Сировина | Брутто | Нетто |
Налисники-напівфабрикат | 100 | |
Начинка | 94 | |
Маса напівфабрикату | 194 | |
Маргарин столовий або кулінарний жир | 10 | |
Маса смажених налисників з начинкою | 175 | |
Масло вершкове | 10 | |
Вихід | 185 |
Технологічна карта
Налисники з начинкою із сиру або м'яса
(печінки, капусти)
Сировина |
Брутто |
Нетто |
Налисники-напівфабрикат |
|
100 |
Начинка |
|
94 |
Маса напівфабрикату |
|
194 |
Маргарин столовий або кулінарний жир |
|
10 |
Маса смажених налисників з начинкою |
|
175 |
Масло вершкове |
|
10 |
Вихід |
|
185 |
Технологія приготування
На підсмажений бік налисника кладуть начинку з м'яса або ліверу (капусти, сиру), загортають прямокутниками, обсмажують з обох боків на розігрітій з жиром сковороді або листі до утворення рум'яної кірочки і ставлять у жарову шафу на 5-6 хв.
Вимоги до якості
Налисники з начинкою - прямокутної форми з добре підрум'яненою поверхнею, политі вершковим маслом або сметаною чи посипані цукровою пудрою. Смак і запах - приємні, властиві смаженому виробу з прісного тіста з начинкою. Колір поверхні - від золотистого до світло-коричневого; смак начинки відповідає певному її виду. Консистенція налисників і начинки м'яка, кірочки - хрустка, еластична.
Правила відпуску
Відпускають 2 шт. на порцію. Поливають вершковим маслом або маргарином.