Презентація педагога -організатора

Про матеріал
Розвиток творчих здібностей та національної свідомості гімназистів через систему виховної роботи в  урочний та позаурочний час
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Денисюк Ніна Ельчинівна. ПЕДАГОГ – ОРГАНІЗАТОР Скобелківської гімназії Горохівської міської ради

Номер слайду 2

Я - українка! Горджуся й радію,Що рідною мовою я володію,Шевченковим словом умію писати. Слова мелодійні у вірші складати. Я - українка! Живу в Україні,На вільній, єдиній моїй Батьківщині,Де все мені в радість: ліси і садки. Озера й річки, і глибокі ставки,Лани неосяжні, і гори, й долини,Цвіт білосніжний у лузі калини. В душі моїй солодко грає сопілка,Бо я з України, бо я - українка!

Номер слайду 3

Проблема, над якою працюю«Розвиток творчих здібностей та національної свідомості гімназистів через систему виховної роботи в  урочний та позаурочний час»

Номер слайду 4

Моє кредо:"Діти як квіти. Доторкнись до кожної з них – і вона задзвенить, і розсиплеться аромат, несхожий один на одного."О. Сухомлинський

Номер слайду 5

успадкування духовних надбань українського народу; вивчення вікових традицій та героїчних сторінок історії українського народу; виховання моральної відповідальності за все, що робиться на рідній землі, палке прагнення боротися за розквіт, велич і могутність Батьківщини, готовність її захищати;утвердження принципів загальнолюдської моралі: правди, справедливості, милосердя, патріотизму та інших доброчинностей. Мета:

Номер слайду 6

Завдання виховати особистість, яка б: - віддано любила свій народ, свою Батьківщину; - з повагою ставилась до символів нашої держави; - знала і вивчала історію України, традиції, звичаї наших народів; - добре володіла основами наук; - з любов’ю і повагою ставилась до батьків; - оберігала природу, турбувалась про неї, збагачувала її.

Номер слайду 7

Бесіди та лінійки

Номер слайду 8

Акції та флешмоби

Номер слайду 9

Вікторини

Номер слайду 10

Екскурсії

Номер слайду 11

Заходи

Номер слайду 12

Тренінги та квести

Номер слайду 13

Волонтерство

Номер слайду 14

Конкурси, онлайн - конкурси

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Керівник хореографічного гуртка «Ритм»

Номер слайду 17

Національний патріотизм передбачає насамперед історичну пам’ять. Пам’ятаймо, хто ми, чиїх батьків і будьмо великими Українцями!

Номер слайду 18

Бажаю всім миру та спокою!

pptx
Додано
11 вересня 2022
Переглядів
905
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку