Сировина | Брутто | Нетто |
Сир | 30,3 | 30 |
Яйця | 8 | |
Борошно пшеничне | 29 | |
Цукор | 5 | |
Родзинки | 5,1 | 5 |
Сода харчова | 0, 3 | |
Маса напівфабрикату | 75 | |
Кулінарний жир | 8 | |
Маса готових кілець | 70 | |
Цукрова пудра | 1 | |
Оцет 9 % | 1 | |
Сметана | 10 | |
Вихід | 81 |
Технологічна карта
Кільця
Сировина |
Брутто |
Нетто |
Сир |
30,3 |
30 |
Яйця |
|
8 |
Борошно пшеничне |
|
29 |
Цукор |
|
5 |
Родзинки |
5,1 |
5 |
Сода харчова |
|
0, 3 |
Маса напівфабрикату |
|
75 |
Кулінарний жир |
|
8 |
Маса готових кілець |
|
70 |
Цукрова пудра |
|
1 |
Оцет 9 % |
|
1 |
Сметана |
|
10 |
Вихід |
|
81 |
Технологія приготування
Сир протирають, додають розтерті з цукром і сіллю яйця,
перебрані й промиті родзинки, борошно і гашену оцтом соду, замішують тісто і залишають на 10-15 хв. Потім з нього формують вироби у вигляді кілець завтовшки 1 см і смажать у фритюрі.
Вимоги до якості
Зовнішній вигляд – форма кругла, приплюснута, без тріщин.
Смак і запах – солодкий,запах сиру. Колір на поверхні золотистий,на розрізі – злегка жовтуватий. Консистенція – однорідна,м’яка,пухка.
Правила відпуску
Перед подаванням посипають цукровою пудрою і поливають сметаною.
Кільця
Технологія приготування
Сир протирають, додають розтерті з цукром і сіллю яйця,
перебрані й промиті родзинки, борошно і гашену оцтом соду, замішують тісто і залишають на 10-15 хв. Потім з нього формують вироби у вигляді кілець завтовшки 1 см і смажать у фритюрі.
Перед подаванням посипають цукровою пудрою і поливають сметаною.