Технологічна карта Січеники рибні, фаршировані маслом вершковим

Про матеріал

Яйця

6

Маса рибна

80

Масло вершкове

30

Яйця

10

Перегляд файлу

Технологічна карта

Січеники рибні, фаршировані маслом вершковим

Сировина

Брутто

Нетто

Судак

135

65

із напівфабрикатів: судак

90

65

із філе промислового виробництва: судак

71

65

Хліб пшеничний

 

10

Яйця

 

6

Маса рибна

 

80

Масло вершкове

 

30

Яйця

 

10

Хліб пшеничний (для панірування)

 

20

Маса напівфабрикату

 

138

Олія (кулінарний жир)

 

15

Маса смажених січеників

 

115

Масло вершкове (маргарин столовий)

 

8

Гарнір

 

150

 Вихід

 

273

 

Технологія приготування

   Напівфабрикат змочують в яйці, обкачують у білій паніровці, смажать у фритюрі.

Вимоги до якості

Страва  повинна зберегти форму. Колір на розрізі – від білого до сірого. Вироби соковиті, пухкі. Маса однорідна, без шматочків хліба і м'якоті риби.

Правила відпуску

Подають січеники з гарніром, поливають їх маслом вершковим або маргарином. Гарнір – картопля смажена чи картопляне пюре, комбінований овочевий.

 

docx
Додано
24 серпня 2018
Переглядів
1404
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку