Технологічна карта Крученики

Про матеріал

Петрушка (корінь)

10

8

Морква

10

8

Перець

0,02

Масло вершкове

5

Гарнір

215

Вихід

280

Перегляд файлу

Технологічна карта

Крученики

Сировина

Брутто

Нетто

Судак

114

73

Масло топлене

 

10

Борошно пшеничне

 

6

Хліб пшеничний

 

15

Яйця

 

10

Цибуля ріпчаста

10

8

Томатне пюре

 

10

Петрушка (корінь)

10

8

Морква

10

8

Перець

 

0,02

Масло вершкове

 

5

Гарнір

 

215

Вихід

 

280

Технологія приготування

 Підготовлений напівфабрикат у вигляді трубочки обкачують у борошні, обсмажують у маслі. Потім крученики складають у сотейник, заливають гарячим рибним бульйоном, додають злегка пасероване томатне пюре, дрібно нарізані цибулю, моркву, петрушку і тушкують до готовності.

Вимоги до якості

        Страва має смак і запах, властиві певному виду риби, з ароматом овочів і спецій. Консистенція м'яка, соковита. Колір риби у розрізі сірий або коричневий . Овочі, які тушкувалися разом з рибою, коричневі або бурі.

Правила відпуску

Подають крученики з вареною картоплею, вироби поливають соусом, який утворився при тушкуванні. Страву посипають подрібненою зеленню.

 

 

 

 

 

docx
Додано
24 серпня 2018
Переглядів
5577
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку