Технологія приготування
Скоринку хліба натирають часником. Хліб і сало нарізують скибочками по 2 шт. на порцію. На сковороду з підсмаженим салом кладуть скибочки хліба і підсмажують з обох боків. На стіл подають разом із салом.
Вимоги до якості
Продукти акуратно нарізані, зачищені і викладені на скибочці хліба. Вони мають гладеньку поверхню, смак і запах властивий використовуваним продуктам. Хліб не черствий, товщина скибочки для бутербродів — 1-1,5, см.
Правила відпуску
Подають канапе на блюдах,на малих столових або закусочних тарілках,які покривають паперовими серветками. Готують перед реалізацією.
Технологічна карта
Потапці (грінки) з салом
Сировина |
Брутто |
Нетто |
Хліб житній або пшеничний |
|
70 |
Маса смаженого хліба |
|
80 |
Сало шпик |
52 |
50 |
Часник |
2,6 |
2 |
Вихід |
80 |
20 |
Технологія приготування
Скоринку хліба натирають часником. Хліб і сало нарізують скибочками по 2 шт. на порцію. На сковороду з підсмаженим салом кладуть скибочки хліба і підсмажують з обох боків. На стіл подають разом із салом.
Вимоги до якості
Продукти акуратно нарізані, зачищені і викладені на скибочці хліба. Вони мають гладеньку поверхню, смак і запах властивий використовуваним продуктам. Хліб не черствий, товщина скибочки для бутербродів — 1-1,5, см.
Правила відпуску
Подають канапе на блюдах,на малих столових або закусочних тарілках,які покривають паперовими серветками. Готують перед реалізацією.