Світ комп`ютерів очима дітей

Про матеріал
Дуже часто комп’ютер використовується у родині як додатковий засіб для розваг та ігор. Певний час батьки займають комп’ютер для того, щоб пограти у свої улюблені ігри. Діти спостерігаючи весь цей процес вчаться сприймати комп’ютер як іграшку, яка дає багато можливостей.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

1. Легкого захоплення. Людина один чи кілька разів пограла у рольову комп’ютерну гру і входить у смак: їй починає подобатися комп’ютерна графіка, звук, сам факт імітації реального життя чи якихось фантастичних сюжетів.

Номер слайду 9

2. Стадія захоплення. В ієрархії потреб з’являється нова потреба - грати в комп’ютерні ігри, причому систематично. Якщо немає постійного доступу до комп’ютера - можливі досить активні дії з усунення цієї перешкоди.

Номер слайду 10

3. Стадія залежності. Вона може формуватися в одній з двох форм: соціалізованій чи індивідуалізованій. Соціалізована форма ігрової залежності відрізняється підтримкою контактів із такими ж ігровими фанатами, вони люблять грати за допомогою комп’ютерної мережі один з одним. Така залежність менш згубна для психіки, ніж індивідуалізована форма.

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Освоює навички читання та лічби Певні навички у роботі Привчає дитину до порядку і послідовності виконання певних своїх дій Тренерується пам`ять, увага, кмітливість. Формування моторики рук. Можливость завести знайомства у різних частинах світу Підтягнути письмову іноземну Швидко координувати діяльність руки і зору.

ppt
Додано
30 січня 2019
Переглядів
1110
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку