Соціальний проект "Сімейний клуб «Файна мама» як майданчик виховання щасливої та самореалізованої жінки"

Про матеріал
Соціальний проект Кротовської Л.І. Сімейний клуб «Файна мама» як майданчик виховання щасливої та самореалізованої жінки. Створити спільноту дбайливих матусь, надати жінкам поле для взаємодопомоги і підтримки, підвищити материнський ресурс для гармонійного розвитку підростаючого суспільства, надати найновішу інформацію з питань виховання дітей, обмін досвідом та актуальними тенденціям.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Соціальний проект Сімейний клуб «Файна мама» як майданчик виховання щасливої та самореалізованої жінки Слухач курсів підвищення кваліфікації за програмою «Усвідомлення суб’єктної позиції фахівця як чинника конкурентоспроможності психолога»Кротовська Людмила Іванівна

Номер слайду 2

Мета проекту Створити спільноту дбайливих матусь, надати жінкам поле для взаємодопомоги і підтримки, підвищити материнський ресурс для гармонійного розвитку підростаючого суспільства, надати найновішу інформацію з питань виховання дітей, обмін досвідом та актуальними тенденціям.

Номер слайду 3

Завдання: Сприяти виникненню довірчих відносин між батьками та педагогічним складом Створити можливість обміну сімейним досвідом по вихованню та розвитку дітей. Надати допомогу у вирішенні дитячо - батьківських конфліктів. Активізувати потребу батьків в саморозвитку.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Висновок Хотілося б відзначити, що сучасним батькам необхідно володіти найважливішою здатністю до рефлексії на індивідуальні та вікові особливості дитини, готовністю до свідомого пошуку найбільш ефективного власного неповторного стилю, культури сімейного виховання.

Номер слайду 6

Діяльність «Клубу турботливих батьків «Файна мама» впливає на формування оптимальної батьківської позиції, яка ґрунтується: на реальній оцінці особливостей своєї дитини, на вмінні побачити, зрозуміти і поважати його індивідуальність; на довірі і бажання співпрацювати з педагогічним колективом.

Номер слайду 7

Практичне значення функціонування «Клубу турботливих батьків «Файна мама» полягає в можливості організації актуальною спільної діяльності (в т.ч. корекційної роботи) з дітьми та їх батьками з повних і неповних сімей, під керівництвом фахівців.

pptx
Пов’язані теми
Психологія, Інші матеріали
Додано
13 березня 2019
Переглядів
492
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку