Технологічна карта Млинці на кислому молоці

Про матеріал

Сировина

Брутто

Нетто

Борошно пшеничне

70

Яйця

5

Кисле молоко (кефір)

120

Цукор

5

Сода

0,5

Сіль

1,5

Маса тіста

195

Маргарин столовий

5

Маса смажених млинців

150

Масло вершкове

10

або сметана

20

Вихід :з маслом

160

зі сметаною

170

Перегляд файлу

Технологічна карта

Млинці на кислому молоці

Сировина

Брутто

Нетто

Борошно пшеничне

 

70

Яйця

 

5

Кисле молоко (кефір)

 

120

Цукор

 

5

Сода

 

0,5

Сіль

 

1,5

Маса тіста

 

195

Маргарин столовий

 

5

Маса смажених млинців

 

150

Масло вершкове

 

10

або сметана

 

20

Вихід :з маслом

 

160

зі сметаною

 

170

 

Технологія приготування

  В кисле молоко (кефір) додають яйця, борошно, розчин цукру, солі, добре вимішують і ставлять у тепле місце на 25-30 хв., потім кладуть соду і перемішують.

Млинці випікають з обох боків на змащених жиром нагрітих сковородах. Товщина млинців повинна бути не менш ніж 3 см.

Вимоги до якості

Млинці - вироби круглої форми завтовшки 0,3 см, діаметром 15 см, добре пропечені, политі маслом або сметаною. Смак у міру солоний, солодкуватий з кислинкою. Запах відповідає смаженому дріжджовому тісту і жиру, на якому вони смажилися.

Правила відпуску

Відпускають млинці по 3 шт. на порцію з маслом вершковим або сметаною.

 

 

 

docx
Додано
21 листопада 2018
Переглядів
8702
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку