Технологічна карта Деруни зі сметаною або грибним соусом

Про матеріал

Сировина

Брутто

Нетто

Дерунна маса

275

Олія

10

Маса смажених дерунів

220

Сметана

20

або соус грибний

75

Вихід

240 або 295

Перегляд файлу

Деруни зі сметаною або грибним соусом

 

Сировина

Брутто

Нетто

Дерунна маса

 

275

Олія

 

10

Маса смажених дерунів

 

220

Сметана

 

20

або соус грибний

 

75

Вихід

 

240 або 295

Технологія приготування

Для приготування дерунної маси сиру картоплю натирають на тертці, додають пшеничне борошно, яйця, сіль, перемішують.  

  Дерунну масу викладають ложкою на добре розігріту сковороду з жиром 0,5 см завтовшки, 10 см в діаметрі, смажать з обох боків до утворення золотистої кірочки.

Вимоги до якості

 Деруни правильної форми без тріщин, на поверхні рум'яна кірочка, на розрізі – колір, властивий картоплі.

Правила відпуску

Подають із сметаною або грибним соусом.

 

 

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
13 серпня 2018
Переглядів
19980
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку