20 вересня о 18:00Вебінар: Numicon (Нумікон): проста математика для всіх

Технологічна карта Галушки з маслом або сметаною чи грибною підливою

Про матеріал

Сировина Брутто Нетто

Маса напівфабрикату галушок в'язких150

Маса напівфабрикату галушок напівв'язких170

Маса готових галушок200

Масло вершкове (для заправи)5

Масло вершкове (для поливки)5

або сметана30

або соус50

Вихід з маслом240

зі сметаною235

з соусом255

Перегляд файлу

Технологічна карта

Галушки з маслом або сметаною чи грибною підливою

Сировина

Брутто

Нетто

Маса напівфабрикату галушок в'язких

 

150

Маса напівфабрикату галушок напівв'язких

 

170

Маса готових галушок

 

200

Масло вершкове (для заправи)

 

5

Масло вершкове (для поливки)

 

5

або сметана

 

30

або соус

 

50

Вихід з маслом

 

240

зі сметаною

 

235

з соусом

 

255

 

Технологія приготування

 Галушки в'язкі (напівфабрикат) у вигляді квадратиків або налівв'язкі, розроблені ложкою, кладуть у киплячу воду і варять 10-15 хв. до готовності (галушки спливають на поверхню). Готові галушки виймають шумівкою, кладуть у друшляк або сито, щоб стекла вода, викладають у посуд, заправляють розтопленим вершковим маслом, щоб галушки не злиплися.

Вимоги до якості

Галушки - правильної форми, поверхня гладенька, без тріщин і розривів. Консистенція м'яка. Смак і запах відповідає виробу з прісного тіста з певного виду борошна. Колір на розрізі від світло-сірого до світло-кремового.

Правила відпуску

Перед подаванням кладуть на тарілку, поливають вершковим маслом або сметаною, чи грибним соусом.

 

 

 

docx
Додано
21 листопада 2018
Переглядів
447
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку