Технологічна карта Баклажани тушковані з картоплею

Про матеріал

Сировина

Брутто

Нетто

Баклажани

167

142

Борошно пшеничне

5

Картопля

120

90

Томи свіжі

75

64

Сметана

20

Кулінарний жир

10

Вихід

250

Перегляд файлу

Баклажани тушковані з картоплею

Сировина

Брутто

Нетто

Баклажани

167

142

Борошно пшеничне

 

5

Картопля

120

90

Томи свіжі

75

64

Сметана

 

20

Кулінарний жир

 

10

Вихід

 

250

Технологія приготування

 Підготовлені баклажани, картоплю і томати нарізують часточками. Баклажани солять, посипають борошном і обсмажують. Окремо обсмажують картоплю і томати. Обсмажені баклажани і картоплю кладуть у каструлю, заливають бульйоном або водою (10-15 % маси продуктів) і тушкують до напівготовності, потім додають обсмажені томати, сметану і тушкують ще 10-15 хв.

Вимоги до якості

Овочі після тушкування зберігають форму. Смак кисло-солодкий з ароматом спецій і томату. Колір від світло- до темно-коричневого. Консистенція соковита.

Правила відпуску

Перед подаванням посипають подрібненою зеленню.

 

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
13 серпня 2018
Переглядів
3719
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку