Технологічна карта Налисники з начинкою із сиру або м'яса

Про матеріал

Сировина

Брутто

Нетто

Налисники-напівфабрикат

100

Начинка

94

Маса напівфабрикату

194

Маргарин столовий або кулінарний жир

10

Маса смажених налисників з начинкою

175

Масло вершкове

10

Вихід

185

Перегляд файлу

Технологічна карта

Налисники з начинкою із сиру або м'яса

 (печінки, капусти)

Сировина

Брутто

Нетто

Налисники-напівфабрикат

 

100

Начинка

 

94

Маса напівфабрикату

 

194

Маргарин столовий або кулінарний жир

 

10

Маса смажених налисників з начинкою

 

175

Масло вершкове

 

10

Вихід

 

185

 

Технологія приготування

На підсмажений бік налисника кладуть начинку з м'яса або ліверу (капусти, сиру), загортають прямокутниками, обсмажують з обох боків на розігрітій з жиром сковороді або листі до утворення рум'яної кірочки і ставлять у жарову шафу на 5-6 хв.

Вимоги до якості

Налисники з начинкою - прямокутної форми з добре підрум'яненою поверхнею, политі вершковим маслом або сметаною чи посипані цукровою пудрою. Смак і запах - приємні, властиві смаженому виробу з прісного тіста з начинкою. Колір поверхні - від золотистого до світло-коричневого; смак начинки відповідає певному її виду. Консистенція налисників і начинки м'яка, кірочки - хрустка, еластична.

Правила відпуску

Відпускають 2 шт. на порцію. Поливають вершковим маслом або маргарином.

 

 

 

 

docx
Додано
21 листопада 2018
Переглядів
12657
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку