Технологічна карта Риба запечена під майонезом

Про матеріал

Цибуля ріпчаста

64

54

Майонез

43

Сир твердий

5,4

5

Маса запеченої риби

175

Гарнір

150

Перегляд файлу

Технологічна карта

Риба запечена під майонезом

Сировина

Брутто

Нетто

Минтай

226

113

з напівфабрикатів: тріска

137

119

з філе промислового виробництва: хек сріблястий

129

116

Борошно пшеничне

 

6

Олія

 

6

Маса смаженої риби

 

100

Цибуля ріпчаста

64

54

Майонез

 

43

Сир твердий

5,4

5

Маса запеченої риби

 

175

Гарнір

 

150

Вихід

 

325

Технологія приготування

               Порційні шматочки риби, нарізані з чистого філе або філе з шкірою без кісток, солять, панірують у борошні і смажать до готовності.
           У порційну сковороду чи лист кладуть половину норми сирої цибулі, заливають третиною майонезу, викладають смажену рибу, зверху – решту ріпчастої цибулі, знову заливають майонезом, посипають тертим сиром і запікають у жаровій шафі.

Вимоги до якості

            Страву подають на порціонній сковороді , з добре підсмаженою кірочкою.Не допускається наявність кісток, крім страв із запеченої цілої риби. Соус густий, але без ознак висихання.
          Страва соковита, не допускається підгоряння риби і гарніру.

Правила відпуску

               Запечену страву подають у порціонних сковородах або порціюють (якщо запечена на листі). На гарнір подають картоплю відварну або картопляне пюре.

 

 

 

docx
Додано
24 серпня 2018
Переглядів
12549
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку