Технологічна карта Кульки рибні

Про матеріал

із філе промислового виробництва: судак

71

65

Хліб пшеничний

13

Молоко або вода

20

Цибуля ріпчаста

17

14

Олія

5

Яйця

10

Сіль

0,3

Сухарі пшеничні мелені

7

Маса напівфабрикату

120

Олія або кулінарний жир

12

Перегляд файлу

Технологічна карта

Кульки рибні

Сировина

Брутто

Нетто

Судак

135

65

із напівфабрикатів: судак

90

65

із філе промислового виробництва: судак

71

65

Хліб пшеничний

 

13

Молоко або вода

 

20

Цибуля ріпчаста

17

14

Олія

 

5

Яйця

 

10

Сіль

 

0,3

Сухарі пшеничні мелені

 

7

Маса напівфабрикату

 

120

Олія або кулінарний жир

 

12

Маса смажених кульок

 

100

Масло вершкове чи маргарин столовий

 

6

Гарнір

 

150

 Вихід

 

256

 

Технологія приготування

   Підготовлений напівфабрикат (кульки) з котлетної маси змочують в яйці, обкачують у сухарях і смажать у жирі. 

Вимоги до якості

Страва  повинна зберегти форму. Колір на розрізі – від білого до сірого. Вироби соковиті, пухкі. Маса однорідна, без шматочків хліба і м'якоті риби.

Правила відпуску

Перед подаванням на тарілку кладуть комбінований гарнір, поряд – кульки і поливають вершковим маслом чи маргарином.

 

 

 

 

docx
Додано
24 серпня 2018
Переглядів
722
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку