Технологічна карта Кабачки смажені

Про матеріал

Сировина

Брутто

Нетто

Кабачки

374

299

Борошно пшеничне

5

Кулінарний жир

12

Маса смажених овочів

200

Сметана

20

або соус

75

Вихід

220 або 275

Перегляд файлу

Кабачки  смажені

Сировина

Брутто

Нетто

Кабачки

374

299

Борошно пшеничне

 

5

Кулінарний жир

 

12

Маса смажених овочів

 

200

Сметана

 

20

або соус

 

75

Вихід

 

220 або 275

 

Технологія приготування

 Підготовлені кабачки  нарізують кружальцями або скибочками, солять. Нарізані овочі обкачують у борошні і обсмажують з обох боків.

Вимоги до якості

 Смажені овочі мають однакову форму нарізування, яка зберігається. Консистенція всередині - м'яка, кірочка хрумка. Смак і запах характерний для смажених овочів.  Колір кірочки смаженої картоплі жовтого кольору.

Правила відпуску

Перед подаванням овочі поливають сметаною або соусом молочним з томатом і посипають дрібно нарізаною зеленню. Подають як самостійну страву і як гарнір.

 

 

 

docx
Додано
13 серпня 2018
Переглядів
5214
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку