із філе промислового виробництва: судак | 71 | 65 |
Хліб пшеничний | 13 | |
Молоко або вода | 20 | |
Цибуля ріпчаста | 17 | 14 |
Олія | 5 | |
Яйця | 10 | |
Сіль | 0,3 | |
Сухарі пшеничні мелені | 7 | |
Маса напівфабрикату | 120 | |
Олія або кулінарний жир | 12 |
Технологічна карта
Кульки рибні
Сировина |
Брутто |
Нетто |
Судак |
135 |
65 |
із напівфабрикатів: судак |
90 |
65 |
із філе промислового виробництва: судак |
71 |
65 |
Хліб пшеничний |
|
13 |
Молоко або вода |
|
20 |
Цибуля ріпчаста |
17 |
14 |
Олія |
|
5 |
Яйця |
|
10 |
Сіль |
|
0,3 |
Сухарі пшеничні мелені |
|
7 |
Маса напівфабрикату |
|
120 |
Олія або кулінарний жир |
|
12 |
Маса смажених кульок |
|
100 |
Масло вершкове чи маргарин столовий |
|
6 |
Гарнір |
|
150 |
Вихід |
|
256 |
Технологія приготування
Підготовлений напівфабрикат (кульки) з котлетної маси змочують в яйці, обкачують у сухарях і смажать у жирі.
Вимоги до якості
Страва повинна зберегти форму. Колір на розрізі – від білого до сірого. Вироби соковиті, пухкі. Маса однорідна, без шматочків хліба і м'якоті риби.
Правила відпуску
Перед подаванням на тарілку кладуть комбінований гарнір, поряд – кульки і поливають вершковим маслом чи маргарином.