                                                                                                      У вашому житті вагома нині дата,                                                                                                                                        І це сьогодні вже незаперечний факт;                                                                                                                   У цей чарівний літній вечір вам вручають                                                                                        На зрілість перший, власний атестат.

Ведучий 1.                                                                                                                 Промайнули літа, мов хмаринка за обрій далекий,                                                        І до школи стежина протоптана вся вже вкінець,                                                                                   У руках  - атестат – твоя праця сумлінна й нелегка.                                                                                    Атестат – твоїх праць лавровий вінець.

Ведучий 2.                                                                                                                                 Сьогодні отримуєте ви атестати,                                                                                               Із рідної школи пора відлітати,                                                                                            Зірки і планети свої відкривайте,                                                                                                        І власну космічну орбіту шукайте.

Ведучий 1. Для оголошення наказу про випуск учнів 11-го  класу 2014 року та вручення атестатів про повну загальну середню освіту запрошується директор школи Солянова Олена Іванівна та заступник директора з виховної роботи Скиданенко Алла Вікторівна.

Зачитування наказу.

 Директор школи. Атестати внести!

Під музику _________________________ Маленький Принц і Троянда виносять кульку з атестатами.

Вручення атестатів. Звучить туш. Батьки і родичі, друзі вітають випускників, дарують квіти.

Вручення квітів директору та завучу .

Ведучий 2.                                                                                                                                        До зірки шлях далекий і тяжкий.                                                                                                                         Та все ж по ньому варто прямувати.                                                                                                                                                                           Лиш власний хліб – солодкий і смачний,                                                                                                                                                     Хоча його й нелегко здобувати.

Ведучий 1.                                                                                                                                            Вітаємо  зірок-випускників!                                                                                                  Дорога їм встеляється квітками,                                                                                     Сьогодні ці дівчата й юнаки                                                                                                           Ідуть в життя незнаними стежками.

Ведучий 2.                                                                                                                   

Очікуванням кожне серце б`ється ,                                                                                        

Надії вогник ще в очах не згас.                                                                                            Гостям почесним слово надається:                                                                                                                                                                                        Вони сьогодні з радістю вітають вас.

Ведучий 1. До слова запрошується ___________________________.

Ведучий 2. Ми запрошуємо до слова _________________________­­_.

Привітання від гостей свята.

 Ведучий 1. Дитинство – маленька безтурботна планета. Кожному з нас доводиться бути на ній лише раз. І скільки б ви не шукали її в небесному всесвіті – не знайдете. Лише приємні, щасливі спогади і мрії мають чарівну здатність повернути нас у дитинство.

Ведучий 1. Шановні випускники!  Вас вітають теперішні господарі цієї планети!                                                                                                                                                      На сцену під музику __________________________ виходять                                                                        3 першокласники і 3 першокласниці.

Дівчинка 1.                                                                                                                                                                                     Ось сидять переді мною                                                                                             І вродливі й чарівні,                                                                                                        Задоволені собою                                                                                                                                 Наші всі випускники.                                                                                                       

Хлопчик 1.                                                                                                                          Кажуть, ніби ви були                                                                                              Теж колись маленькими,                                                                                                              І до школи вас водили                                                                                                                             Татусі із неньками.                                                                                                            

Дівчинка 2.                                                                                                                                  Та не вірю я цьому!                                                                                                                                  Ви хіба не бачите?                                                                                                                    Це ж не хлопці – козаки.                                                                                                          Богатирі – красені!                                                                                                                

Хлопчик 2.                                                                                                                                 Поряд з нами випускниці                                                                                                              

Дуже милі, знаєте!                                                                                                          Кращих, ніж у нашій школі ,                                                                                                        Ви ніде не знайдете!                                                                                                        

Дівчинка 3.                                                                                                                                   Скільки книг ви прочитали                                                                                                               І екзаменів здали!                                                                                                                   Скільки зошитів списали?                                                                                                                Мабуть, мільйонів три!                                                                                                      

Хлопчик 3.                                                                                                                                       Я ж не можу уявити,                                                                                                                       Як такі ось дяді й тьоті,                                                                                                              Можуть так за парту сісти,                                                                                                        Не зламавши собі ноги.                                                                                                  

Дівчинка 1.                                                                                                                                Вже контрольних не писати,                                                                                                            І не слухати дзвінка,                                                                                                                 Вам вершини підкоряти,                                                                                                                      Вас чека нове життя.                                                                                                                 

Хлопчик 1.                                                                                                                             Перший клас вам всім бажає,                                                                                                                      І здоров’я , і добра,                                                                                                                          Щоб ви всі були щасливі                                                                                                                                         І не знали горя й зла.                                                                                              Першокласники виконують танець  з іграшками під пісню « Маленькая страна» Н. Корольової

Дівчинка 2.                                                                                                                             Шановні випускники!                                                                                                                     Є такі народні прикмети,                                                                                                                                           Для того, щоб в житті вам пощастило                                                                                                                На щастя й удачу розіб’ємо скло.                                                                                        

Хлопчик 2.                                                                                                                                     Та щоб не трапилось халепи,                                                                 Дотримаємось техніки безпеки.                                                                                            

Дівчинка 3.                                                                                                                                      Вам дарують склянку ваші друзі малі,                                                                                                    

На щастя розіб’єте склянку самі. (Дарують склянку).                                                   

Хлопчик 3.                                                                                                                                    Для того, рідненькі,                                                                                                                         Щоб вам пощастило в житті,                                                                                                                                                                                     Зустріньте ви транспорт,                                                                                                                                                    Й на ньому щасливе число.                                                                                                                

Дівчинка 1.                                                                                                                         Сидіть, не спішіть до дороги,                                                                                                       Он транспорт летить із числом до порогу.                                                                   

Виїжджає на трьохколесному велосипеді першокласник з причепленим номером 7777 під музику ___________________________________.            

Разом: Удачі, везіння, щасливих вступних Вам щирі бажання від друзів малих.                                                                                                                             

Випускник 1.                                                                                                                         Приємно, друже, як приємно!                                                                                    Вітання на адресу нам приймать.                                                                                              А вам, молодші друзі, ми бажаєм,                                                                                  Учитись добре і багато знать.                                                                            

Першокласники уходять під музику.                                                                         

Випускник 2.                                                                                                                                О мить прекрасна, зупинись,                                                                                   Годиннику, не йди так швидко,                                                                                                  Бо вже вручили атестат,                                                                                                                  - І що ж тоді? Прощай, дитинство!                                                                       

Випускник 3.   Ну, ось, здається, і все. Школу закінчено. Уроків більше ніколи не буде… Дивне все-таки слово ніколи. Все буде: вищий навчальний заклад, сім’я, діти, робота, а ось школи… вже у нас не буде – і дитинства також не буде. 

Ведучий 2. Дитинство минуло. Воно відходило по краплині, тихо й непомітно, з першими літерами на дошці, з коротеньким платтячком, з пронизуючими дзвінками, з знайомим , звичним голосом вчительки.    

Ведучий 1. Пам’ятайте її завжди. Вона – як мама і тато – єдина і неповторна, тому що перша.                                                                                                                               

Ведучий 2. Слово для привітання надається першим вчителькам: Вічивій

Олені Олександрівні, Писаренко Тетяні Олексіївні та Андрющенко Галині Іванівні.                                                                                                                             Ведучий 1. Слово від перших вчителів надається   ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Привітання перших вчительок.                                                                                  Випускник 1.                                                                                                                        Вчителі найперші, рідні,                                                                                                              Ну як же вам не дякувать в цей час                                                                                            За те, що розум, щедрість, вміння                                                                                                           Все віддавали ви для нас.                                                                                                                             

Випускник 2.                                                                                                                     Зустрінете інших –                                                                                                                         Як ми вже не буде ніколи                                                                                                          Ви душі відкрили, даруючи дітям знання.                                                                                                                                                                   Якими смішними й малими колись ми з’ явились у школі                                                                    Якими розумними йдемо сьогодні в життя.                                                              

Випускник 3.                                                                                                                                                                Як ми любимо Вас,                                                                                                    Наша вчителько перша,                                                                                                                            Що ввели нас з собою                                                                                                                          В світлий, сонячний клас.                                                                                                                І, обличчя свої на долоньки зіперши,                                                                                              Ми дивились на Вас,                                                                                                         Прислухались до Вас.                                                                                                     

Випускник 4.                                                                                                                                 Перша вчителько!Рідна і мила,                                                                                              Ми – проміннячко ніжне твоє,                                                                                                   Ти нам крила любові зростила,                                                                                                      І в серцях наших завжди ти є.                                                                                               

Випускник 5.                                                                                                                   Читати вчили буковка до букви,                                                                                               Проклали стежку в це складне життя.                                                                                                                                                                                                                         

Роки пройдуть, а вас ми не забудем,                                                                                                        Найперша, рідна вчителько моя.                                                                               

Випускники дарують першим вчителям квіти.                                                                   

Ведучий 1.                                                                                                                                               Така вже доля, Вчителю твоя –                                                                                                        Зустрітись, аби згодом попрощатись,                                                                                                     Із серця в серце перелить добро,                                                                                                                                   Й учителем навіки залишатись.                                                                                                

Ведучий 2.                                                                                                                              Шановна Лідія Валеріївна!                                                                                       Ви їх старанно розуму навчали.                                                                                               Виховували так, як лиш могли.                                                                                                          Батьків частенько в школу викликали                                                                                                Й від них самих у захваті були.

Ведучий 1.                                                                                                                                              Цього їм не забути вже ніколи,                                                                                                                   Та й Вам їх, мабуть, не забуть.                                                                                                                         Скажіть же їм своє останнє слово,                                                                             Благословіть у самостійну путь.

Ведучий 2. Слово для привітання надається класному керівнику Каменській Лідії Валеріївні.

Слово класного керівника.

Випускник 1.                                                                                                                             Хороших слів сказали Ви немало.                                                                                                                           Ще більше добрих справ зробили Ви,                                                                                                              Ви нам свою любов подарували,                                                                                                                                           Ми стали Вам мов рідними дітьми.

Випускник 2.                                                                                                                             Сказати хочу слово щире –                                                                                                       Нагоди більше не знайду                                                                                                                               І побажати щастя, миру                                                                                                                       Я класному керівнику.

Випускник 3.                                                                                                                      Ви непомітно вчили нас                                                                                                                                     Добру, порядку кожен раз.                                                                                                                       І, скільки вистачало сили,                                                                                            

Людей порядних з нас ліпили.

Випускник 4.                                                                                                                                        За ту любов, що віддавали,                                                                                                                                    Серця дитячі зігрівали,                                                                                                                                За все ми вдячні вам без ліку,                                                                                          Спасибі ніжне  і велике!                                                                                                           Випускники дарують квіти класному керівнику.                                                                       Пісня « Вы наш учитель».

Ведучий 1. Колись вулицями Древньої Спарти  дорослі вели   за руку до школи маленьких спартанців. Цих людей називали педагогами. За багато віків змінився зміст поняття , але суть залишалася  тією ж. 

Ведуча 2. Вчитель завжди веде своїх вихованців вперед, все вище й вище. Долаючи на шляху всі перешкоди. Здавалося б зовсім трішки залишається, щоб піднятись ввись, в небесну даль. І тут вчитель залишити своїх вихованців для самостійного злету.   

Ведуча 1. То ж до Вас, дорогі вчителі, які протягом одинадцяти років оберігали, леліяли, виховували, навчали розуму, відкривали таємниці нового світу для наших випускників звертаються винуватці сьогоднішнього свята. 

Випускник 1.                                                                                                                                                                   Шкільне дитинство дзвоником злетіло,                                                                               Доросле починається життя.                                                                                                                       Нам щойно атестати всім вручили -                                                                                                           Путівку в невідоме майбуття.    

Випускник 2.                                                                                                                     Тепер уже пройшла пора прощання,                                                                                                І ми сьогодні трішечки сумні.                                                                                                          За наше виховання і навчання                                                                                                     Спасибі, дорогі учителі!   

Випускник 3.                                                                                                                           Бувало, біля дошки ми "німіли",                                                                                        Забувши теорему чи вірші,                                                                                                     Спасибі, що ви лагідно сварили,                                                                                             Шановні, дорогі учителі!                                                                                                                                                                         Випускник 4.                                                                                                                                        Та кожним роком впевненішим кроком,                                                                                                      Ми переходили із вами з класу в клас,                                                                                               За ваші ласку і за нас тривогу                                                                                                             Ми полюбили ніжно й щиро вас.

Випускник 5.                                                                                                                                          За те, що ви були за батька й матір,                                                                                          Учили чесно жити на цій землі,                                                                                                          Що нам не поспішали двійки ставить,                                                                               Спасибі, дорогі учителі!

Випускник 6.                                                                                                                             Вже позаду залишились уроки,                                                                                        Екзамени нам більше не здавати,                                                                                                Минуло одинадцять років,                                                                                                                             І нам сьогодні хочеться сказати...

 Випускник 7.                                                                                                                         Що будемо ми чесно в світі жити,                                                                                  Творити, мислити, як ви учили нас,                                                                                        Свій край безмежно й віддано любити,                                                                                             Як це робив славетний наш Тарас!

Випускник 8.                                                                                                                                             І в день такий, - урочистий, святковий,                                                                                                   Дозвольте вашу працю вшанувати,                                                                                                Подяки й квіти ці, принесені сьогодні,                                                                                                                             Від всього серця вам подарувати.

Вручення вчителям подяк і квітів.

Випускник 9. І саме зараз  ми хочемо вручити  подяки нашим вчителям, як заставу нашої поваги і любові . Висловлюємо щиру подяку директору школи Соляновій Олені Іванівні за « Універсальність знань та оригінальність мислення»

Наш директор схвильована дуже,                                                                                                 Ви до всіх нас – небайдужі,                                                                                                               І протягом довгих років                                                                                                        Піклувались про нас, школярів!                                                                                                         Це ж нас Ви щоранку зустрічали                                                                                                                    І проводжали поглядом у клас,                                                                                                                                             Пораду завжди щиру нам давали                                                                                                           І вірили у кожного із нас.                                                                                                         Здоров`я й радості Вам зичимо багато                                                                                         На довгії, на многії літа!

Випускник 10. Висловлюємо щиру подяку завучу з навчально-виховної роботи Скиданенко Аллі Вікторівні за « Душевне багатство і оптимізм».

Ой, яка нелегка доля                                                                                                                                          Бути завучем у школі!                                                                                                                      Робиш розклад до зорі,                                                                                                                       Кругом тебе школярі.                                                                                                                                                

Всім їм треба раду дати,                                                                                                              Вчителями керувати.                                                                                                                      Дивувався кожен з нас,                                                                                                       Як виходить це у Вас.                                                                                                                            

Тож бажаєм на майбутнє,                                                                                                      Добрих і старанних учнів.                                                                                                                         Не підводять хай ніколи                                                                                                                               Вони Вас і рідну школу!

Випускник 1. Висловлюємо щиру подяку нашим першим учителям – Вічивій Олені Олександрівні, Писаренко Тетяні Олексіївні, Андрющенко Галині Іванівні за « Материнську турботу і ласку».

Наша люба вчителько, дякуємо вам!                                                                                      Що навчили грамоті й чарівним словам,                                                                                                   Що писати вчили нас і рахувати теж,                                                                                      Ми за це вам дякуєм щиро і без меж!                                                                                                  І за те, що вчили нас досягати мети,                                                                                          Працювати, вчитися, гідно в світ іти,                                                                             Міркувати, думати заставляли нас                                                                                                         І здружить зуміли наш веселий клас.

Випускник 2. Висловлюємо щиру подяку вчителям української мови та літератури Каменській Лідії Валеріївні та Бугарь Юлії Володимирівні за        « Розуміння дитячої душі».

Ви відкривали нам ворота золоті,                                                                                                     Де кожне слово – чарівна перлина.                                                                                                      Без мови не співатимем пісні,                                                                                                        Без вас не називатимемось Людина.                                                                                   Ви завжди нас розуміли                                                                                                                                              І всі помилки вибачали.                                                                                                                      І весь час від нас хотіли,

Щоб ми грамотно писали.                                                                                                 Прийміть подяку щиру,                                                                                                     Бажаємо Вам щастя й миру!

Випускник 3. Висловлюємо щиру подяку вчителю зарубіжної літератури Костирі Таїсії Іванівні за « Творчий неспокій душі».

В світ античної культури,                                                                                                                Наче в мить казкову,                                                                                                                                                   Нас вела зарубіжна література                                                                                                               Й Ваше добре слово.                                                                                                                                                                                                Єсенін, Блок, Висоцький – все для нас,                                                                                                          А Творчість Конан Дойля – просто клас!                                                                                                                                                 Приємно було працювати:                                                                                                      Шекспіра, Лондона читати,                                                                                                                           Спасибі за строгість, любов і турботу                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  І за відмінну вашу роботу!

Випускник 4. Висловлюємо щиру подяку вчителю німецької мови Волощенко Тетяні Василівні за «Життєву мудрість і доброту».

Німецьку мову ми вивчала,                                                                                                                     Не розуміючи слова.                                                                                                                       Але ми вчили, вчили, вчили,                                                                                                             Що аж боліла голова.                                                                                                                                                                                                                            Тож бажаєм й на майбутнє,                                                                                                 Добрих і старанних учнів.                                                                                                        Хай не минає із роками                                                                                                 Здоров`я і весела вдача                                                                                                                             І зустрічає вас удача!                                                                                                                                

Випускник 5. Висловлюємо щиру подяку вчителю географії, біології та економіки Зіборову Юрію Вікторовичу за «Тактовність і теплі стосунки з

учнями».

У школі географію вивчали                                                                                                            І завжди по карті мандрували,                                                                                                          Які там розташовані чудові                                                                                                Міста і села різнокольорові.                                                                                                                         Природу ми вивчали, й квіткову побудову,                                                                            Про жуків, метеликів була у нас розмова,                                                                                                                           Про те, як із зернини вирощують пшеницю,                                                                                                        Вважаємо в житті - це дуже нам згодиться.                                                                                                                  Ми вдячні Вам за ті знання, що нам даруєте щодня!                                                                                      

Випускник 6. Висловлюємо щиру подяку вчителям математики Богданову Олегу Вікторовичу та Волощенко Павлу Сергійовичу за « Розсудливість, витримку і дипломатичність».

Із математикою були у нас проблеми,                                                                         Низьких балів мали тьму,                                                                                                     Не лізли в голову ті теореми,                                                                                                   Й неправильно ми брали похідну.                                                                                  Прийде із часом каяття,                                                                                                    Коли урок подасть життя.                                                                                                           Все  доведеться пригадать.                                                                                                Учителю! Спасибі, що навчили                                                                                          Нас множити, ділити, додавати.                                                                                            Лиш залишилося, щоб ми зуміли                                                                                       Всі ці знання в житті застосувати. 

Випускник 7. Висловлюємо щиру подяку вчителю фізики та інформатики Фефелову Сергію Леонідовичу за « Вимогливість і досконалість знань».

Фізика — наука в світі необхідна,                                                                                               У житті людському дуже всім потрібна.                                                                                       Без знання законів в космос не злетіти,                                                                       Через річку бистру міст не спорудити.                                                                                       Не було б будинків, літаків у небі,                                                                                  Кораблів у морі — це ж усім нам треба.                                                                                 Тому цю науку в школі ми вивчали,                                                                                 Хоч за неї мали й не найкращі бали,                                                                                        Але ж в основному знаємо багато.                                                                               Дякуємо щиро за шкільні уроки,                                                                                            Хоч чимало з нами мали ви мороки,                                                                                             Та прийміть подяку і вітання чемні,                                                                                        За уроки в школі і слова натхненні.                                                                                                

Випускник 8. Висловлюємо щиру подяку вчителю хімії Соляновій Марині Вікторівні за « Вимогливість і принциповість».

Хімія — наука і складна, й цікава,                                                                                                   Бо присутня всюди, будь це сталь чи кава.                                                                                     Чи листок зелений, чи роса у полі.

Ось таку науку ми вивчали в школі.                                                                                    Сил не шкодували, так її вивчали,                                                                                      То ж багато дуже в світі ми пізнали.                                                                                   Часом програвали з нею у двобою,                                                                                       Та знання чималі несемо з собою.                                                                                             З погляду науки пізнання ці дрібні,                                                                                                  Та в житті людини кожної потрібні.                                                                             Вчителю хорошому вдячні всі ми щиро.                                                                                       Зичимо Вам щастя, радості і миру!

Випускник 9. Висловлюємо щиру подяку вчителю історії і права Брові Ірині Анатоліївні за « Молодість і красу» .

Із вчителем історії творчо ми  працювали,                                                                   Всі дати, події і наслідки знали.                                                                                              Але щоб історію легко нам вчити,                                                                                   Машину часу потрібно створити,                                                                                                      У різні століття подорожувати,                                                                                                      А вчитель лиш буде усім керувати.                                                                                Прийміть від нас подяку щиру,                                                                                            Бажаємо Вам щастя й миру.    

 Випускник 10. Висловлюємо щиру подяку вчителю фізичного виховання Плачкову Володимиру Пилиповичу за « Дотепність і вміння зацікавити».

Ви прийшли такий спортивний                                                                                                 До великого спортзалу.                                                                                                             Весь такий вже незвичайний,                                                                                            Всіх дівчат зачарували!                                                                                                               На ногах нові кросівки,                                                                                                                 На грудях -  свисток звисає,                                                                                                                   А яка у вас футболка, -                                                                                                                                І душа, і серце тає!                                                                                                                  Всі ми стали дуже сильні                                                                                                                    І осанку всі придбали,                                                                                                                                                   Ми за Ваші всі зусилля                                                                                                             Вам удачі побажаєм!

Випускник 1. Висловлюємо щиру подяку вчителю трудового навчання Бочеварову Михайлу Федоровичу за « Професійну майстерність».

Наш коханий трудовик по школі походжає.

То завіси поправляє, вікно закриває,                                                                                     То карнизи прибиває, то щось ремонтує.                                                                                 Кожен в школі його бачить.                                                                                               Кожен його чує.                                                                                                                      Вчитель праці в нас чудовий,                                                                                              Все він вміє, знає,                                                                                                                  Так технічно підкований -                                                                                                     Кращих не буває.                                                                                                                      Ми бажаємо йому радості без ліку.                                                                                 І довгого, щасливого, сімейного віку.

Випускник 2. Висловлюємо щиру подяку педагогу-організатору Рябошлик Наталії Вікторівні за « Творчість та витримку».

Педагога-організатора вітаємо,                                                                                               Вам здоров`я побажаємо,                                                                                                                  Ви всі шкільні роки                                                                                                                       Про нас не забували,                                                                                                              Пісням і віршам навчали.                                                                                                                 А у конкурсах майбутніх,                                                                                                                            У концертах незабутніх                                                                                         Пам`ятали про наш клас                                                                                                                      І згадували кожен раз!                                                                                                                     

Пісня  у виконанні випускників «Учителя вы свет в окошке».                    

Випускник 1.                                                                                                                        Дорогі наші вчителі!                                                                                                         Прийміть слова найщирішої вдячності                                                                                  За працю величну, за ночі безсонні                                                                                           

За любляче серце, за сонце в долонях.

Випускник 2.                                                                                                                                     За все, що сказано невчасно,                                                                                                                        

все, що зроблено не так,                                                                                                                           Без заперечення, завчасно                                                                                                                 Скажу тихесенько: «Пробач».

Випускник 3.                                                                                                                                    Та ось уже й настав час прощання,                                                                                           Ви сьогодні трішечки сумні.                                                                                                         За Ваше виховання і навчання                                                                                                  Прийміть наш сердечний уклін до землі.

Пісня випускникам  від учителів « Дорога добра» у виконанні вчителя музики Рябошлик Н. В.

Ведучий 1. Якщо є щось святе на землі, то це батько і мати. Це два найдорожчих і найтепліших слова, дві людини, які розділяють із вами гіркоту невдач і щасливі хвилини радощів, віддають вам тепло свого серця.

Ведучий 2.                                                                                                                                                                       Усі мовчіть - щось мати скаже,                                                                                                             Цвітуть притишено слова.                                                                                                                       Вони із веселкових вражень,                                                                                                                 З любові, що в душі жива.                                                                                                               Зійшлися діти всі до школи,                                                                                                              Де хліб, як доля, на столі…                                                                                                 Усі мовчіть: говорить Мати                                                                                                             Вустами неба і землі!

 Слово привітання від батьків надається   ____________________________________________________________________________________________________________________________________.

Під музику ______________________________ виходять з короваєм батьки.

Батько. Донечко мила!

Мати. Любий мій сину,                                                                                                                Виберіть чесну життєву стежину.                                                                                           Юності вашої квітне розмай,                                                                                                             Я вам пахучий спекла коровай.                                                                                                                      Лагідні руки це тісто місили –                                                                                                            Хай не бракує снаги вам і сили,                                                                                                   Любляче серце його зігрівало,                                                                                                 Щоб у житті вам добро квітувало                                                                                                               Впала у тісто солона сльоза –                                                                                                                                Хай обмине вас життєва гроза.                                                                                                                                                      Квітна калина на хлібові цім –                                                                                                                                 Щоб не забули ви батьківський дім.

Батько. Скуштуйте хліб, бо ним батьків родина                                                                             Благословляє вас, як символом життя.                                                                                                 Бо ним живе й міцніє Україна –                                                                                                        Хай з хлібом буде ваше майбуття.

Нехай же вас Господь благословляє                                                                                              У світлу путь на добрії діла.                                                                                                            На вірну стежку завжди наставляє,                                                                                                          Щоб доля вам щасливою була.

Ведучий 1. Дорогі випускники! Скуштуйте шматочок святого хліба із материнських лагідних рук на щастя, на здоров’я, на розум, на світлу долю, на родинне благополуччя.

Ведучий 2. І нехай ця хвилююча мить залишиться у вашій пам’яті назавжди.

Музика «Червона калина». Передають коровай .

Випускник 1.                                                                                                                                      Батькам спасибі кажем нині                                                                                                                    В подяку від доньки і сина.                                                                                                                    Ви нас ростили і любили,                                                                                                                                              І з нами ви уроки вчили.                                                                                                               Ви вболівали всі за нас,                                                                                                              Ішли із нами з класу в клас.                                                                                                      Багато ви приклали сили,                                                                                                  Щоб ми всі школу закінчили,                                                                                                Щоб, мов пташата легкокрилі,                                                                                                              Життя і небо покорили.

Випускник 2.                                                                                                                  Спасибі, матусю, за ночі безсонні,                                                                                              За лагідність серця і мудрість буття.                                                                                                 Без тебе, рідненька, не було б ні сонця,                                                                                     Ні радості, щастя, не було б життя.                                                                                                     Я завжди пишаюсь, рідненька, тобою,                                                                                     Спасибі за руки твої золоті!

Випускник 3.                                                                                                                                       За серце, що зовсім не знає спокою,                                                                                                Хай хороше буде тобі у житті.                                                                                               Спасибі матусю, за те, що зростили,                                                                                                      Що ласку й любов віддавали мені,                                                                                          За те, що дорогу в життя ви відкрили,                                                                                            Вклоняюся низько тобі до землі.

Випускник 4.                                                                                                                            Батьку рідний!                                                                                                                                    Ти мужній і сильний завжди,                                                                              Про це знають всі близькі нам люди,                                                                                          Ти матусю мою від біди бережи,                                                                                                                                              Хай родина щасливою буде.

Випускник 5.                                                                                                                                      А зозуля кує і рахує вам роки,                                                                                                                                                                                                Я рахую їй теж, як стою в самоті,                                                                                                           Я цілую, бабусю, твої стомлені руки                                                                                                                                 Я вклоняюсь низенько твоїй доброті.

Випускник 6.                                                                                                                           Сивочолий дідусь, голова мого роду,                                                                                            

Ти навчив розуміти і зло, і добро                                                                                                         Де не буду, до тебе прийду на пораду                                                                                              Знайду вірну стежину, як би там не було.

Пісня батькам «Спасибо нашим родителям»  від випускників.                                                      Випускники дарують батькам квіти.

Ведучий 1.                                                                                                                       Тож від дітей подяку шлемо нині                                                                                                             Й уклін земний батькам, усій родині.                                                                                                  І хай цей вальс,  що зараз пролунає,                                                                                                                              Випускників з батьками закружляє.

Ведучий 2.                                                                                                                               Ви, діти, до пояса рідним вклоніться,                                                                                     Так завжди робити годиться,                                                                                                   Хто вміє батька-матір шанувати,                                                                             Тому в добрі та  щасті вік свій вікувати.

Випускники під музику «Мы рядом с вами» танцюють  з батьками вальс.

Ведучий 1.                                                                                                                               Дорогі випускники!                                                                                                                    Сьогодні нам лягли дороги дальні,                                                                                    Цвітуть зірки і вабить висота.                                                                                                                                       У школі вальс одлунює прощальний,                                                                                           Над залою окрилено зліта.

Ведучий 2.                                                                                                                        Сьогодні ви із світлою печаллю                                                                                     Ступили всі через шкільний поріг.                                                                                         Хай буде нам бентежний вальс прощальний                                                                                                          Провісником незвіданих доріг.

Випускниця.                                                                                                                   Здається, ось вона прийшла в житті єдина мить,                                                                     Коли мелодія вальсу прозвучить.                                                                                                                     Мелодія весела і сумна,                                                                                                                        Мов спогад серця зараз пролуна.

Випускник.                                                                                                                                Настав той довгожданий час,                                                                                                                                       Однокласниця, я на вальс запрошую вас.                                                                                  Нехай звучить в цю мить, хвилину, час                                                                             Шільний останній, ніжний вальс.

Прощальний вальс випускників.

Ведучий 1.                                                                                                                                 Останній шкільний бал!  Пора цвітіння!                                                                                        І ви , мов зорі ті,на нім.                                                                                                               Це зрілість ваша, це змужніння.                                                                                                    Друзі ! Вам далі йти уже самим…                                                                                          

Ведучий 2.                                                                                                                          Літній вечір, зірки розсипані,                                                                                                                  Кожна кличе вас, мерехтить.                                                                                                            Ви летіти в життя покликані,                                                                                                Вам під зорями цими жить.

Ведучий 1. Випускники, вам слово.

Випускник 1.                                                                                                                   Учителю, вклоняюся доземно                                                                                               Перед великим іменем твоїм,                                                                                                  Вже проросли оті маленькі зерна,                                                                                                  Що ти посіяв в серденьку моїм.

Випускник 2.                                                                                                                           Були ми в школі всі малята                                                                                                          Та пролетів нечутно час.                                                                                                       Ми  лебеді – не лебедята,                                                                                                          Земля і небо – все для нас!

Випускник 3.                                                                                                          Ось час проб’є і школу ми покинемо                                                                                              Уже назавжди. Тут не буде нас.                                                                                      Розійдемось, у світ ясний полинемо,                                                                                              І засумує школа., рідний клас.

Випускник 4.                                                                                                                      Заспівали гаї солов’їні,                                                                                                                                А земля – веселковий розмай!                                                                                                                                                       Рідна, вільна моя Україно,                                                                                                  Зовсім юних ще,нас зустрічай !

Випускник 5.                                                                                                                         Дай нам, земле, з джерел твоїх сили,                                                                                                    І відваги, Й наснаги нам дай.                                                                                              Перший крок ми сьогодні зробили,                                                                                             На дорогах життєвих стрічай

Випускник 6.                                                                                                                         Наша мрія нам зіркою світить,                                                                                        Кличуть вдаль нас дороги твої.                                                                                              Україно, ми всі твої діти!                                                                                                            Тож прийми нас в обійми свої!

Фінальна пісня випускників «Мы тем, кто остался желаем удачи…»

Ведучий 1.                                                                                                                                   Разом із вами сумуємо й ми,                                                                                                                                           З вами здружились, зріднилися ми.                                                                                               Якось незвично, що вже на урок                                                                                                             Клас одинадцятий не покличе дзвінок …

Ведучий 2.                                                                                                                                  Що ж, відлітайте ключем журавлиним,                                                                                    В вирій життя ми вас всі проводжаємо                                                                                                  Нехай вам зірниця палає щаслива -                                                                                                      Від чистого серця добра вам бажаємо.

Ведучий 1.  Закінчиться вечір, настане світанок і наші випускники розлетяться по світах шукати своєї долі. Запам`ятайте їх ось такими – юними, красивими. Із сяючими очима і палаючими серцями.

Ведучий 2. На цьому урочистий вечір, присвячений випуску 2014 року оголошується закритим.

Звучить Гімн України.

Випускники під музику__________________________ виходять зі сцени.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

 

Завантаження...
docx
Додано
22 квітня 2018
Переглядів
1499
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку