Петрушка (корінь) | 10 | 8 |
Морква | 10 | 8 |
Перець | 0,02 | |
Масло вершкове | 5 | |
Гарнір | 215 | |
Вихід | 280 |
Технологічна карта
Крученики
Сировина |
Брутто |
Нетто |
Судак |
114 |
73 |
Масло топлене |
|
10 |
Борошно пшеничне |
|
6 |
Хліб пшеничний |
|
15 |
Яйця |
|
10 |
Цибуля ріпчаста |
10 |
8 |
Томатне пюре |
|
10 |
Петрушка (корінь) |
10 |
8 |
Морква |
10 |
8 |
Перець |
|
0,02 |
Масло вершкове |
|
5 |
Гарнір |
|
215 |
Вихід |
|
280 |
Технологія приготування
Підготовлений напівфабрикат у вигляді трубочки обкачують у борошні, обсмажують у маслі. Потім крученики складають у сотейник, заливають гарячим рибним бульйоном, додають злегка пасероване томатне пюре, дрібно нарізані цибулю, моркву, петрушку і тушкують до готовності.
Вимоги до якості
Страва має смак і запах, властиві певному виду риби, з ароматом овочів і спецій. Консистенція м'яка, соковита. Колір риби у розрізі сірий або коричневий . Овочі, які тушкувалися разом з рибою, коричневі або бурі.
Правила відпуску
Подають крученики з вареною картоплею, вироби поливають соусом, який утворився при тушкуванні. Страву посипають подрібненою зеленню.