Технологічна карта Ескалоп

Про матеріал

Технологічна карта

Ескалоп

Сировина

Брутто

Нетто

Свинина

147

125

Телятина

189

125

або баранина (корейка)

175

125

Жир тваринний топлений харчовий

7

Маса смаженого ескалопа з свинини

85

з баранини або телятини

79

Грінки

20

Гарнір

150

Вихід

255 або 249

Технологія приготування

Підготовлений напівфабрикат посипають сіллю і перцем, кладуть на розігріту сковороду з жиром і смажать до готовності.

Вимоги до якості

Перегляд файлу

Технологічна карта

 Ескалоп

 

Сировина

Брутто

Нетто

Свинина

147

125

Телятина

189

125

або баранина (корейка)

175

125

Жир тваринний топлений харчовий

 

7

Маса смаженого ескалопа з свинини

 

85

з баранини або телятини

 

79

Грінки

 

20

Гарнір

 

150

Вихід

 

255 або 249

 

Технологія приготування

   Підготовлений напівфабрикат посипають сіллю і перцем, кладуть на розігріту сковороду з жиром і смажать до готовності.

Вимоги до якості

Порційні шматочки – однакової товщини, обсмажені з обох боків до утворення рум'яної кірочки. Колір – від рожевого до сірого. Смак і запах властиві смаженому м'ясу, з ароматом, характерним для певного виду м'яса.

Правила відпуску

Перед подаванням на тарілку кладуть картоплю смажену або фрі, складний овочевий гарнір. Ескалоп кладуть поряд на крутон з пшеничного хліба і поливають м'ясним соком.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ескалоп

Технологія приготування

   Підготовлений напівфабрикат посипають сіллю і перцем, кладуть на розігріту сковороду з жиром і смажать до готовності.

Перед подаванням на тарілку кладуть картоплю смажену або фрі, складний овочевий гарнір. Ескалоп кладуть поряд на крутон з пшеничного хліба і поливають м'ясним соком.

 

 

 

docx
Додано
19 жовтня 2018
Переглядів
5560
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку