Святковий концерт присвячений Дню працівників освіти.

Про матеріал
Щороку в першу неділю жовтня вся Україна відзначає день працівника освіти! Це не тільки професійне свято вчителів. Це свято усіх, хто шанує працю педагога, вихователя, наставника підростаючого покоління!
Перегляд файлу

Автор: Киченко В.О.

Святковий концерт

присвячений

Дню працівників освіти.

Час: 04.10.2019 р.- 12.00.

                                                                Місце: актова зала Деснянського НВК

ФАНФАРИ

Пісня «_______________» (діти Бабіч Х.В.)

Ведуча (Бабіч Х.В.):

У першу неділю жовтня
У вас професійне свято.
Сюди ми прийшли сьогодні
Сердечно вас привітати.

Ведучий (Кірьяков К.С.):

Сьогодні вітання щирі
Ми вам принесли з любов'ю.
Живіть у добрі і мирі!
Хай буде міцним здоров'я!

Ведуча:(Бабіч Х.В.):

Всі дні в вас хай будуть світлі!
Не знайте біди ніколи!
Будьте найкращими в світі
Улюблені наші педагоги!

Ведучий: Добрий день шановні друзі! Щороку в першу неділю жовтня вся Україна відзначає день працівника освіти! Це не тільки професійне свято вчителів. Це свято усіх, хто шанує працю педагога, вихователя, наставника підростаючого покоління! Хочеться побажати Вам здійснення найзаповітніших мрій, а також щоб у ваших родинах завжди панували тепло, радість та затишок.

Ведучий (Кірьяков К.: Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі. Впевнені, що ви й надалі докладатимете зусиль задля утвердження заможної, духовно багатої України. Щиросердно бажаємо вам, шановні освітяни, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаг.

Ведучий: Зустрічайте танок «Імпульс», керівник-постановник Джуджук Юлія Василівна. Аплодуємо талановитим дівчатам!!

Ведуча: Пісня «Мы вдвоем» присвячується неперевершеній, наймилішій, найзагадковішій, найпрекраснішій , добрій, ніжній, турботливій першій леді в освіті Левосюк Раїсі Василівні. Виконують талановиті співати Бабіч Христина та Олімчук Дмитро. Зустрічайте гучними оплесками.

 

Ведучий: До вітального слова запрошується та сама неперевершена перша леді освіти Деснянської громади Левосюк Раїса Василівна.

 

     

Ведучий: Вірш__________________, декламує___________________. Керівник: Костюкевич Валентина Ксенофонтівна.

 

 

Ведуча. Хай буде слово вчителя завжди

Святим і чистим на землі.

Нехай до нього, як до правди,

Ідуть великі і малі.

Ведучий. За силу думки і міцні руки

Уклін, подяка вам і слава.

Спасибі, любі вчителі

Української держави!

Ведуча : Щирим українцям дарунок з нагоди свята від хореографічного колективу  «Десняночка», танок «____________». Керівник Назаренко Лариса Миколаївна! Настрою, гарних вражень та більше сонця в душі!

  Ведуча: Учитель….таке ніжне добре слово! Воно закликає нас до дії, до творчих пошуків й старань! Але вчитель – це водночас і учень – учень наших світлих сподівань!

Ведучий: Гучними оплесками зустрічайте талановитих вчителів Деснянського НВК Половецького Олександра Євгеновича та Назаренко Ларису Михайлівну з піснею «Крила». Аплодуємо гучними оплесками!!

 

       Ведучий: В цей святковий день прийміть нашу щиру вдячність за Вашу невтомну працю, за високе служіння обраній справі, творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання.

        Ведуча: Нехай Ваша щоденна самовіддана праця примножить добро у світі, буде легкою і радісною від щирої любові до дітей та колег, повниться світлою вірою у свої сили, знання і високе призначення на землі – бути Педагогом!

Ведучий: Адже, саме від педагога починається все: перша літера, перше слово, перша оцінка, перші хвилювання, перші знання, перше усвідомлення того, що ти – ЛЮДИНА! Що ти – громадянин своєї держави. Зустрічайте Бабіч Христину та Олімчука Дмитра з піснею «А МИ УКРАЇНЦІ»

Ведуча: 27 вересня вся країна святкувала дуже незвичайне свято – День дошкільника, тому ми вирішили привітати всіх працівників дошкільної освіти .

Ведучий: В садочку вихователі дають діткам відчути, що таке казковий світ дитинства… ми всі колись в нього  поринали, коли були маленькими.

Ведуча: Але казку та казкові дива повинен хтось творить?

Ведучий: А створюють їх працівники дитячих садків.

Ведуча: Як-то кажуть, життя в дитячому садочку – штука складна, але дуже цікава. І ми з впевненістю можемо сказати, що там працюють найнадійніші вихователі.

Ведучий: Найрозумніші логопеди!

Ведуча: Умілі повара!

Ведучий: найдобріші няні!

Ведуча: Талановиті музичні керівники, психологи! І найтурботливіші завідувачі!

Ведучий:  Шановні працівники дошкільних закладів, ми впевнені, що ваша доброта та педагогічна майстерність перетворять кожен день для вихованців дитячого садку на день радості та щастя.

     Ведуча: Зі своїми вітаннями, хвилюючись, в трепетному очікуванні, стоять за кулісами веселі, кумедні, талановиті, красиві найменші гості нашого сьогоднішнього -  вихованці дитячого садочка №_______». Зустрічайте малят.

Ведучий: Сьогодні ваше свято. Свято скромних, але достойних людей, свято добра, мудрості та любові. Як би не вирували політичні пристрасті в країні, куди б не закинула нас доля, є в житті речі, які ніколи не знецінюються, не тьмяніють, не забуваються. Це – Рідна Земля, Мамина Любов, Погляд Першої Вчительки.

Ведуча: Зустрічайте неперевершених дівчат Гришко Анну та Женжеруху Надію з піснею «______________________» (керівник Бабіч Христина Володимирівна). Любі вчителі це все для Вас!!

Ведуча: Кажуть, що доля вчителя музичної школи – одна з найважчих. І воно дійсно так.. Адже, щоб ним стати, слід перш за все мати велике серце та безмежну любов до дітей.

Ведучий: І наші керівники тому приклад. Будучи вчителями від Бога, вони завжди люблять музичне життя у всіх його проявах.

Ведуча: прийміть, будь ласка, ці бурхливі оплески вчителі музичної школи.!!!!!!!!!! Зустрічайте інструментальний ансамбль з композицією «________________________» (Libertango)

СЦЕНКА (Тендітник Т. )???

Ведуча: Ми продовжуємо дарувати теплі слова привітання всім, хто працює на освітянській ниві.

Ведуча: Щиро вітаємо з професійним святом бібліотекарів! Працівників їдальні, бухгалтерії, секретарів, медичних працівників, адміністративно-технічний персонал.

Ведуча: Ви відкриваєте очі на загальнолюдські цінності, вчите  боротися з труднощами і ніколи не здаватися, шукати вихід із будь – якої ситуації.

Ведучий: Ви працюєте не покладаючи сил виховуючи майбутнє України, наших дітей. Ми дуже вам за це вдячні.

Ведуча: Тож прийміть, шановні колеги вітання від музичної школи. Фортепіанний ансамбль «МЕЛОДІЯ ДУШІ» (Мелодія Ванесси)

 

Вікторина (Миронова Л.М.)

 

Ведучий: Ще на нашому святі присутні педагоги Світу творчості, які роблять та розповідається про дуже цікавий світ зі своїми фарбами - фарбами веселок: красою навколишнього світу, відчуттям щастя, спрагою незвіданого, гучним сміхом і кумедними історіями

Ведуча: Це є працівники позашкільних закладів освіти, які стають для дітей другим домом, куди хочеться приходити, де хочеться творити, де хочеться спілкуватися і дружити.

Ведучий: Танок «___________________» дарунок від педагогів Деснянського ПНЗ ЦТДЮ. Зустрічайте гучними оплесками!!

 

 

 

 

 

 

 

Ведуча: Праця вчителя воістину безсмертна, своє серце, свій розум і теплоту душі учитель віддає дітям. Тому ми сердечно вдячні вам за те, що вчите нас любити життя, даєте все – турботу, розум, мудрість.

Ведучий: З великою шаною до вчителів та вихователів громади звертається дружній, творчий хореографічний колектив «Імпульс» танок ________________________. Керівник Джуджук Юлія Василівна.

Ведучий: Дорогі наші педагоги, зі святом Вас! Від щирого серця дякуємо вам за знання, які ви щедро даруєте всім діткам. Ви – справжні майстри своєї справи, які вкладають частинку душі в учнів. Своєю любов’ю до знань і розвитку ви змогли зробити працьовитими най нестаранніших учнів.

Ведуча: Бажаємо вам фінансового благополуччя, якомога більше радості в житті, талановитих і працездатних учнів, які подарують вам позитивні емоції і віру в майбутнє. Нехай чарівниця осінь зігріває Вам душу та порадує серце. Вас вітають _________________з піснею «УЧИТЕЛЬ»(рос.мова)(керівник Назаренко Лариса Михайлівна)!!!Аплодуємо їм.

Ведуча: Щиро вітаємо Вас з професійним святом – Днем працівників освіти. Дякую Вам за те, що Ви вносите значний вклад у розвиток України, формуєте нове покоління її громадян, передаючи кожній дитині неоціненний скарб високої освіченості, багатої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї країни.

Ведучий: Веселий, запальний український танок «Василина», Вам дарує хореографічний колектив «Десняночка», керівник Назаренко Лариса Михайлівна.

 

 

 Ведуча: Тепер вже останнє слово моє

 Бо в мене бажання для вас головне.

 Хай красною буде учительська доля,

 Щоб добре всім вам працювалося в школі.

 Рятує хай ангел-спаситель всіх вас,

 Щасливі й здорові Були щоб весь час.

 

Ведучий: Хай мрія прекрасна веде вас в життя,

 Щоб ладилось все і велось до пуття.

 Живе хай надія у ваших серцях,

 Натхнення і творчість дає без кінця,

 Не зникне хай віра в Казки й чудеса,

 Хай будуть із вами Любов і Краса.

 

Ведуча Любі освітяни! Зичимо Вам здоровя!

Ведучий: Здібних учнів, які славитимуть Вас.

Ведуча: Сонця, Вам, посмішок!!!!!

      Разом:  Ми не говоримо: «До побачення!», а говоримо: «До нових зустрічей!»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кожен вчитель – це неповторна особистість і така ж людина як і всі: з усіма душевними почуттями та хвилюваннями, захопленнями та мріями, прагненнями тепла, затишку та любові.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ВЕДУЧА 1: Бабіч Х.В.:

Від діда-батька сину, внуку

Вам довелось передавати

Рецепт чарівний і науку –

Добром добра людей навчати.

 

Ведуча 2 Куренна Катерина: Існує притча. Коли народжується дитина, Господь благословляє її у білий світ своєю рукою. Покладе на голову – мудрою буде, на серце – милосердною, на руки – майстром слова діла. А цій людині Господь одночасно поклав на голову, серце, руки. Ім’я цієї людини – Вчитель.

 

Ведучий 3. Логвін Артем: Один раз на рік наближається день, коли ми вимовляємо «учитель» , згадуючи при цьому не контрольну роботу, тематичне оцінювання чи підсумкову атестацію, а квіти і добрий настрій.

 

Ведучий 2. І сьогодні ми з вами якраз напередодні такого дня – Дня працівників освіти.

 

ВЕДУЧА 1: Бабіч Х.В.: Зустрічайте учнів Деснянського НВК «Пісня ЖИТТЯ». Вихованці Назаренко Лариси Михайлівни.

 

 

 

Ведуча 1. Вас вітає хореографічний колектив «Імпульс», танок                «ВОЇНИ УКРАЇНИ!». Керівник – постановник Джуджук Юлія Василівна . Зустрічайте дівчат гучними оплесками!!!!!!!!!!!!!!

 

(КУЛІСИ ЗАКРИВАЮТЬСЯ!!!!!!!!!)

 

Ведуча 1. До вітального слова запрошується начальник 169 НЦ, полковник Ніколюк Віктор Дмитрович

 

 

 

(КУЛІСИ ВІДКРИВАЮТЬСЯ!!!!!)

 

Ведучий 4: Україна – це ти! Дарують пісню у супроводі оркестру 169 Навчального центру солісти Олімчук Дмитро та Гришко Анна!

       (КУЛІСИ ЗАКРИВАЮТЬСЯ!!!!!)

 

       Ведуча 2: Вірш «Учительці». Декламує Науменко Яна. Керівник Костюкевич Валентина Ксенофонтівна

Ведучий 1. Запальна «Поліська полька». Приймайте дарунок від хореографічного ансамблю «Десняночка», керівник Назаренко Лариса Михайлівна. Присв’ячується мамам-вчителям!

 

Ведуча 2: Вас вітають зі святом освітян наймолодші учасники малята дитячого садочка № 2. Зустрічайте гучними оплесками!!!

(Виступ малюків дитячого садочка № 2 (монтаж)).

 

ВЕДУЧА 1: Бабіч Х.В.: Зустрічайте талановитого педагога музичної школи Назаренка Бориса Олександровича. Інструментальний твір «Одиночка»

Ведуча 2. З Днем вчителя вітаємо вас нині,

Бажаємо безхмарних ясних днів,

Бо служите ви рідній Україні

Без відпочинку і спокійних снів.

   Ведучий 3. Дорогі вчителі!

Скільки сонячних літ

Ви вели нас до храму науки!

Шлем земний вам уклін

І цілуємо святі ваші руки!

    ВЕДУЧА 1: Бабіч Х.В.

Дорогі вчителі !

До небес від землі

Ви уміли серця піднімати!

   Ведучий 4. Дорогі вчителі!

Шлем земний вам уклін

І бажаєм щасливого свята!

 

Ведуча 2: Українське попурі дарунок від ТРІО талановитих дівчат  Центру творчості дітей та юнацтва Швед Вікторії, Гришко Анни та Женжерухи Надії. Керівник Бабіч Христина Володимирівна.

Ведучий 3: Зустрічаємо гучними оплесками дівчат!

 

 

!

 

 

Голос (Бабіч Х.В.): Цвіте калиною Вкраїна, мов у вінку мій рідний край, співає маленька зіронька Поліна Тогашева. Керівник Бабій Світлана Василівна.

 

 

 

(Пісня «Край, мій рідний край» Гришко Анна та Олімчук Дмитро)

 

(Вихід всіх артистів, на рахунок три всі беруться за руки і вклоняються, потім підіймають руки вверх).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
5 грудня 2019
Переглядів
366
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку