Рубці в соусі
Сировина | Брутто | Нетто |
Рубці | 143 | 136 |
Цибуля ріпчаста | 4 | 3 |
Морква | 4 | 3 |
Петрушка (корінь) | 3 | 2 |
Маса варених рубців | 75 | |
Гарнір | 150 | |
Соус | 75 | |
Вихід | 300 |
Технологія приготування
Оброблені рубці згортають рулетом, перев'язують шпагатом, кладуть у казан, заливають холодною водою і варять 4-5 год. За ЗО хв. до закінчення варіння кладуть сіль, моркву, петрушку, цибулю, наприкінціТехнологічна карта
Рубці в соусі
Сировина |
Брутто |
Нетто |
Рубці |
143 |
136 |
Цибуля ріпчаста |
4 |
3 |
Морква |
4 |
3 |
Петрушка (корінь) |
3 |
2 |
Маса варених рубців |
|
75 |
Гарнір |
|
150 |
Соус |
|
75 |
Вихід |
|
300 |
Технологія приготування
Оброблені рубці згортають рулетом, перев'язують шпагатом, кладуть у казан, заливають холодною водою і варять 4-5 год. За ЗО хв. до закінчення варіння кладуть сіль, моркву, петрушку, цибулю, наприкінці варіння – спеції
Варені рубці нарізують соломкою завдовжки 3-4 см, масою 5-7 г, заливають соусом червоним основним чи цибулевим, або томатним і варять 15-20 хв.
Вимоги до якості
Зовнішній вигляд - рубці нарізані соломкою,смак і запах властиві рубцям із томатом і пасерованими овочами,смак злегка гострий. Колір рубців сірий,соусу – від світло-коричневого до коричневого з оранжевим відтінком. Консистенція рубців м’яка,соусу – однорідна,злегка в’язка.
Правила відпуску
Перед подаванням на тарілку кладуть гарнір – кашу розсипчасту або рис припущений, варені макаронні вироби, картоплю чи овочі відварні, поряд – рубці з соусом.
Рубці в соусі
Технологія приготування
Оброблені рубці згортають рулетом, перев'язують шпагатом, кладуть у казан, заливають холодною водою і варять 4-5 год. За ЗО хв. до закінчення варіння кладуть сіль, моркву, петрушку, цибулю, наприкінці варіння – спеції
Варені рубці нарізують соломкою завдовжки 3-4 см, масою 5-7 г, заливають соусом червоним основним чи цибулевим, або томатним і варять 15-20 хв.
Перед подаванням на тарілку кладуть гарнір – кашу розсипчасту або рис припущений, варені макаронні вироби, картоплю чи овочі відварні, поряд – рубці з соусом.