Технологічна карта Голубці з картоплею

Про матеріал

Сировина

Брутто

Нетто

Капуста білоголова свіжа

190

152

Для начинки: картопля

153

115

Маса відтисненої картоплі

60

Яйця

4

Цибуля ріпчаста

24

20

Сало шпик

10,4

10

Маса пасерованої цибулі з салом

18

Маса начинки

80

Маса напівфабрикату

220

Маса обсмажених голубців

200

Цибуля ріпчаста

60

50

Сало шпик

10,4

10

Маса пасерованої цибулі з салом

35

Вихід

235

Перегляд файлу

Технологічна карта

Голубці з картоплею

Сировина

Брутто

Нетто

Капуста білоголова свіжа

190

152

Для начинки: картопля

153

115

Маса відтисненої картоплі

 

60

Яйця

 

4

Цибуля ріпчаста

24

20

Сало шпик

10,4

10

Маса пасерованої цибулі з салом

 

18

Маса начинки

 

80

Маса напівфабрикату

 

220

Маса обсмажених голубців

 

200

Цибуля ріпчаста

60

50

Сало шпик

10,4

10

Маса пасерованої цибулі з салом

 

35

Вихід

 

235

Технологія приготування

На підготовлені листки капусти кладуть начинку, загортають, надаючи форми циліндра. Голубці кладуть на змащений салом лист, обсмажують у жаровій шафі, складають у сотейник, пересипаючи підсмаженою на салі цибулею, додають води і тушкують до готовності.

Приготування начинки: картоплю натирають на тертці, відтискають, додають пасеровану на салі цибулю, яйця, сіль, перець, перемішують.

Вимоги до якості

Голубці  після тушкування зберігають форму. Смак кисло-солодкий з ароматом спецій, без запаху. Консистенція соковита, але не волокниста – для капусти.

Правила відпуску

Подають 2 шт. на порцію із смаженим салом та цибулею.

 

 

 

docx
Додано
13 серпня 2018
Переглядів
9511
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку