Сценарія свята "ШОУ ТАЛАНТІВ"

Про матеріал
Свято «Шоу талантів» Сценарій Свята "Шоу талантів" має на меті показати найрізноманітніші таланти учнів школи - від декламування до гри на музичних інструментах, від танців до співів. 1 ведуча. Доброго дня, любі друзі! Ведуча . Ми сьогодні зібралися в нашій залі, щоб вшанувати мистецтво. І кожен приніс із собою неоціненний скарб — любов до образотворчого мистецтва, музики, хореографії. А ще — доброзичливість у серці, бажання творити. Тож подаруємо одне одному мить насолоди від спілкування. 2 ведуча. Засяяв день сьогодні променисто, Бо шоу талантів - це велике свято! 2 ведуча. Зібралися тут зірочки іскристі, Щоб всім свої уміння показати, Ведучий 1: А зараз настає час продемонструвати свої таланти нашим учням! Ведучий. Музика навколо нас, вона супроводжує наше життя і здатна відтворити будь-який стан душі людини. Веселощі і сум, радість і туга, любов і ненависть — все підвладне музиці, цій чарівниці, здатній піднести людину, прикрасити її життя. Зараз на сцену вийде наша перша учасниця, талановита, гарна дівчина, яка має прекрасний голос. Зустрічайте Поляк Вікторію, учениця 1 класу з піснею «Патисон»
Перегляд файлу

Свято «Шоу талантів»

Сценарій Свята "Шоу талантів" має на меті показати найрізноманітніші таланти учнів школи - від декламування до гри на музичних інструментах, від танців до співів.

 

1 ведуча.      Доброго дня, любі друзі!

 

Ведуча .

Ми сьогодні зібралися в нашій залі, щоб вшанувати мистецтво. І кожен приніс із собою неоціненний скарб — любов до образотворчого мистецтва, музики, хореографії. А ще — доброзичливість у серці, бажання творити. Тож подаруємо одне одному мить насолоди від спілкування.

2 ведуча. Засяяв день сьогодні променисто,

                  Бо шоу талантів - це велике свято!

            

2 ведуча.  Зібралися тут зірочки іскристі,  

                   Щоб всім свої уміння показати,

Ведучий 1: А зараз настає час продемонструвати свої таланти нашим учням!

Ведучий.  Музика навколо нас, вона супроводжує наше життя і здатна відтворити будь-який стан душі людини. Веселощі і сум, радість і туга, любов і ненависть — все підвладне музиці, цій чарівниці, здатній піднести людину, прикрасити її життя. Зараз на сцену вийде наша перша учасниця, талановита, гарна дівчина, яка має прекрасний голос.  Зустрічайте Поляк Вікторію, учениця 1 класу з піснею «Патисон»

Ведуча: Танець — найбільш хвилюючий і найбільш прекрасний зі всіх видів мистецтв, оскільки він не просто є відображенням життя, а самим життям.

Любителі цього виду мистецтва є і серед наших учнів. Вони завжди радують нас своєю творчістю та талантом.

Зустрічайте Гладинець Аделіну ученицю 2 класу

Ведуча : Серед різноманітних видів мистецтва танець є найяскравішим. Рухи та костюми переносять нас у незвичайний світ – світ, в якому все можна розуміти без слів.

Модні пісні потрібні молоді, як повітря, бо вони дають можливість виразити себе в русі. Якщо ви у ритмі музики пересуваєтесь по майданчику, це ще не означає, що ви вмієте танцювати. У музиці, як і у спорті, потрібен талант та натхнення.

Давайте зараз разом, привітаємо гучними оплесками Хрипта Дарину та Ільтьо Юлію, учениць 5 класу, які підготували для нас тренди Тік Тока

Ведучий 2: Україна з давніх-давен славетна своїми майстрами. Які тільки вироби не виходили з їх чарівних рук!

 

Ведучий 1: Українські рушники, посуд, вишиванки, прикраси, мотанки та ще багато іншого…

 

Ведучий 2: Серед молодого покоління є багато таких, хто цінує, поважає і продовжує культурні традиції українського народу.

В нашій гімназії також є учні, які займаються вишивкою

Запрошуємо ученицю 8 класу Лупак Вікторію

1 ведуча.  Мабуть, нема на світі іншого мистецтва, яке б так ріднило людей, як Музика. Мова її зрозуміла кожному з нас. Творчість  чудових композиторів знайомлять нас з тим як радіють, сумують, як мріють люди.

Зустрічайте Гомаду Василя, учня 4 класу, гра на фортепіано

 

Ведуча. Людина починає слухати музику ще з самого дитинства. Спочатку це мамина колискова, потім це мільйони пісень, які звучать навколо нас по радіо, по телебаченню, з магнітофонів, телефонів, плеєрів. Музика – це справжнє диво. Давайте послухаємо Ільтьо Юлію, ученицю 5 класу,

її гру на фортепіано

 

Ведучий 2: З-під пензлика майстра злітають Жар-птиці,

                   Всміхаються зорями, світять зарниці…

                   І майстер-володар всіх фарб веселкових

                   Про світ чарівний нам розкаже без слова…   

Ведучий 2: Серед наших учнів є такі творчі натури. Їх роботи прикрашають художні виставки нашої школи.

Запрошую учня 2 класу, Попович Івана, з талантом до образотворчого мистецтва

Ведучий 1: Різнобарвний кольоровий світ… Тільки художник може передати все різноманіття та красу природи, довершеність людини та незвичайність звичайного..

Запрошую ученицю 7 класу Боднар Анастасію, яка має талант до образотворчого мистецтва

Ведучий У кожній людині закладено творчі начала — вроджені можливості, передумови для створення чогось нового, оригінального. Наше шоу продовжує  скромна, але цілеспрямована дівчина, учениця 8 класу

 Гайсак Анастасію, яка також має талант до образотворчого мистецтва

 

1 ведуча. Ось і добігло цінця наше шоу талантів. Ми всі ще раз переконалися, що наша гімназія багата на талановитих, здібних  та обдарованих дітей , які здобудуть  у своєму житті  не одну перемогу.

«Кожна людина — це цілий світ», І тільки сила мистецтва дає нам змогу пізнати ці світи.

(нагородження учасників грамотами та подарунками)

 

 

 

1

 

docx
Додано
4 вересня 2022
Переглядів
4827
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку