Технологічна карта Буряки тушковані в соусі

Про матеріал

Сировина

Брутто

Нетто

Буряки

291

232

Маргарин столовий

8,2

Оцет 9 %

2,5

Цукор

4

Соус

60

Вихід

250

Перегляд файлу

Технологічна карта

Буряки тушковані в соусі

Сировина

Брутто

Нетто

Буряки

291

232

Маргарин столовий

 

8,2

Оцет 9 %

 

2,5

Цукор

 

4

Соус

 

60

Вихід

 

250

Технологія приготування

 Буряки варять із шкіркою, обчищають, нарізують соломкою або кубиками, прогрівають з жиром, заправляють оцтом, цукром, соусом білим чи сметанним і тушкують 10-15 хв при слабкому нагріванні.

 

Вимоги до якості

Овочі після тушкування зберігають форму. Смак кисло-солодкий з ароматом спецій і томату. Колір від світло- до темно-коричневого. Консистенція соковита.

Правила відпуску

     Подають як самостійну страву або як гарнір.
 

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
13 серпня 2018
Переглядів
4011
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку