Технологічна карта Картопля тушкована

Про матеріал

Сировина

Брутто

Нетто

Картопля

283

212

Морква

31

25

Цибуля ріпчаста

47

40

Томатне пюре

15

Кулінарний жир

19

Перець чорний горошком

0,02

Лавровий лист

0,001

Вихід

250

Перегляд файлу

Технологічна карта

Картопля тушкована

Сировина

Брутто

Нетто

Картопля

283

212

Морква

31

25

Цибуля ріпчаста

47

40

Томатне пюре

 

15

Кулінарний жир

 

19

Перець чорний горошком

 

0,02

Лавровий лист

 

0,001

Вихід

 

250

Технологія приготування

 Сиру обчищену картоплю нарізують часточками або великими кубиками, обсмажують, моркву – часточками або середніми кубиками, цибулю – півкільцями і пасерують. Овочі з'єднують, додають пасероване томатне пюре, заливають бульйоном і тушкують до готовності. Наприкінці тушкування додають спеції.

Вимоги до якості

Овочі після тушкування зберігають форму. Смак кисло-солодкий з ароматом спецій і томату. Колір від світло- до темно-коричневого. Консистенція соковита.

Правила відпуску

        Подають як самостійну страву і як гарнір.
 

 

 

 

 

docx
Додано
13 серпня 2018
Переглядів
1249
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку