Технологічна карта Печінка смажена

Про матеріал

Технологічна карта

Печінка смажена

Сировина

Брутто

Нетто

Печінка яловича

127

105

(бараняча, свиняча або теляча)

119

105

Борошно пшеничне

5

Маса напівфабрикату

110

Жир тваринний топлений харчовий

10

Маса смаженої печінки

75

Гарнір

150

Масло вершкове або маргарин столовий

5

Цибуля, смажена у фритюрі

15

Вихід

230 або 240

Технологія приготування

Печінку нарізують на шматочки (1-2 шт. на порцію), свинячу печінку заздалегідь бланшують, посипають сіллю, перцем, обкачують у борошні і смажать з обох боків до готовності.

Вимоги до якості

Смак і запах смаженої печінки з ароматом продуктів
Перегляд файлу

Технологічна карта

Печінка смажена

Сировина

Брутто

Нетто

Печінка яловича

127

105

(бараняча, свиняча або теляча)

119

105

Борошно пшеничне

 

5

Маса напівфабрикату

 

110

Жир тваринний топлений харчовий

 

10

Маса смаженої печінки

 

75

Гарнір

 

150

Масло вершкове або маргарин столовий

 

5

Цибуля, смажена у фритюрі

 

15

Вихід

 

230 або 240

 

Технологія приготування

      Печінку нарізують на шматочки (1-2 шт. на порцію), свинячу печінку заздалегідь бланшують, посипають сіллю, перцем, обкачують у борошні і смажать з обох боків до готовності.

Вимоги до якості

  Смак і запах смаженої печінки з ароматом продуктів,з якими їх готували, і соусів. Колір на розрізі від світло-сірого до темно-коричневого. Консистенція мяка,соковита.

Правила відпуску

       Перед подаванням на тарілку кладуть гарнір – картоплю смажену чи варену, або картопляне пюре, чи розсипчасту кашу, поряд – печінку і поливають розтопленим маслом, зверху можна покласти смажену цибулю.

 

 

 

 

 

 

 

 

Печінка смажена

Технологія приготування

      Печінку нарізують на шматочки (1-2 шт. на порцію), свинячу печінку заздалегідь бланшують, посипають сіллю, перцем, обкачують у борошні і смажать з обох боків до готовності.

       Перед подаванням на тарілку кладуть гарнір – картоплю смажену чи варену, або картопляне пюре, чи розсипчасту кашу, поряд – печінку і поливають розтопленим маслом, зверху можна покласти смажену цибулю.

 

 

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
19 жовтня 2018
Переглядів
12283
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку