Сировина | Брутто | Нетто |
Картопля | 137 | |
Маса вареної картоплі | 100 | |
Для начинки: яловичина (котлетне м'ясо) | 44 | 32 |
або свинина (котлетне м'ясо) | 38 | 32 |
Гриби білі сушені | 3 | |
Маргарин столовий | 5 | |
Часник | 6 | 5 |
Бульйон грибний | 5 | |
Маса начинки | 50 | |
Яйця | 5 | |
Хліб пшеничний | 10 | |
Маса напівфабрикату | 165 | |
Масло вершкове | 7 | |
Маса готової картоплі | 160 | |
Соус | 50 | |
Вихід | 160/50 |
Картопля, фарширована м'ясом і грибами
Сировина |
Брутто |
Нетто |
Картопля |
|
137 |
Маса вареної картоплі |
|
100 |
Для начинки: яловичина (котлетне м'ясо) |
44 |
32 |
або свинина (котлетне м'ясо) |
38 |
32 |
Гриби білі сушені |
|
3 |
Маргарин столовий |
|
5 |
Часник |
6 |
5 |
Бульйон грибний |
|
5 |
Маса начинки |
|
50 |
Яйця |
|
5 |
Хліб пшеничний |
|
10 |
Маса напівфабрикату |
|
165 |
Масло вершкове |
|
7 |
Маса готової картоплі |
|
160 |
Соус |
|
50 |
Вихід |
|
160/50 |
Технологія приготування
Підготовлену до фарширування картоплю наповнюють начинкою, накривають "кришечкою", змочують в яйцях, білій паніровці, укладають на змащений жиром лист і запікають у жаровій шафі до готовності.
Приготування начинки: м'ясо подрібнюють на м'ясорубці, потім обсмажують до готовності на маргарині, додають варені обсмажені гриби, подрібнений часник, грибний бульйон і спеції, перемішують.
Вимоги до якості
Картопля зберегла форму. Консистенція соковита м’яка, смак і запах – властивий картоплі.
Правила відпуску
Подають картоплю з грибним соусом.