Технологічна карта Гриби, мариновані або солоні з цибулею

Про матеріал

Вимоги до якості

Зовнішній вигляд:гриби зберегли форму. Смак в міру солоний, запах маринованих грибів. Консистенція – гриби м'які,злегка хрумкі.

Правила відпуску

Перед подаванням гриби заправляють олією, посипають зеленою чи ріпчастою цибулею.

Перегляд файлу

Технологічна карта

Гриби, мариновані або солоні з цибулею

 

Сировина

Брутто

Нетто

Гриби мариновані або солоні

988

810

цибуля зелена

125

100

чи цибуля ріпчаста

119

100

олія

 

100

Вихід

 

1000

 

 

Технологія приготування

 Гриби виймають з маринаду, великі розрізують на 2-4 частини, зелену цибулю шаткують, ріпчасту нарізують кільцями або півкільцями.
 

Вимоги до якості

Зовнішній вигляд:гриби зберегли форму. Смак в міру солоний, запах  маринованих грибів. Консистенція – гриби м’які,злегка хрумкі.

 

Правила відпуску

 

Перед подаванням гриби заправляють олією, посипають зеленою чи ріпчастою цибулею. 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
24 листопада 2018
Переглядів
2798
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку