Технологічна карта Рубці в соусі

Про матеріал

Рубці в соусі

Сировина

Брутто

Нетто

Рубці

143

136

Цибуля ріпчаста

4

3

Морква

4

3

Петрушка (корінь)

3

2

Маса варених рубців

75

Гарнір

150

Соус

75

Вихід

300

Технологія приготування

Оброблені рубці згортають рулетом, перев'язують шпагатом, кладуть у казан, заливають холодною водою і варять 4-5 год. За ЗО хв. до закінчення варіння кладуть сіль, моркву, петрушку, цибулю, наприкінці
Перегляд файлу

Технологічна карта

Рубці в соусі

 

Сировина

Брутто

Нетто

Рубці

143

136

Цибуля ріпчаста

4

3

Морква

4

3

Петрушка (корінь)

3

2

Маса варених рубців

 

75

Гарнір

 

150

Соус

 

75

Вихід

 

300

Технологія приготування

       Оброблені рубці згортають рулетом, перев'язують шпагатом, кладуть у казан, заливають холодною водою і варять 4-5 год. За ЗО хв. до закінчення варіння кладуть сіль, моркву, петрушку, цибулю, наприкінці варіння – спеції

         Варені рубці нарізують соломкою завдовжки 3-4 см, масою 5-7 г, заливають соусом червоним основним чи цибулевим, або томатним і варять 15-20 хв.

Вимоги до якості

      Зовнішній вигляд - рубці нарізані соломкою,смак і запах властиві рубцям із томатом і пасерованими овочами,смак злегка гострий. Колір рубців сірий,соусу – від світло-коричневого до коричневого з оранжевим відтінком. Консистенція рубців м’яка,соусу – однорідна,злегка в’язка.

Правила відпуску

          Перед подаванням на тарілку кладуть гарнір – кашу розсипчасту або рис припущений, варені макаронні вироби, картоплю чи овочі відварні, поряд – рубці з соусом.

 

 

 

 

 

 

Рубці в соусі

Технологія приготування

       Оброблені рубці згортають рулетом, перев'язують шпагатом, кладуть у казан, заливають холодною водою і варять 4-5 год. За ЗО хв. до закінчення варіння кладуть сіль, моркву, петрушку, цибулю, наприкінці варіння – спеції

         Варені рубці нарізують соломкою завдовжки 3-4 см, масою 5-7 г, заливають соусом червоним основним чи цибулевим, або томатним і варять 15-20 хв.

          Перед подаванням на тарілку кладуть гарнір – кашу розсипчасту або рис припущений, варені макаронні вироби, картоплю чи овочі відварні, поряд – рубці з соусом.

 

 

docx
Додано
19 жовтня 2018
Переглядів
1511
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку