Вимоги до якості
Зовнішній вигляд:гриби зберегли форму. Смак в міру солоний, запах маринованих грибів. Консистенція – гриби м'які,злегка хрумкі.
Правила відпуску
Перед подаванням гриби заправляють олією, посипають зеленою чи ріпчастою цибулею.
Технологічна карта
Гриби, мариновані або солоні з цибулею
Сировина |
Брутто |
Нетто |
Гриби мариновані або солоні |
988 |
810 |
цибуля зелена |
125 |
100 |
чи цибуля ріпчаста |
119 |
100 |
олія |
|
100 |
Вихід |
|
1000 |
Технологія приготування
Гриби виймають з маринаду, великі розрізують на 2-4 частини, зелену цибулю шаткують, ріпчасту нарізують кільцями або півкільцями.
Вимоги до якості
Зовнішній вигляд:гриби зберегли форму. Смак в міру солоний, запах маринованих грибів. Консистенція – гриби м’які,злегка хрумкі.
Правила відпуску
Перед подаванням гриби заправляють олією, посипають зеленою чи ріпчастою цибулею.