Селфі - погляд на себе збоку

Про матеріал
З нагоди Міжнародного дня музейного Селфі, який відзначається 21 січня проводиться акція, яка покликана привернути увагу до мистецтва і культурної спадщини. Стати її учасником просто. Для цього слід прийти в улюблений музей, зробити Селфі на тлі твори мистецтва і поділитися фото в соціальних мережах з хештегом музею і #MuseumSelfie. Головна мета вчителя не тільки розповісти про цю подію, а й навчити учнів робити "безпечні" селфі.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Я у медіапросторі

Номер слайду 2

Номер слайду 3

1. Це окрема екранна сторінка, що може містити текстові, графічні, відео- та звукові об’єкти, гіперпосилання.3.  У комп'ютерній безпеці — алфавітно-цифровий набір символів.4. Це певна кількість інформації, що має ім'я і зберігається в довготривалій (зовнішньої) пам'яті.2. Клавіша на клавіатурі комп'ютера, що служить для введення рядка при наборі тексту. 5. Всесвітня інформаційна система, мережа мереж комп'ютерів.(слайд)(ентер)(логін)(файл)(інтернет)

Номер слайду 4

Селфі – погляд на себе збоку

Номер слайду 5

Selfie(Від англ. self — сам, само) — вид фотографії, автопортрет, зроблений за допомогою камери смартфону, фотоапарата чи веб-камери. Може бути зроблений фотографуванням як власного вигляду так і його відображення у дзеркалі. Часто користувачі одразу завантажують селфі на власні сторінки у соціальних мережах.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

1524 р.1839 р.

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

«Безпечне селфі»

Номер слайду 11

Номер слайду 12

21 січня. Міжнародний день музейного СелфіДозволено селфі близько експозиції, експоната або улюбленої картини. Одна умова – відвідувачам категорично заборонено використовувати фотоспалах, адже вона шкодить музейним експонатам. У будь-який інший день фотографуватися поблизу музейних або виставкових робіт забороняється.

Номер слайду 13

#Museum. Selfie

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Хештег або гештеґ(англ. hashtag, від hash «символ ґратки»)слово або фраза, яким передує символ «#» (октоторп). Користувачі можуть об'єднувати групу повідомлень за темою або типом з використанням хештегів — слів або фраз, які починаються з #.

Номер слайду 18

На все добре!

pptx
Додано
15 січня 2023
Переглядів
246
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку