Яйця | 6 | |
Маса рибна | 80 | |
Масло вершкове | 30 | |
Яйця | 10 |
Технологічна карта
Січеники рибні, фаршировані маслом вершковим
Сировина |
Брутто |
Нетто |
Судак |
135 |
65 |
із напівфабрикатів: судак |
90 |
65 |
із філе промислового виробництва: судак |
71 |
65 |
Хліб пшеничний |
|
10 |
Яйця |
|
6 |
Маса рибна |
|
80 |
Масло вершкове |
|
30 |
Яйця |
|
10 |
Хліб пшеничний (для панірування) |
|
20 |
Маса напівфабрикату |
|
138 |
Олія (кулінарний жир) |
|
15 |
Маса смажених січеників |
|
115 |
Масло вершкове (маргарин столовий) |
|
8 |
Гарнір |
|
150 |
Вихід |
|
273 |
Технологія приготування
Напівфабрикат змочують в яйці, обкачують у білій паніровці, смажать у фритюрі.
Вимоги до якості
Страва повинна зберегти форму. Колір на розрізі – від білого до сірого. Вироби соковиті, пухкі. Маса однорідна, без шматочків хліба і м'якоті риби.
Правила відпуску
Подають січеники з гарніром, поливають їх маслом вершковим або маргарином. Гарнір – картопля смажена чи картопляне пюре, комбінований овочевий.