Технологічна карта Потапці (грінки) з салом

Про матеріал

Технологія приготування

Скоринку хліба натирають часником. Хліб і сало нарізують скибочками по 2 шт. на порцію. На сковороду з підсмаженим салом кладуть скибочки хліба і підсмажують з обох боків. На стіл подають разом із салом.

Вимоги до якості

Продукти акуратно нарізані, зачищені і викладені на скибочці хліба. Вони мають гладеньку поверхню, смак і запах властивий використовуваним продуктам. Хліб не черствий, товщина скибочки для бутербродів — 1-1,5, см.

Правила відпуску

Подають канапе на блюдах,на малих столових або закусочних тарілках,які покривають паперовими серветками. Готують перед реалізацією.

Перегляд файлу

Технологічна карта

Потапці (грінки) з салом

 

Сировина

Брутто

Нетто

Хліб житній або пшеничний

 

70

Маса смаженого хліба

 

80

Сало шпик

52

50

Часник

2,6

2

Вихід

80

20

 

Технологія приготування

  Скоринку хліба натирають часником. Хліб і сало нарізують скибочками по 2 шт. на порцію. На сковороду з підсмаженим салом кладуть скибочки хліба і підсмажують з обох боків. На стіл подають разом із салом.

 

Вимоги до якості

Продукти акуратно нарізані, зачищені і викладені на скибочці хліба. Вони мають гладеньку поверхню, смак і запах властивий використовуваним продуктам. Хліб не черствий, товщина скибочки для бутербродів — 1-1,5, см.

 

Правила відпуску

 Подають канапе на блюдах,на малих столових або закусочних тарілках,які покривають паперовими серветками. Готують перед реалізацією.

 

 

 

 

 

docx
Додано
24 листопада 2018
Переглядів
1765
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку