Технологічна карта Карасі (коропи) запечені під сметанним соусом

Про матеріал

Гарнір

150

Соус сметанний

75

Сухарі пшеничні мелені

3

Масло вершкове чи маргарин столовий

5

Маса напівфабрикату

307

Вихід

275

Технологія приготування

Перегляд файлу

Технологічна карта

Карасі (коропи) запечені

під сметанним соусом

Сировина

Брутто

Нетто

Карась річний (озерний) або короп

117

89

Борошно пшеничне

 

5

Олія

 

5

Маса смаженої риби

 

75

Гарнір

 

150

Соус сметанний

 

75

Сухарі пшеничні мелені

 

3

Масло вершкове чи маргарин столовий

 

5

Маса напівфабрикату

 

307

Вихід

 

275

Технологія приготування

 Підготовлені карасі (коропи) солять, посипають перцем, панірують у борошні і підсмажують з обох боків. На лист або порційну сковороду, змащену жиром, кладуть смажену рибу, обкладають її кружальцями смаженої картоплі із сирої, заливають сметанним соусом, посипають сухарями, збризкують розтопленим вершковим маслом або маргарином і запікають у жаровій шафі.

Вимоги до якості

       Страву подають на порціонній сковороді, з добре підсмаженою кірочкою.
          Не допускається наявність кісток, крім страв із запеченої цілої риби. Соус густий, але без ознак висихання.
          Страва соковита, не допускається підгоряння риби і гарніру.

                                         Правила відпуску

            Перед подаванням страву поливають вершковим маслом, порціонну сковороду ставлять на закусочну тарілку, вкриту паперовою вирізаною серветкою, на ручки її надягають паперову серветку, складену трикутником.

 

 

docx
Додано
24 серпня 2018
Переглядів
7409
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку