Технологічна карта Гриби в сметанному соусі

Про матеріал

Сировина

Брутто

Нетто

Гриби білі свіжі

151

115

або гриби білі сушені

37,5

Маргарин столовий

10

Маса смажених грибів

75

Соус

75

Вихід

150

Перегляд файлу

Технологічна карта

Гриби в сметанному соусі

Сировина

Брутто

Нетто

Гриби білі свіжі

151

115

або гриби білі сушені

 

37,5

Маргарин столовий

 

10

Маса смажених грибів

 

75

Соус

 

75

Вихід

 

150

 

Технологія приготування

 Підготовлені зварені гриби нарізують на скибочки або часточки і обсмажують до готовності. Заливають сметанним соусом і проварюють протягом 5-10 хв. Можна покласти пасеровану цибулю (10-20 г на порцію).

Вимоги до якості

Овочі після тушкування зберігають форму. Смак кисло-солодкий з ароматом спецій і томату. Колір від світло- до темно-коричневого. Консистенція соковита.

Правила відпуску

            Перед подаванням кладуть у баранчик або порціонну сковороду, посипають подрібненою зеленню. Гриби можна подати з відвареною картоплею.
 

 

 

 

 

 

docx
Додано
13 серпня 2018
Переглядів
9428
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку