Святкова конкурсна програма для хлопчиків 5-6 класів до Дня Збройних сил України або до Дня захисника ВІтчизни

Про матеріал
Сценарій привітання для хлопчиків 5-6 класів з Днем захисника Вітчизни або з Днем збройних сил України. Сценарій містить конкурси для хлопчиків, поділених на дві команди.
Перегляд файлу

Вітання хлопчиків зі святом Збройних Сил України

Дорогі наші хлопчики! Сьогодні ми зібрались всі разом, щоб привітати вас зі святом, яке сьогодні святкує вся наша країна, вся наша українська армія – з Днем Збройних Сил України. Адже ви, наші майбутні захисники, захисники нашої Вітчизни і всього народу. І ми з дівчатками бажаємо вам перш за все міцного здоров’я, успіхів у навчанні і в подальшому житті, і всього вам самого найкращого. І зараз ми запрошуємо вас взяти участь у нашій святковій програмі. Перш за все ми розділимо вас на 2 команди (по 6 чоловік). Ми приготували вам кілька конкурсів, за допомогою яких ми визначимо сьогодні найспритніших, найшвидших, найкмітливіших хлопчиків нашого класу.

1 конкурс. Конкурс зі скакалкою. Запрошуються по 1 учаснику з кожної команди. Ставляться 2 стільці, під ними кладеться скакалка. Під музику учасники бігають навколо стільців. Як тільки припиниться музика, швидко сідають і хапають скакалку, хто перший. Можна повторити двічі.

2 конкурс. Конкурс «саперів». На тарілці 2 цукерки, присипані мукою. Хто швидше без рук їх забере і з’їсть.

3 конкурс. Конкурс «художників». По 1 учаснику з команди. Хто з зав’язаними очима швидше і краще намалює чоловічка.

4 конкурс. Конкурс з яблуками. Приймає участь вся команда. Хто швидше обнесе яблуко в ложці кругом стільця і не впустить на підлогу. Виграє команда, учасники якої всі по разу це зроблять.

5 конкурс. Конкурс для всіх учасників команди. Учасники повинні стати один за одним так, щоб імена всіх в команді йшли в алфавітному порядку. Яка команда зробить це швидше.

6 конкурс. По 1 учаснику від команди. Хто швидше надме кульку, щоб вона лопнула.

7 конкурс. Конкурс з прищепками. По 2 учасники з команди. Одному учаснику закривають очі, на другого вішають прищепки. Хто перший зніме всі прищепки.

8 конкурс. Командний конкурс. Кожна команда має скласти за 3 хв. вірші зі словами: сонце, віконце, мріє, радіє.

9 конкурс. Командний конкурс. Кожна команда отримує коробку сірників. І за 2 хв. вони мають викласти з сірників корову. Виграє команда, яка зробить це оригінальніше.

10 конкурс. Конкурс «Футболісти». 2 учасникам з кожної команди зв’язують ноги (одному праву, іншому ліву). Дають їм повітряну кульку і вони повинні забити гол у ворота з 2 стільців. Яка команда перша заб’є гол, та й виграла.

11 конкурс. Конкурс «Грамотії». Командний конкурс. Яка команда складе більше слів з літер слова «Ностальгія»  за 2 хв.

12 конкурс. Конкурс з цукерками. По 1 учаснику з команди. Учасник має сісти на стілець з цукерками і вгадати, на скількох цукерках він сидить.             

13 конкурс. Конкурс «Хочу пити». По 2 учасника від команди. Їм закривають очі, і вони повинні з закритими очима напоїти один одного водою. Ними командують 2 асистенти.

14 конкурс. Конкурс «Передай банан». 2 команди стать один за одним. Перший учасник кожної команди зажимає в себе між ногами банан, його задача – передати банан іншому учаснику без допомоги рук. І так до останнього учасника. Виграє команда, яка перша справиться із завданням.

Зараз ми підіб’ємо підсумки наших змагань і визначимо команду-переможця.

Ну а тепер ми запрошуємо всіх до солодкого столу.

docx
Додано
29 грудня 2022
Переглядів
445
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку