Технологічна карта Картопля, фарширована м'ясом і грибами

Про матеріал

Сировина

Брутто

Нетто

Картопля

137

Маса вареної картоплі

100

Для начинки: яловичина (котлетне м'ясо)

44

32

або свинина

(котлетне м'ясо)

38

32

Гриби білі сушені

3

Маргарин столовий

5

Часник

6

5

Бульйон грибний

5

Маса начинки

50

Яйця

5

Хліб пшеничний

10

Маса напівфабрикату

165

Масло вершкове

7

Маса готової картоплі

160

Соус

50

Вихід

160/50

Перегляд файлу

Картопля, фарширована м'ясом і грибами

Сировина

Брутто

Нетто

Картопля

 

137

Маса вареної картоплі

 

100

Для начинки: яловичина (котлетне м'ясо)

44

32

або свинина

(котлетне м'ясо)

38

32

Гриби білі сушені

 

3

Маргарин столовий

 

5

Часник

6

5

Бульйон грибний

 

5

Маса начинки

 

50

Яйця

 

5

Хліб пшеничний

 

10

Маса напівфабрикату

 

165

Масло вершкове

 

7

Маса готової картоплі

 

160

Соус

 

50

Вихід

 

160/50

Технологія приготування

   Підготовлену до фарширування картоплю наповнюють начинкою, накривають "кришечкою", змочують в яйцях, білій паніровці, укладають на змащений жиром лист і запікають у жаровій шафі до готовності.

Приготування начинки: м'ясо подрібнюють на м'ясорубці, потім обсмажують до готовності на маргарині, додають варені обсмажені гриби, подрібнений часник, грибний бульйон і спеції, перемішують.

Вимоги до якості

 Картопля зберегла форму. Консистенція соковита мяка, смак і запах – властивий картоплі.

Правила відпуску

Подають картоплю з грибним соусом.

 

docx
Додано
13 серпня 2018
Переглядів
11121
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку