Технологічна карта Битки українські

Про матеріал

Сировина

Брутто

Нетто

Свинина (лопаткова, тазостегнова частини)

147

125

Жир тваринний топлений харчовий

5

Цибуля ріпчаста

30

25

Сало шпик

15,6

15

Жир тваринний топлений харчовий

4

Часник

2

1,5

Маса тушкованого м'яса

85

Маса тушкованого сала і цибулі

30

Хліб пшеничний

36

30

Жир тваринний топлений харчовий

5

Маса готових грінок

25

Гарнір

150

Вихід

290

Перегляд файлу

Технологічна карта

Битки українські

Сировина

Брутто

Нетто

Свинина (лопаткова, тазостегнова частини)

147

125

Жир тваринний топлений харчовий

 

5

 Цибуля ріпчаста

30

25

Сало шпик

15,6

15

Жир тваринний топлений харчовий

 

4

Часник

2

1,5

Маса тушкованого м'яса

 

85

Маса тушкованого сала і цибулі

 

30

Хліб пшеничний

36

30

Жир тваринний топлений харчовий

 

5

Маса готових грінок

 

25

Гарнір

 

150

Вихід

 

290

 

Технологія приготування

  Підготовлений напівфабрикат посипають сіллю, перцем і злегка обсмажують. Сало шпик нарізують тоненькими пластинками, ріпчасту цибулю – кільцями і злегка підсмажують.

На дно сотейника кладуть пластинки сала, зверху битки, на них цибулю, заливають бульйоном і тушкують до готовності. Наприкінці тушкування додають товчений часник.

Вимоги до якості

Порціонні шматочки відповідної форми.Смак і запах тушкованого м'яса , консистенція м'яка, соковита.

Правила відпуску

Перед подаванням на тарілку кладуть гарнір – картоплю тушковану,  поряд – скибочку підсмаженого пшеничного хліба,                          на нього – биток з цибулею і салом.

 

 

 

 

docx
Додано
24 серпня 2018
Переглядів
12659
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку