Технологічна карта Кільця

Про матеріал

Сировина

Брутто

Нетто

Сир

30,3

30

Яйця

8

Борошно пшеничне

29

Цукор

5

Родзинки

5,1

5

Сода харчова

0, 3

Маса напівфабрикату

75

Кулінарний жир

8

Маса готових кілець

70

Цукрова пудра

1

Оцет 9 %

1

Сметана

10

Вихід

81

Перегляд файлу

Технологічна карта

Кільця

Сировина

Брутто

Нетто

Сир

30,3

30

Яйця

 

8

Борошно пшеничне

 

29

Цукор

 

5

Родзинки

5,1

5

Сода харчова

 

0, 3

Маса напівфабрикату

 

75

Кулінарний жир

 

8

Маса готових кілець

 

70

Цукрова пудра

 

1

Оцет 9 %

 

1

Сметана

 

10

Вихід

 

81

 

 

Технологія приготування

 

 Сир протирають, додають розтерті з цукром і сіллю яйця,

перебрані й промиті родзинки, борошно і гашену оцтом соду, замішують тісто і залишають на 10-15 хв. Потім з нього формують вироби у вигляді кілець завтовшки 1 см і смажать у фритюрі.

 

Вимоги до якості

Зовнішній вигляд – форма кругла, приплюснута, без тріщин.                                                                                

Смак і запах – солодкий,запах сиру. Колір на поверхні золотистий,на розрізі – злегка жовтуватий. Консистенція – однорідна,м’яка,пухка.

 

Правила відпуску

 Перед подаванням посипають  цукровою пудрою і поливають сметаною.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кільця

Технологія приготування

 

 Сир протирають, додають розтерті з цукром і сіллю яйця,

перебрані й промиті родзинки, борошно і гашену оцтом соду, замішують тісто і залишають на 10-15 хв. Потім з нього формують вироби у вигляді кілець завтовшки 1 см і смажать у фритюрі.

 Перед подаванням посипають  цукровою пудрою і поливають сметаною.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
19 жовтня 2018
Переглядів
2278
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку